Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2017 Cześć! Piszę, bo już jestem bezradna, nie wiem co robić. Jestem z facetem 2,5roku, mieszkamy ze sobą. On od zawsze uwielbiał siedzieć przed kompem i w sumie marnować czas, bo nic konkretnego nigdy nie robił. Jednak jakoś pół roku temu zaczął grać w grę online i spędza przy niej całe dni i często siedzi do 3 w nocy. Moje prośby o wspólne spędzanie czasu nie pomagają, kończą się awanturą że za dużo wymagam i marudzę i jak mi nie pasuje takie życie to nikt mnie nie trzyma. Jak już mam focha to czasem z łaski obejrzy ze mna film albo wyjdzie na godzinny spacer i szybko wraca do kompa żeby zagrać "meczyk". Mam już dość proszenia się o uwagę o to żeby z łaską spędził ze mną czas, którego ma dużo, bo nie pracuje (ma 26 lat i studiuje jeszcze). Chciałabym mu pomóc, ale on nie widzi problemu i nie chce nawet rozmawiać o tym. Może ktoś miał taką sytuacje i jest w stanie coś poradzić... z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach