Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Aleksander

Wróż Aleksander przepowiada przyszłość

Polecane posty

"Nie wyczytałeś z kart, że Cię okłamałemsmiech.gif Jestem mężczyzną" x To dlatego masz być ojcem:P Sie ma, nie Marek:) Ale i ja nie wróżka, przejąłem topik:)

Gość gość
To by się zgadzało, gdzie człowiek nie zajrzy, to albo E. albo mało stanowczy ze swoją świtą ! Eh

Gość gość
Nie ma potrzeby, masz lepsze fanki :-P

Właśnie rozsypałem kości, które ułożyły się w zgrabne łóżko i telewizor oraz budzik w kształcie parowozu, więc wnioskuję, że jutro będę musiał rano wstać i czeka mnie podróż z noclegiem poza domem - bo skąd to łóżko i telewizor? Idę spać, dobranoc:) Może się odezwę z telefonu:)

Gość gość
Dzień Dobry :-) Co czeka mnie w najbliższych miesiącach? 21 08 87 Pozdrawiam. Czekam na odp. :-)

Dzień dobry:) Musisz uzbroić się w cierpliwość, gdyż w najbliższych miesiącach czeka Cię oczekiwanie na odpowiedź:)

Gość gość
kto chodzi do wruzkek tego czeka cierpienie takie sa konsekwencje grzechu

Gość gość
Witam, mam na imie Karolina, czy moge siedziec co czeka mnie w, tym roku?

Gość Wiedźma Horpyna
Karolinko, to będzie dobry rok, pod warunkiem, że uwierzysz w siebie i będziesz się uśmiechać do ludzi :) x Mało _stanowczy, wchodzisz w moje kompetencje ;) Mam wrażenie, że spotkaliśmy się już kiedyś, ... pewnie w Czarcim Jarze ;)

"Mało _stanowczy, wchodzisz w moje kompetencje" x Wchodzę wszędzie, gdzie tylko mam ochotę :classic_cool: Akurat padło na Twoje kompetencje, nic osobistego;) xxx "Mam wrażenie, że spotkaliśmy się już kiedyś, ... pewnie w Czarcim Jarze" x W Czarcim Jarze któryś druid podpieprzył mi kociołek szamana:o Wiesz coś o tym?😠

Gość gość
Ojojojoj ...w Galii już nie bywam, jestem po reinkarnacji ;)

Gość Wiedźma Horpyna
j.w.

Gość gość
Wiedzmo Horpyno czy umiesz i moglabys rzucic na kogos urok?

Stanowczy, Ciebie nie pytają gdyż to oczywiste że umiesz i mógłbyś jednak sądząc po tej wypowiedzi xxx Musisz uzbroić się w cierpliwość, gdyż w najbliższych miesiącach czeka Cię oczekiwanie na odpowiedźusmiech.gif xxx oczekują szybkiej reakcji ;) niestety takiej klasy wróż jak Ty jest rozchwytywany - kolejek się przerazili :classic_cool:

"niestety takiej klasy wróż jak Ty jest rozchwytywany - kolejek się przerazili" x No powiem Ci, że masz znacznie lepsze predyspozycje na szefa dyplomacji niż pan Waszczykowski:) Wybacz porównanie, bo tenże gentleman nie ma żadnych, chodziło mi o to, że gdybyś objęła to stanowisko nie musiałbym się wstydzić posiadanego obywatelstwa:)

Gość Wiedźma Horpyna
A czymże ten biedak zasłużył sobie na rzucanie uroku ? ;) x Umiem;), ale nie stosuję i nie polecam, bo to nie zabawa, to świat nie podlegający materialnym prawom. Czasem "niewinnie" brzmiącym zaklęciem zrobić można wiele krzywdy, również sobie, bo czarna magia może odwrócić się przeciwko osobie wypowiadającej magiczne słowa ;)

No powiem Ci, że masz znacznie lepsze predyspozycje na szefa dyplomacji niż pan Waszczykowskiusmiech.gif Wybacz porównanie, bo tenże gentleman nie ma żadnych, chodziło mi o to, że gdybyś objęła to stanowisko nie musiałbym się wstydzić posiadanego obywatelstwausmiech.gif x :) Stanowczy no przestań, skromność jest dla mnie zarezerwowana, Ty nie musisz umniejszać swojemu talentowi wróżbiarskiemu :D ja po prostu piszę jak sprawa wygląda :classic_cool:

Gość gość
Aśka 9.2.94 Jak będą się układały moje relacje z M.? Czy będziemy razem, albo co zrobić, by tak się stało?

"Ty nie musisz umniejszać swojemu talentowi wróżbiarskiemu ja po prostu piszę jak sprawa wygląda" x Pod żadnym pozorem nie umniejszyłbym swoich zasług, zwyczajnie doceniam dobrą dyplomację:)