Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczącygość

To, że od wielu lat milczę nie oznacza, że o Tobie nie myślę.

Polecane posty

Gość gość
alteą, kolor też podać? ;)

Gość milczącygość
gość dziś Tak! Super! A dostanę 500+? :D gośćzwyczajny dziś Kogo i o co pytasz? Precyzujcie pytania bo czasami trudno się rozeznać w tym co piszecie. :) gość dziś Nie czas i miejsce na takie osobiste wywody. ;) gość dziś Hmm... A wiesz... tak myślę, że mógłbyś zrobić karierę polityczną. :P

Gość gośćzwyczajny
Masz to już przemyślane, co Gościu Milczący? ;)

Gość milczącygość
gość dziś Haha... PUDŁO! Takim brzydactwem bym nie jeździł nigdy. Nawet za darmo jak by mi dawali. Sprzedał bym następnego dnia. :)

Gość milczącygość
Przyznam szczerze, że bywa tu czasami zabawnie. Trzeba jednak mieć dystans do tego miejsca. :)

Gość milczącygość
gośćzwyczajny dziś Miałem na to sporo czasu. O ile piszemy o tym samym. :P

Gość gość
W takim razie już tu nie wejdę. Kłamiesz jak zawsze.Nie dość że złodziej ,to jeszcze kłamca.

Gość gośćzwyczajny
No raczej :p

Gość gość
no to OK ;) skoro tak

Gość gość
i pijak!!! :D bo każdy pijak to złodziej ! :D

Gość milczącygość
gość dziś Czyli jeśli mówi się prawdę, która nie pasuje do Twojej historii, to jest równoznaczne z kłamstwem? A nie pomyślałaś o tym, że jestem zupełnie kimś innym? :) Oj ludzie kochani... Zmartwiłem się. Gdybym studiował psychologię z pewnością teraz byłbym bogaty. :P

Gość milczącygość
Hmm.... Czyli twierdzicie, że byłem stałym bywalcem lokalu Sowa i przyjaciele? :D

Gość gość
23.02 Gdyby jedną literę zamienić na B,to coś by mi to przypominało

Gość gość
23:08 haha mnie też :)

Gość ksa
Przede wszystkim szacunek dla Ciebie za trzymanie się zasad moralnych, czyli nierozbijanie czyjegoś małżeństwa. Niestety, niewiele jest teraz takich osób - teraz wszędzie pełno egoistów zabiegających jedynie o własne szczęście kosztem szczęścia innych. Jednakże mam jedno zasadnicze pytanie: zamierzasz już do końca życia być kawalerem, bo zawróciła Ci w głowie jakaś kobieta, w dodatku mężatka? Daj sobie spokój i rozejrzyj się za fajną wolną babką. Atrakcyjnych fizycznie i intelektualnie kobiet nie brakuje. Szkoda Twojego życie na wieczne rozmyślanie i gdybanie. Wiem, Wiem...miłość itp., ale każdą nawet największą miłość można uśpić i czasem trzeba. Tak jest w przypadku osób, które straciły swoją miłość na zawsze np. w wypadku. Jest czas żałoby, dla każdego inny, a później jest czas na układanie nowej rzeczywistości. Zabrzmi banalnie, ale trzeba po prostu żyć dalej.

Gość gość
Autorze, jako mężatka w bardzo podobnej sytuacji do twojej mam kilka pytań. A mianowicie kochasz ja ale nie robiłeś nic, kompletnie nic żeby jej to okazać? A czy twoje spojrzenia na nią nie zdradzały twoich uczuć do niej ? Dzis juz minęło kilka lat ale ja ciagle o nim mysle, żałuje ze nie ma go obok, ale trzymam się twardo męża i nigdy nie ujawniłam uczuć temu mężczyźnie, ponieważ to wbrew moim zasadom, jednak mysle ze czytał mi z oczu, bo ciagle był blisko . Wiem jak jest ciężko czasami jednak dobrze ze pogodziłes się z myślą ze nie będziecie razem, ja od niedawna tez pogodziłam się ze nie jest dane nam razem iść przez życie. Spotkaliśmy sie za późno. Takie życie ;(

