Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2017 Myślę nad przeprowadzką by być bliżej swojego faceta,On z racji wykonywanego zawodu nie może tego zrobić.Mnie nic nie trzyma w moim mieście,nie lubię go,rodzice mieszkają jakieś 17km ode mnie,widujemy się sporadycznie bo ograniczyłam kontakty bo za bardzo matka się wtrąca do mojego życia,zamiast cieszyć się moim szczęściem patrzy na mój związek pesymistycznie i zamiast się cieszyć widząc moje szczęście dowala mi negatywnych emocji a wie że wiele przeszłam.Mam tu gdzie mieszkam dużo znajomych i to chyba ich najbardziej będzie mi brakowało,motywują mnie do działania bym dążyła do swojego celu.Do miesta gdzie chcę się przenieść mam tylko kilku znajomych no i moja bardzo dobra koleżanka w niedalekiej przyszłości chce się przeprowadzić w okolice gdzie ja chcę. Mam 2 dzieci,jednemu muszę zmienić szkołę,młodsze idzie do przedszkola więc sądzę że problemu również nie będzie z przeniesieniem ale jakoś mimo wszystko przeraża mnie to. Za dużo problemów tu miałam i mam i wiem że muszę z dziećmi się przeprowadzić by w końcu zacząć żyć i mieć spokój ale nie wiem czy mam wątpliwości co do tego pomysłu czy też przeraża mnie tylko zmiana wszystkiego :( Czy ktoś z Was kiedykolwiek podjął taką decyzję by zmienić prawie całe dotychczasowe życie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach