Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetow podniecaja rajstopy?

Polecane posty

Gość gość

zawsze mnie to intrygowalo :) Czy wszystkich facetow zawsze kreca rajstopy ? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "slużbowym" zebyscie nie pomyśleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zachwycali sie wlasnie rajtkami. CO WY W TYM WIDZICIE ?

Gość gość
Dodam, że nawet jak wyskoczyłam z majtasów i wystawiłam im przed nos psioszkę, oni tylko kiwali głową i mówili: - Ładne ma pani rajstopy. Gdzie pani dostała z tak szerokim klinem. Zupełnie nie wiem, co o tym myśleć :O

Gość gość
Gość 18:39 Byłabyś tak mila i wyslala swoje zdjecia w rajstopkach? Moga byc na maila.

Gość gość
Albo zdjęcie samych rajstopek. Najlepiej z wyeksponowanym klinem.

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi, a żartownisiów o powstrzymanie sie od zabierania głosu.:)

Gość piterek7
Co kto lubi ale jak dla mnie nogi to najseksowniejsza czesc ciala kobiet jaka sie widzi (zadnej innej nie publicznie) bo caly rok mozna ogladac a rajstopa/ponczocha podkresla ich ksztalt maskujac jakies skazy cery itp wygladajac tez ciekawie nawet gdy sa bez wzorkow. Pytanie moze byc mylace dla niektorych facetow jesli nie wiedza czym rozni sie rajstopa od innych okryc nog:) Czesciej widuje sie wlasnie je na nogach i dlatego moga byc ciekawsze, ponczochy samonosne sa ciekawe wg mnie bo jesli krotkie to manszeta (z koronka) wyglada super sexy ale niestety kobiety u nas sa wstydliwe albo boja sie zaczepiania bo nie ubieraja tak uwodzaco:(

Gość gość
Fantastyczne jest uczucie kiedy można masować dupkę partnerki ubraną w rajstopy, mnie to kręci, a jeśli chodzi o widoki to w równym stopniu lubię oglądać nie ubrane nogi jak i te w manszetach, pończochach, rajstopach. Do tego mam takie marzenie żeby kochać się z kobietą która ma na sobie rajstopy

Gość gość
Najlepsze sa ponczochy :)