Gość gość
23:12 on jest na to za głupi, więc inteligentnej nie znajdzie

Gość milczącygość
ksa dziś Pisałem już wcześniej, że jestem specyficzny. Wspominałem też o tym, że nie do końca tak zupełnie nadaje się na - użyje tego słowa - na męża. Co do mojej znajomej, to wówczas jeszcze mężatką nie była, ale już prawie. :) Wiele osób jest zapewne tego samego zdania co Ty, ale no cóż. Jestem trudnym człowiekiem i potrzeba wielu zbiegów okoliczności aby sprawy potoczyły się w tym kierunku o którym piszesz. :) Fakt, kobiet nie brakuje na tym padole, ale we mnie czegoś brak. Może sił, może odwagi, może po prostu chęci. Zwłaszcza jak się przyglądam temu co się dzieje wokół mnie i obserwuję ludzi, to niejednokrotnie dochodzę do wniosku jak bardzo jest to wszystko "delikatne" i nietrwałe. Uczucia zdają się czasami jak taka rosyjska ruletka. Nigdy nie wiesz co jest w komorze rewolweru. gość dziś Robiłem, ale w zasadzie to było kilka drobnych rzeczy. Nie chciałem być nachalny i przeginać, ale ostatecznie trochę nawywijałem głupstw. Wiedziała co czuję. Kilka razy jednoznacznie sprawa została nazwana po imieniu.

Gość milczącygość
gość dziś Nie wiem kto z nas jest głupszy. Głupiec czy ten co obok niego kroczy wytykając mu na każdym kroku jego głupotę. :P Nie masz nic innego do roboty? :) Jeśli nie to współczuję. :D Wiedz, że jesteś tu i tak mile widziany. Stanowisz niezłą rozrywkę. :P Chciałbym napisać Tobie, że nazywając mnie co 5 minut głupkiem sam z siebie głupca robisz, ale nie chce Ciebie zniechęcić do zaglądania tutaj. Nie przebolał bym takiej straty. :D

Gość gość
Nikt kto jezdzi na d***** do burdelu, na męża sie nie nadaje.

Gość gość
23:30 Czekaj nigdzie się nie wybieram.Należy ci się.

Gość milczącygość
gość dziś Gorillaz czasami wydaje się własnie zespołem, który nigdy łykać nie przestaje. Ich kawałki mają nietypowy klimat. :) gość dziś A o kim piszesz? O sobie? Tak podejrzewam, że Twoja wypowiedź jest podyktowana własnym doświadczeniem. :) Ja w takich lokalach nigdy nie bywam.

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy autorze ze ona z Ciebie zadrwila? Może szukała rozrywki,a ty się złapałes w jej sieć

Gość milczącygość
gość dziś Fajnie, a już się bałem. Poczułem ulgę. Wiedziałem, że tak łatwo się nie zniechęcisz i mogę być z tobą całkowicie szczery. :)

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy autorze ze ona z Ciebie zadrwila? Może szukała rozrywki,a ty się złapałes w jej sieć

Gość gość
23:38 mam serce w rozsypce i żal do Ciebie.

Gość ksa
Po przeczytaniu Twojej ostatniej odpowiedzi przypomniała mi się relacja mojej dobrej koleżanki ze studiów wtedy też "prawie mężatki" z naszym kolegą z roku. Bardzo podobna historia, z tą różnicą, że ona nie ma dzieci. Obserwowałam wszystko z boku i miałam wrażenie, że oboje chcą, ale nie mogą, bo nie i koniec. Ludzie to jednak bardzo wygodne stworzenia. Miłość miłością, ale nie ma to jak stabilność i poczucie bezpieczeństwa, a poza tym jakiś skandal wisiał w powietrzu, bo narzeczony koleżanki z dobrej i bogatej rodziny, wesele planowane już od paru lat itd. Bali się zaryzykować i wyszło jak wyszło, a byliby świetną parą. Rozumieli się bez słów.

Gość milczącygość
gość dziś Zastanawiałem się nad taką opcją. Nie chce jednak w ten sposób Ją w jakiś sposób obwiniać, a tym samym szukać swego rodzaju punktu zaczepienia. Często ludzie obwiniają innych by poczuć się odrobinę lepiej, a tym samym znaleźć w sobie siłę do tego by stworzyć coś nowego. Ja ufam, że miała czyste intencje i biorąc pod uwagę to co wiem na Jej temat domyślam się czym było podyktowane Jej zachowanie. Owszem łatwiej było by Ją skreślić od tak i wybielając siebie poczuć wiatr w żaglach. Jednak to nie w moim stylu. Naprawdę ufałem Jej i wierzyłem w szczerość intencji. Nadal wierzę. Jeśli było inaczej to trudno. Zaskoczyło by to jednak mnie bardzo i nie wierzył bym temu. Bardziej bym podejrzewał, że chce w ten sposób zataić prawdę. Takie swego rodzaju podwójne dno. Wydaje mi się bardziej, że oboje byliśmy w pewnym sensie zagubieni. Znaleźliśmy się w nietypowej sytuacji na którą oboje nie byliśmy gotowi.

Gość gość
Ide spać .Chce cie jeszcze zobaczyć. Wiesz to.Dobranoc.