Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tydzien temu bylam na slubie i panstwo mlodzi podczas przysiegi sie smiali..szok

Polecane posty

Gość gość

jak tak mozna? podczas przysięgi slychac bylo jak sie smiali...nawet ksiadz byl zniesmaczony. niektórzy to nawet nie wiedza po co slub biorą i nie znaja powagi tego sakramentu.masakra

Gość gość
Oj nie posraj sie

Gość gość
To mogło być na tle nerwowym. Ja tak miałam że cedziłam przysięgę powstrzymując śmiech, ostatecznie nie roześmiałam sie ale po barwie głosu szło wyczuć że mi mało brakuje do tego. Byłam strasznie zestresowana że bedzie tyle osób że będę w centrum uwagi. Wychodząc z domu wziełam nawet leki na uspokojenie. Sama przysięga natomiast jak do niej doszło to jakoś ta sytuacja wydawała mi się groteskowa jak miałam mówić taką uroczystą formułe do człowieka do którego nie byłam przyzwyczajona mówić takich formuł.

Gość gość
No i dobrze, że się śmiali tępa kuro, ty taka owaka tralalala a tak w ogóle to nudne już są te twoje prowa ;) wymyśl coś lepszego

Gość gość
Ja prdl, straszne rzeczy...

Gość gość
A ja sie popłakałam i słowa nie mogłam z siebie wydusić. Dodam, ze nie byłam malolata i mieszkaliśmy ze soba kilka lat. Sadzilsm, ze to będzie formalność :)

Gość gość
Zesttesowali się dostali aż glupawki i tyle. Lepiej ze się śmiali niż mieli by płakać.

Gość Viiktoria
Będą wesołym małżeństwem. To dobrze wróży.