Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teerrranova

nocne autobusy, kobiety

Polecane posty

Gość teerrranova

co sądzicie o "godzinnych" powrotach do domu autobusem przez samotne, młode kobiety? Warto? Niebezpieczeństwo? Niedawno byłam świadkiem takiej sytuacji, gdzie facet koło 3 w nocy zostawił atrakcyjną blondynę przed wejściem do tramwaju, kiedy wcześniej marudziła na długie powroty. I tu nasuwa się inne pytanie, czy kończy się tu już troska i bycie gentlemanem, czy to już codzienność?

Gość gość
jeśli taka babeczka ma później jeszcze do przejścia ciemne osiedle.... To moim zdaniem kolejny raz się z tym typem nie umówi.

Gość gość
a może brat albo ojciec odbiorą ją na przystanku?

Gość gość
Ta na pewno

Gość gość
to co sobie taki ojciec pomyśli, jak musi córę o 3 na przystanku odbierać :D coś czuję, że w takich przypadkach odbieranie jest sporadyczne

Gość teresawa1
hmm mój obecny partner za studenckich czasów, przejeżdżał ze mną długą trasę tramwajem. A mimo to spieprzałam przyspieszonym krokiem, bo u nas nie jest zbyt bezpiecznie :D jednak mi tym zaimponował, pokazał, że mu się chce i że się o mnie martwi. W innym przypadku pewnie miałby to gdzieś, czy żyję :P Później on zrobił prawko, teraz ja, inna sytuacja, częściej jeździmy samochodem i zawsze się odwozimy. Wiecie, to już nawet nie chodzi o samo niebezpieczeństwo, ale o to poczucie zagrożenia, ktorego byc nie powinno.

Gość gość
teresawa1 dziś W PUNKT, Kobiety chca od facetow poczucie bezpieczenstwa.

Gość gość
jeśli coś wydaje się nie w porządku... ...to jest nie w porządku . Tyle :P Ładne baby same nocnymi nie wracają

Gość gość
gość dziś Nie ma znaczenia czy ładne czy nie ładne. Ale jeśli jesteś iditoką,która prawo do poczucia bezpieczeństwa uzależnia wyłącznie od urody to życzę powinnaś wracać sama przez ciemne dziury i ch... ci (nawiasem pisząc) w twój żaden.

Gość gość
W twój zadek.:D

Gość gość
gość dziś ekhm, jej chyba chodzilo o to, ze ładne są często bardziej narażone na gwałt i zaczepki......

Gość gość
yyr5y