Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to idioci

Polecane posty

Gość gość

Czemu faceci to takie debile??? odpowie mi ktoś???Mój mąż to kretyn jakich mało,nie odzywa sie bo miałam ostra wymianę zdań z jego mamusią,wyobrazcie to sobie,a ta stara małpa zaraz z jęzorem poleciała do niego,p*****le składam papiery rozwodowe,niech sobie siedzi z ta starą c**a.

Gość gość
dlatego staropolska zasada mówi, jak sie chcesz żenić to się wyprowadź minimum 100km od własnych rodziców i 200km od teściowej, bo zawsze czy to rodzice z jednej czy z drugiej strony jak będą blisko to będą się w/p/i/er/d/a/l/a/ć i żadne małżeństwo nie ptrzetrwa, a jak małżonkowie są daleko na swoim to są sami i sami sobie żyją, sami radzą, sami postanawiają, sami planują i sami robią, jak sami chcą i wtedy jest zgoda i jest fajnie. Znam dwa związki które były już na skraju rozlecenia przez to że mieszkali z rodzicami lub mieszkanie obok mieszkania, ale sie wynieśli, jedni aż za granice do Danii i tam o prawie 10 lat siedzą na stałe i jeszcze tam im sie kolejna dwójka dzieci urodziła (w Polsce mieli jedno), a drudzy po prostu tu w Polsce 30km dalej do większego miasta i widzą sie tam z rodzicami raz na ruski rok i wystarczy, ale za to małżeństwa przetrwały i są naprawde zgodne.

Gość gość
Wpis powyżej święta prawda!!!!! niestety młodzi powinni mieszkać sami i koniec,żadne mamusie,tatusie,tesciowie nikt,moje małżeństwo sie rozpadło własnie przez teściową,stara pokrakę niech ją szlak!!

Gość gość
niech ją szlak xxxx niech ją szlag chyba

Gość gość
Sama sobie wzięłas takiego kretyna, czyli lepsza nie jesteś, a teraz się rzucasz.

Gość gość
szlak drogowy ha ha ha a tak na serio autorka ma p********e,ale tego kwiatu jest pół światu

Gość gość
Ja po ślubie będę mieszkał z teściową, ceny mieszkań kosmiczne, nie stać mnie teraz na kupno.

Gość gość
wczoraj Ostrą wymianę zdań to zrób sobie ze swoją starą a mąż widać facet z jajami.Nie pozwoli by byle kto pozwalał sobie na jazdę po jego matce. Złóż papiery,oni z radości powinni iść na kolanach na jasną Górę. Mylisz że znajdziesz drugiego który pozwoli ci drzeć chamskiego ryja? to się mylisz:D.Swoją drogą to się dziwię że nie zarobiłaś od niej w dziób:)