Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Aleksander

Wróż Aleksander przepowiada przyszłość

Polecane posty

Gość gość
Spadaj facet nie ciebie tu pytaja.

Gość Deseomagda
Magdalena 27/12/1984 Jaka będzie wyglądało moje życie uczuciowe? jak będą wyglądały moje relacje z Bartoszem 12/11/1983?

Gość gość
Ludzi e, nie podawajcie tu dat urodzenia!

19:52 - Dziunia, przejrzyj choćby pobieżnie, ostatnie trzy strony. Proponuję, żeby następne chętne podziękowały pomarańczowej koleżance, poszukajcie sobie teraz kogoś innego. Papa 🖐️

Gość gość
Sp******laj stad, juz wystarczy twoich wypocin.

Witam serdecznie. Mam na imię tak jak wcześniej, sprawa jest natomiast nowa. I stąd pytanie. Poznałam kilka chwilę temu mężczyznę, dodam, że w dość niezwykłych warunkach, więc mam powody przypuszczać, że to przeznaczenie. I teraz pytanie. Czy skoro jestem zodiakalnym wodnikiem, a poznaliśmy się w maju, to jest szansa na to, że nasz krótki romans, będzie owocny? Konkretnie chodzi mi o własne orgazmy.

Sania, Bądź tak miły i (biorąc pod uwagę, że jestem zodiakalnym lwem i potrzebuję tak ze dwa razy dziennie), przepowiedz czy przeuroczy, świeżo poznany ździreks, polubi romantyczne spacery z kuchni do salonu (i z powrotem) wyłącznie w obróżce i fartuszku, oraz czy szybko dochodzi w pozycji nogi na pagonach?

Ej, Ty wyżej, dużo zapłaciłeś? Strasznie zdziera ten wróż. On podobno tak w ogóle to jest hydraulikiem, tylko gdzieś na strychu znalazł jakąś pelerynę, czy zasłonę i dorabia. Żona mu kazała. Tylko nie mów nikomu.

Dzień dobry:) Mars w trygonie sugeruje najlepszy moment do działania. W połowie miesiąca przewiduję wpływ Neptuna, dzięki czemu co prawda nie będziesz mogła wygrać w totka, ale wskazana jest wizyta u kogoś z działką. Weź ze sobą coś do kopania ogródka, najlepiej małą łopatkę, do której będziesz musiała się schylać. Najlepsza pora między 15 a 20 - niestety nie znając znaku zodiaku Twojego wybranka nie mogę sprecyzować. Zrywając darń natrafisz na szklane naczynie, w którym będzie mapa. I teraz tak - jeśli Twój partner jest baranem, bykiem lub koziorożcem - rzuci się na Ciebie i, mówiąc kolokwialnie, tryknie. Jeśli strzelcem lub wagą - rzuci się na mapę. Wodnik, ryby i panna - rzuci się do ucieczki. W każdej sytuacji będziesz miała szansę na niezapomniane wrażenia. Na koniec bonus - jeśli to bliźniak, to weźmie Cię dwukrotnie - raz na rzeczonej działce i raz na kolację. Zmęczyłem się:)

Pije? Tak myślałam. Wygląda nawet na takiego. Każdy hydraulik, to pijak.

A każdy pijak to hydraulik! 00 To że pije widać zresztą po przepowiedni. 00 Sańka, oddawaj za flachę. Zwracać nie musisz ;)

Zaskoczyłeś mnie. Zwłaszcza z tym Neptunem. Czy on też będzie na tej działce?

Gość gość
Hajme i nagasuka idźcie se randkować gdzie indziej bo aż mnie mdli :O

Nagasuka dziś Obawiam się, że takiej osobistość na jedną tylko działkę dla wszystkich nie przyjedzie. Ale nie wykluczone, że hyrdażulik, jak już cyknie dla kurażu, złoży mu hołd.

Gość gość
Dobry Wieczór.. Gdyby Pan mógł dziś coś powiedzieć na temat mojej sytuacji. Mój znak zodiaku to Lew. A pewnego znajomego bodajże Ryby.. Jest starszy ode mnie. Oboje jesteśmy w związkach. Mimo to 3 lata temu wyznał ze się zauroczyl we mnie.. Czuje ze to minelo... Mi stuknela 30 stka. On starszy parę lat... Mona. 21 08 87

„hydrażulik” x :D xxx Wybaczcie, ale jestem już podeszłym wróżbitą i o tej porze stać mnie tylko na jedną wróżbę, do tego rozlało mi się mleko jednorożca, a to oznacza albo trzęsienie ziemi w Meksyku, albo nową kolekcję torebek Witchen w Lidlu. W sumie efekty są podobne, ale do geolokalizacji potrzebny mi jest bozon Hicksa, a poturlał się za szafę:o I pojawił się problem. Bo nie mam szafy:o Ktoś mi ją kurde podpieprzył jak rozlewałem mleko.

Gość gość
I jedno i drugie. Jeszcze niedawno zapewniał, że będzie mnie kochał do grobowej deski, a teraz kręci się obok innej. To nie jest zbyt przyjemne. Sama rozumiesz. Przejdźcie na priv i tam piszcie. Ja naprawdę nie chcę tego czytać, boli mnie to.

Gość gość
W dodatku jutro mam ważne kolokwium na studiach i chcę się skupić na nauce, a nie na tym, że mój były (którego wciąż kocham) flirtuje z inną.

@ gość dziś Kobieto, co Ty pieprzysz? Z nikim z Kafe się nie spotykałem, więc nie jestem niczyim byłym. Poza tym, nie znam Ciebie wcale.

Gość gość
Może chcesz żebym wkleiła tu screeny naszych rozmów? Myślę, że wszyscy chętnie popatrzą i już wtedy nie wyprzesz się tego, że wyznawałeś mi miłość.

Gość gość
Zrozum, że to jest żałosne, że pozwalasz sobie na erotyczne żarciki wobec innej, wiedząc, że ja tu zaglądam. Spróbuj się opanować. O nic więcej nie proszę.

Hajime Sugoroku dziś Jeśli o mnie chodzi, to keine grenzen. ;-) x Na mnie pora. Mama mówi, że teraz kolej brata na komputer. :-(🖐️

Ja się nie wypieram pisania z jedną oszustką. Ja się wypieram istnienia jakiegokolwiek związku. I na tej bazie odrzucam wszelakie jej roszczenia co do mojej osoby przeszłe, czy obecne. 00 Weź się dziewczyno w pierwszej kolejności za naukę, a w drugiej za terapię ok? Sceny cyber zazdrości... Zaraz się pojawią latające talerze. 00 Zresztą... Będę pierwszy, a co: https://www.cgtrader.com/3d-models/space/spaceship/flying-saucer