Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto skrócona lista niemieckich firm działających w Polsce, nie kupuj tam niczego

Polecane posty

Gość gość

jesli jestes patriotką i nie wspierasz islamskiej dziczy i chorej psychicznie Merkel - Deutsche Bank (właśnie chyli się ku upadkowi) - Rossmann - Lidl - Kaufland - mBank - Volkswagen - Mercedes - BMW - TMobile - Nivea - Aldi

Gość gość
Jestem patriotką, ale swojego Beetle nie sprzedam.

Gość gość
Zaproponuj mi coś polskiego zamiast Rossmanna. Bo za miast do Lidla to mogę iśc do polskiego Dino lub Polo Marketu. Douglas też jest chyba niemiecki.

Gość gość
To nie kupuj gazet i nie ogladaj tv bo to tez wszystko od nich.

Gość gość
Zaproponuj mi coś polskiego zamiast Rossmanna. Bo za miast do Lidla to mogę iśc do polskiego Dino lub Polo Marketu. Douglas też jest chyba niemiecki.

Gość gość
19:41 TVN jest prawdziwie niemiecki (dlatego nie oglądam), gazet nie kupuję, szkoda kasy.

Gość gość
kosmetyki: Lavera Baby Dream też niemieckie Polskie: Dzidziuś, Bambino

Gość gość
Idioto, poki jest Merkel , Polska jest jeszcze jako tako bezpieczna, Merkel miala babke z Polski. Nigdy nie mielismy tak dobrych stosunkow z Niemcami. Jak przyjdzie kto inny, zmiata nas z Putinem. A dziwnym trafem naszemu rzadowi na tym zalezy.

Gość gość
19:48 Czyżby sam Tusk przemówił tu na forum?

Gość gość
nie jestem patriotka :)

Gość gość
Ciekawa dyskusja, myślę ze b.potrzebna jest nam świadomość tego jak bardzo Tusk i mu podobni nas sprzedali....w kazdym mieście w Polsce jest kilka sklepów lidl i rossman....w moim malym sa 3 Rossmanny. Nie trzeba tu wielkich zrywow i deklaracji ze jest sie patriotą...wystarczy myśleć!! Lepiej dla nas wszystkich by wspierac Polska gospodarke a nie obcokrajowców....proste jak budowa cepa.jednakże niech pierwszy rzuci kamień kto nie ma w chacie nic szwabskiego.... coz...zawsze mozna sie starac. Ja ostatnio kupuje na ryneczku lokalnym, świeże, zdrowe owoce z Polskich ogródków, chleb świeży.... i wszyscy szczęśliwi.

Gość gość
Który bank ma lepszą oferte niż mBank ?

Gość gość
21'12,idz kupić sobie na ryneczek auto lub mieszkanie "patriotko od siedmiu bolesci" co nie zna sie na prawach konkurencji.

Gość gość
a ja pieprzonego 500+ nienawidzę bo muszę zapier..... lać na te cholerne 500+, którego nie biorę

Gość gość
nie będę w życiu patriotką, bo moje dziecko nie dostaje 500+, bo dla cholernych pisowcow to nie jest dziecko

Gość gość
a ja jestem przeciw dziczy 500+plusowej

Gość gość
To zrob sobie drugie albo wyjedz na zmywak jak tak ci zle.

Gość gość
Dziekuje, wiem teraz gdzie robić zakupy:)

Gość gość
mam konto w mbanku, vw polo, uwielbiam zakupy w rossmannie czasem kaufland lub lidl i mam teraz isc np do drozszego Polo bo jakas nawiedzona pała nienawiscia do Merkler?? buahahaha dobre, nie jestem patriotka sorry :D

Gość gość
Też lubie produkty z Lidla i Rossmanna i mam gdzieś czy to firmy Niemieckie czy Hongkońskie, ważne że produkty są fajne a patriotyzm jest niemodny dziś :O

Gość gość
Ale ktoś dał głupi przykład z tą Laverą i Babydreamem. :o Tak, jasne, kupuje te co zaproponowałaś, a nowotwór murowany. (PS Bambino jest już od dawna Nivei/grupy Beiersdorf)

Gość gość
Wybieram jakość a nie pochodzenie. I tyle w temacie.