Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darjuż

Inny temat3

Polecane posty

Gość gość
Na pewno nie bezczelny.trochę niesmialy kochanacy oddany i nie zdradzajacy dobrze poruszajacy sie w kuchni tzw złota raczka powiedzcie gdzie takiego mozna wypozyczyc

Gość ka  ma
Można Cię wypożyczyć nieśmiały?:)

Gość Darjuż
Hej ja mam złotą rączkę i nie zawacham się jej użyć w celu wywołania u niej orgazmu . X co do kobiet jest istotnie tak jak mówi nieśmiały, dodam od siebie spontaniczna, zboczona, fajna, o miłym usposobieniu mająca " czym oddychać" . Kamo czy trzymam poziom? Jest dość bezczelne ;) o i dzieci musi mieć pedagogiczne podejście. Czysta ale dająca się ubrudzić ;)

Juz nie badz taka niesmiala :P W czym Ci pomoc? :P aa juz wiem ;) Chodz, sprawdzimy ten cieknacy zlew :P Przyjde w spodniach roboczych z szelkami na nagim torsie :P

Żaden Ci darjuż nie dorówna:P X Nie bądź taki cwany nieśmiały:D płacę za usługę więc poza tym moja rola sprowadza sie do otwarcia i zamknięcia drzwi:)

Gość gość
Dariuż jest na tym temacie jak piąte koło u wozu:P

Serio mogę tylko leżeć i pachnieć?? Tutaj przypomniała mi się Maja Ostaszewska z pitbulla i jej "zaje/biscie"

Gość pani z wyjazdu
Ja tam wolę przywstojnego i dobrze zbudowanego malarza ktory swoim pedzlem zdziala cuda nie koniecznie na ścianie milo mi ciebie usłyszec. Dariusz czy jestes jeszcze aktywny na innych renatach chętnie sie dolscze

Gość gość
A jak myslisz?

A na to pytanie też jest odpowiedź z filmu:D ale mniejsza:P

Gość gość
Przepraszam za literowki cos mi telefon szwankuje

Kobietko głównie tu się udzielam ;) co do Pitbulla z******ta scena gdy on na akcji z giwerą a ona Maja dzwoni do swojego misia :D rozwaliła mnie tym bo mam podobnie :D

Gość pani z wyjazdu
Pitbula obejrzalam dobre polskie kino scene o której piszesz dobrze pamietam wprowadzila mnie w wesolosc wg mnie film godny polecenia

Nie ma tam chyba kiepskich scen:) mamy rozumieć darjuż że odbierasz telefony kiedy jest "gorąco"?:P

Pani z wyjazdu to gdzieś pani wyjeżdżała :) . I ma pani szczęście że nikt nie skręcił z drogi do lasku. Tam śpiewały by nie tylko ptaki ;) x gorąco lub młyn mętlik haos lub gdy żyła wyjdzie na szyji :)

Pani z banku, z sieci komórkowej czy innych ankiet tez sie liczy? Oni zawsze dzwonią nie w porę:D

Moja giwera w spodniach jest!!! X kami te rzeczywiście też potrafią, ale te zbywam szybko a swojej nie tak łatwo...;)

Gość pani z wyjazdu
Ja bym chętnie odwiedziła las w poszukiwaniu gajowego moze udaloby sie cos hookowac i milo spędzidzic czas przy ognisku i spiewie ptaków gdzie mozna znaleźć taki las

Kama ale gdy mam czas i pani fajny głosik pozwalam się jej uwodzić :) uwielbiam sprawiać im zakłopotanie gdy z polujacej na klienta zmienia się w zwierzynę na którą poluje niedoszły klient. Czasami fajne rozmowy wychodzą ... Tak do końca nie jest źle z tymi telefonami ofertami. Trzeba uważam coś nie fajnego obrócić w fajne chwile.

Nie Kamo :P ta do ktorej mam slabosc :P i ktorej nie zignoruje :P Pani z wyjazdu. O lesniczych trudno w lesie. Znam to z doswiadczenia :P Ale jak sie dobrze rozejrzec, to mozna spotkac niezle "uzbrojona"grupe ludzi :D Wtedy o ognisko i noc w lesie nietrudno ;)i

Czekaj no darjuż....ja, jak dzwoni do mnie fajnie brzmiący pan, też chętnie rozmawiam:D X Gdzie ich szukać nieśmiały?:P na ognisko takie to bym się pisała:)