Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydze sie mojej żony

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Małżeństwo 6 lat.. W rozsądnym wieku 30 i 27 lat.. Moja zona zaczęła na poważnie fiksowac.. Zaczęła się uczyc, cieszyłem się.. Studium podyplomowe, kierunek opiekunka dziecięca.. Co weekend robi tam laurki i postacie z bajek. Zaczęła oglądać codziennie w wolnym czasie bajki.. Nie ma z nią innej rozmowy jak temat dzieci.. Depilacja odeszła w zapomnienie, codziennie ujada się słodyczami i przybyło jej z 15 kg. Wczoraj po raz pierwszy odmowilem jej seksu.. Najgorsze to ze zachowuje się jak nastolatka i wszelka delikatna próba podjęcia rozmowy kończy się tzw. Fochem na cały dzień.

Gość gość
30 i 27... to wy małolaty byliście podczas ślubu, dzieciaki :O nic dziwnego, takie zwiazki zawsze koncza sie rozpadem albo zdradą

Gość gość
Malolaty? Co ty pieprzysz!!! Teraz jest sie dojrzalym kolo 40? Ja jestem 27 lat po ślubie, a mam 49 lat. Problemy sie rozwiązuje...a nie zgania wszystko na niedojrzalosc.

Gość gość
09:14 Nostradamus :D

Gość gość
gość dziś x wspolczuje

Gość gość
Współczujesz? Tobie trzeba wspolczuc...z powodu głupoty:-(

Gość gość
9.18 takie długoletnie małżeństwa zawarte w młodym wieku z czasem przeradzają się w związki typu brat i siostra , spytaj swoja żone czy jest równie szcześliwa jak ty i czy nie żaluje, że tak naprawde niewiele przeżyła

Gość gość
Brat z siostrą nie sypiaja ze sobą regularnie kilka razy w tygodniu. Poza tym, nigdy nie zalowalismy ...oboje. Chcieliśmy miec dzieci ,teraz sa juz dorosle. My mamy czas dla siebie , wyjeżdżamy, cieszymy się zyciem.Drugi raz postapilbym tak samo. Moja zona również, nie raz o tym rozmawialiśmy.

Gość gość
09:28 I fantastycznie, powodzenia i nie daj się specjalnie mocno prowokować ludziom, którzy o miłości i związkach wiedzę czerpią z forum :)

Gość gość
Moze trzeba bylo zonie dziecko zrobic autorze? Jestescie 6 lat po slubie i co?

Gość gość
Zrobić to se można kukiełkę z ziemniaka :)

Gość gość
No i wlasnie dlatego masz jak masz!

Gość gość
09:44 Kto ma co ma ? Bo tekst o kukiełce był mój :D a ja nie jestem Autorem baaa nawet nie jestem facetem :p I co to znaczy zrobić żonie dziecko, to ona jakaś ubezwłasnowolniona jest ?

Gość gość
temat nadaje sie do tych najbardziej hard :P Daj jej kase na dobrą diete i dużo razem ćwiczcie, to najlepsza metoda jesli chodzi o tuch :P

Gość gość
jeśli chodzi o gubienie kalorii miałam na mysli a ruch tez przyjemny :)

Gość gość
prowokacja