Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego wygkadacie jak prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Myslicie ze zlapiecie na to meza? Zobaczcie ile takich kobiet jest singielkami samotnymi i wyuzdanymi zeby ktos sie na to polakomil. Czy nie mozecie byc normalne? Nie ma to jak wyluzowana szczera nieudajaca niczego dziewczyna. Szczerze? Wstyd sie z taka prostytutka pokazac przed rodzina czy w miescie. Poza tym stac mnie na normalna kobiete. Nie musze chodzic do burdelu. Mogla miec partnerow przede mna. Wiadomo. Tez nie jestem swiety. Ale bez przesady. Takie wulgarne nastolatki a czesto i agresywne klotliwe wysmiewajace kolezanki robiace podchody sa po prostu smieszne i zalosne. Myslicie ze jak facet chce z wami seksu to od razu kocha? Czemu nie wyrastacie z bajek. Tak mozna myslec najwyzej do 15 lat bedac naiwna.

Gość gość
A co ci to przeszkadza. Jak już będziesz miał tą swoją pozadna żonę to przyda się taka na boku.

Gość gość
A po co mi na boku jak bede mial ladna zone? :) Jakbym chcial prostytutke na boku to bym poszedl do burdelu i zaplacil za czysta kobiete. Ale nie chce dziekuje :) Pisze o tym bo myslicie ze tym przyciagniecie odpowiedniego partnera na dluzej a tak to nie dziala.

Gość gość
zeby sie takie łosie jak ty dziwowały :D