Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek1992

Po 2.5roku okazało sie ze to nie moj syn.

Polecane posty

Gość Arek1992

Jak w temacie nie wiem co mam robic jestem caly w rozsypce . Bylem z ta kobieta przez pol zycia od klasy podstawowej do wczoraj a mam 25 lat . Wczoraj przez zaburzenia hormonalne tak sie tlumaczy powiedziala mi ze dziecko przy ktorego bylem porodzie, oddalem mu wszystko kochalem go i kocham nad zycie nie jest moim synem. Doznałem szoku powiedziala mi ze zrobila testy wie kto jest ojcem ale wyzuciła papiery. Od wczoraj mam metlik w glowie caly czas placze bo tak bardzo kocham to dziecko a jednoczesnie niechcem by kiedys powiedzial do mnie ze nie jestem jego tata . Nic nie jem faszeruje sie tabletkami co nic nie daje. Nie wiem co mam zrobic mysle o najgorszym , juz nie daje rady wszedzie widze tego malego kochanego smroda . Co ja mam zrobic...

Gość gość
Ale ja kochasz? Żonę? Jeśli jest dobra to wybacz bo ludzie popełniają błędy

Gość gość
Ale o co chodzi? Umarło to dziecko czy jak?

Gość gość
Mnie mój były mąż zostawił z córką też popelnilam błędy ale córka była jego i prosiłam o wybaczenie ale odszedł 3 lata temu i nas zostawil i ja do tej pory nie umiem ułożyć sobie życia i myślę że byłam idiotka a do niego mam żal że nie umiał wybaczyć bo juz byśmy pewnie mieli drugie dziecko

Gość gość
Domyślam sie że ta kobieta mówi ci co masz jeść a co nie, w co sie ubrać, kiedy i gdzie sie wysrać, kto jest twoim synem a kto nie, w co sie wysmarkać.........

Gość Arek1992
Dziecko żyje. Sam juz nie wiem czy ja kocham . Wiem jedno ze kocham tego dzieciaczka . Ale nie wiem co mam robic .

Gość Arek1992
Jak mozna kochac nadal osobe ktora zrobila cos co przebija wszystko inne . Sam juz nie wiem niechce już zyć. Tego bólu jest tak wiele.

Gość gość
Przecież to proste: babe olać, dzieciaczka nie. Ile ma lat?

Gość gość
Przyprawiłaś mężowi rogi jak wieża Eifla i masz do niego żal? Nie dość że łajdaczka to jeszcze tupeciara!!!

Gość Arek1992
Dziecko ma 2.5 roku

Gość gość
A ta łania to żona czy taka tam...?

Gość Arek1992
Na szczescie nie żona. Ale byłem z ta kobieta od podstawowki az do wczoraj czyli 12 lat

Gość gość
Zrób testy na ojcostwo. Nawet jeśli nie jest twoje, a je uznałeś to masz do niego pełne prawa

Gość gość
Nie wiem czy to takie znowu szczęście - jak mąż matki miałbyś większe prawa do dziecka niż matki przydupas. Mógłbyś nawet zażądać rozwodu z jej winy i wnieść o zamieszkanie dziecka z tobą. A tak to: - babe pogonić - z dzieckiem sie spotykać Jak zacznie utrudniać - do sądu o ustalenie kontaktów. Jak wniesie o zaprzeczenie ojcostwa - nie zgadzać się dla dobra dziecka. I co NAJWAŻNIEJSZE - płacić alimenty. Ale to to już nie jest zależne od twojej woli ;)

Gość Arek1992
Dzis wizyta u adwokata . Mam nadzieje ze to wszystko kłamstwa i brednie. Testy zrobie poniewaz nie pozwole by genetyczny ojciec dziecka smial sie i nie poniosl konsekwencji . Ja nie powinnienem w takim razie ani zł wydac by wyposarzyc we wszystko te dziecko odmowilem sobie wszystkiego by moje dziecko mialo myslalem ze moje.

