Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Aleksander

Wróż Aleksander przepowiada przyszłość

Polecane posty

Gość Wróż Aleksander

Jak ktoś chce poznać swoją przyszłość, niech wyśle wiadomość do wróża Aleksandra i poda swoje imię, datę urodzenia oraz zada pytanie. Sprawdzalność wróżb na poziomie 93,7%.

Whisky, pewnie pomiędzy 73,9 a 97,3. Pozostałe klawisze numeryczne, z wyjątkiem 1, nie są na narożnikach:) A głupio wklepać 39,7 bo ktoś pomyśli, że to temperatura autora:) No i wartość też doopy nie urywa:)

Leniwy wróż, ale spróbuję. x eSZ Pe Wróżu, moje imię to żeński odpowiednik Pańskiego, chciałabym wiedzieć jak ten gość wyżej będzie miał na imię w przyszłości. Dziękuję. :-) Pozdrawiam Aleksandra.

Gość gość
Jaromira mam 20 lat i co mi powiesz o mojej przyszłości

Ola, określ przyszłość, bo wyskoczy Ci z moimi imionami z kolejnego wcielenia - Wojna, Głód, Zaraza i Śmierć - a tyle to sam mogłem Ci powiedzieć :classic_cool:

"najbliższa, konkretnie za 15 min" x W takim tempie to mogę nie zdążyć ukończyć seminarium i otrzymać święceń, ale kalendarz przeglądam z zapałem;)

Gość gość
Ola 28.08.94 co czuje Kamil 4.2.94

Gość gość
pati 02.11.1980

Kamil czuje, że za niecałe trzy miechy musi wyskoczyć z kasy na kwiatka. I to przed rozpoczęciem roku akademickiego - czyli dramat. Obecnie zastanawia się, czy flaszka z przyklejonym lizakiem chupa chups równie dobrze spełni swoje zadanie, czyli pozwoli na nastukanie się i zawleczenie Cię do łóżka w ramach świętowania:)

Pati - niepokoi Cię przemijanie. Wkrótce staniesz przed poważną decyzją, która zaważy na Twojej przyszłości. Widzę też jakąś nieżyczliwą osobę w Twoim otoczeniu, kobieta, ciemne krótkie włosy, trochę przy tuszy. Uważaj na nią, bo obgaduje Cię za Twoimi plecami.

hahahaha :D stanowczy a bez podawania wiadomych informacji można liczyć na wróżbę ? :classic_cool:

Skromna, no przynajmniej datę urodzenia, żebym wiedział czy pisać o dzieciach, chłopaku z sąsiedniej ławki, niespodziance urodzinowej czy może wiadomości o dodatku do emerytury :) Jakbym się przyłożył, to zajrzałbym w horoskop, bo na bank wszystkie zainteresowane panie pasjami przeglądają kolorową prasę, wtedy powtarzając wpis z gazety wywołałbym wielkie "WOW!" Ale leniwy jestem i mi się nie chce, wystarczy że wróżowi pcham temat;)

hahaha, wiarygodność podstawa, wróż Aleksander powinien Ci solidne wynagrodzenie zaproponować za podbijanie :D

Gość wzj
Jak za komuny, żadne kolejki nie obowiązują. Wykluczył mnie po znajomości. Foch z przytupem. :-O🖐️

Twoim ulubionym kolorem jest niebieski. Dlatego urlop nad morzem jest dobrym pomysłem. Jednak w sierpniu powinnaś na kilka dni pojechać w góry, spotkasz tam kogoś, kto może odmienić Twoje życie. Obecne problemy finansowe są tylko przejściowe, jednak wstrzymałbym się na razie z myśleniem o jakimś poważnym zakupie, który chodzi Ci po głowie. x Sorry, ale z natchnieniem jest tak, że przychodzi i odchodzi:) Nic więcej nie widać w kartach;)

Gość gość
kto siega po tarot ten siega po szatana

hahahaha, ale co ty opowiadasz, to ja jestem skromna Ty nie musisz być...z kolorem trafiłeś :D w sumie jakbym chciała to mogę sobie dopasować zdecydowaną większość tak to działa przecież :classic_cool: krocie byś zbił w tym fachu :classic_cool:

"Jak za komuny, żadne kolejki nie obowiązują" x Są listy społeczne;) x Specjalnie dla Ciebie - Masz poważny problem w pracy. Ktoś ma zastrzeżenia do Twojego projektu, ale nie mówi tego wprost. Polecam spotkanie z przyjaciółkami, dzięki temu wpadniesz na świetny pomysł. Dobry moment na niewielkie inwestycje, jednak nie oczekuj ogromnego zysku:)

Gość gość
Dlaczego mam małe powodzenie u chłopaków ? Kasia 14.06.1996

Gość wzj
Oddawaj dwie stówy, to nie jest odpowiedź na moje pytanie. :-P

"z kolorem trafiłeś" x Dla ogromnej większości kobiet jest to ulubiony kolor, więc niewiele ryzykowałem:) x "W sumie jakbym chciała to mogę sobie dopasować zdecydowaną większość tak to działa przecież cool.gif krocie byś zbił w tym fachu" x Dokładnie o to chodzi. To jak z kontrolą dokumentów - prawie nikt nie szuka różnic między osobą, a zdjęciem, każdy skupia się na podobieństwach. Może się przekwalifikuję;)

"Oddawaj dwie stówy, to nie jest odpowiedź na moje pytanie". x A co Ci napisałem? "Dobry moment na niewielkie inwestycje, jednak nie oczekuj ogromnego zysku" :P Ja pierdziu, normalnie chyba mam dar!;)