Gość gość
A! To tobie o kase chodzi!! No to możesz sie nisko pokłonić i pocałować sie w dope! O zaprzeczenie ojcostwa może teraz wystąpić prokurator - i to mając na uwadze WYŁĄCZNIE dobro dziecka. Więc szanse na to masz ZEROWE. A fikaj tak jeszcze troche - to ci przyp..lą takie alimenty że sie skitrasz. A dziecko będziesz widział 1xna miesiąc przez dziurke od klucza!!!!

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy to takie znowu szczęście - jak mąż matki miałbyś większe prawa do dziecka niż matki przydupas. Mógłbyś nawet zażądać rozwodu z jej winy i wnieść o zamieszkanie dziecka z tobą. A tak to: - babe pogonić - z dzieckiem sie spotykać Jak zacznie utrudniać - do sądu o ustalenie kontaktów. Jak wniesie o zaprzeczenie ojcostwa - nie zgadzać się dla dobra dziecka. I co NAJWAŻNIEJSZE - płacić alimenty. Ale to to już nie jest zależne od twojej woli oczko.gif X Na zaprzeczenie ojcostwa jest 6 mcy więc już po ptokach.

Gość Arek1992
Jak moga mi dowalic alimenty skoro dziecko jie jest moje ?

Gość gość
Arek1992 dziś Jak moga mi dowalic alimenty skoro dziecko jie jest moje ? X Możesz być pewny, że dowalą. Na papierze jesteś ojcem. No chyba że matka okaże się honorowa i nie weźmie kasy.

Gość gość
"Jak moga mi dowalic alimenty skoro dziecko jie jest moje ?" O! Jaki zdziwiony łoś :);):);)

Gość Arek1992
Dlatego ide zrobic testy genetyczne by potwierdzic ze nim nie jestem i zniesc ojcostwo

Gość gość
Zrobić mozesz, ale to nic nie da.Dobro dziecka jest najważniejsze.

Gość gość
Nie rozumiesz co zostało tu napisane kilkukrotnie? JEST ZA PÓŹNO NA ZNIESIENIE OJCOSTWA. Miałej na to pół roku odkąd dowiedziałeś się o urodzeniu dziecka. Teraz tylko prokurator może wnieść o zaprzeczenie ojcostwa ale musi mieć do tego powód.

Gość gość
Ty. On myślał jeszcze że ojciec biol. odda mu kase którą do tej pory wydał na dziecko. Buuuuhahahahaha...., ale łoś..., buuuuu No nie moge ;):);0:)

Gość gość
Sam byłeś w urzędzie stanu cywilnego i sam uznałeś dziecko. Teraz już nie zaprzeczysz.

Gość gość
Twoja kobieta to suka. Ale ty jesteś jeszcze gorszy.

Gość gość
gość dziś Ty. On myślał jeszcze że ojciec biol. odda mu kase którą do tej pory wydał na dziecko. Buuuuhahahahaha...., ale łoś..., buuuuu No nie moge oczko.gifusmiech.gif ;0usmiech.gif X Koleś został ostro wrobiony i ma przewalone więc daruj sobie wyzywanie go od łosi. Nie jego wina, że polskie prawo jest tak krzywdzące dla ojców.

Gość gość
Szkoda dziecka.

Gość gość
Jakie krzywdzące? Dmuchał? Dmuchał! A że akurat innemu sie ulało..... Na dodatek bez prawa jazdy tylko na karte rowerową. Sam se winien! A teraz może tylko to co mu zostało napisane. Jeśli rzeczywiście kocha to dziecko. Bo z kasą to sie może już pożegnać na dobre i na wiele..wiele.. lat>

Gość gość
Ale on pewnie bogaty, skoro chce robić niepotrzebne testy i wydawać na zbędnego adwokata, który mu powie to samo czego sie na forum dowiedział. Ale kto bogatemu zabroni?