Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Aleksander

Wróż Aleksander przepowiada przyszłość

Polecane posty

"Dlaczego mam małe powodzenie u chłopaków ? Kasia 14.06.1996" x Kasiu, za dużo czasu spędzasz w internecie. Wyjdź do ludzi, polecam wizytę w pizzerii - ktoś czeka, być może właśnie na Ciebie. Chłopak, o którym myślisz zapomniał o Twoich urodzinach, bo miał trudną sprawę rodzinną. Nie traktuj tego jako odtrącenia.

Gość gość
Laura 21.01.70 co z praca

Gość gość
Zuza, 31.07.1997 Jak z tą miłością?

Gość gość
raz wrózy \ raz pyskuje

Gość gość
Dziękuję ;)

Gość gość
Hahaha super, dzięki za wróżbę

Gość gość
Agnieszka 03.08.1978 r.Czy w pracy dostanę awans?

Nieźle, zwłaszcza, że dopiero zaczynasz! Jeszcze rok i będziesz miał sprawdzalność 101%, będziesz kreatorem rzeczywistości swoich klientek. Wtedy zgłoszę się do Ciebie i poproszę żebyś wywróżył mi męża chirurga plastycznego, parę groszy i orgazmów. ;-)

Za rok będę miał 130% :classic_cool: Dla Ciebie mogę wywróżyć więcej niż kilka orgazmów, nie polecam chirurga plastycznego, bo będzie ciągle podejrzliwie Ci się przyglądał, lepiej naczyniowego. Kasa razem z chirurgiem. Załatwione:) Orgazmy ze stałą częstotliwością od wczesnej jesieni, może od późnego lata, reszta stopniowo w ciągu dwóch lat. W międzyczasie przygoda z kierowcą limuzyny:)

" nie polecam chirurga plastycznego, bo będzie ciągle podejrzliwie Ci się przyglądał" x :-D Powiem mu: "Kochanie, mam ochotę na seks", a on spojrzy z obrzydzeniem na mnie i odpowie: "nie masz k***a u mnie szans, dopiero po następnym botoksie". x "Orgazmy ze stałą częstotliwością od wczesnej jesieni, może od późnego lata, reszta stopniowo w ciągu dwóch lat." x Takie w ratach? Żadnych wielokrotnych?

Wróżu? To ja, Aleksandra, mógłbyś przepowiedzieć mi, że za 20 minut będę w sklepie? To znacznie poprawi Twoją sprawdzalność. :classic_cool:

"Takie w ratach? Żadnych wielokrotnych?" Wielokrotne tylko w imieniny oraz na święta. Co prawda jesteś teraz teraz w sklepie, ale przeczytasz jak wrócisz;)

Gość gość
Tu Agnieszka. Od 15 lat wykonuję swoją pracę bardziej niż wzorowo, ale nie mam układów i znajomości. Znudziło mi robienie na 150 procent, skoro awanse są dla lizusów i rodziny.

Gość gość
Na zdrowy rozum, skoro awanse tylko dla lizusów i rodziny, to nawet mało stanowcze whisky z jarmużu nie "przepowie" nic lepszego Agnieszko ;)

"Na zdrowy rozum, skoro awanse tylko dla lizusów i rodziny, to nawet mało stanowcze whisky z jarmużu nie "przepowie" nic lepszego Agnieszko" x Dokładnie. Stolik szamana i kociołek Panoramixa uru/cha/miam tylko za dodatkową opłatą:)

Gość gość
Zofia 15.01. 1961. Kiedy urodzę syna.

Gość Wrózka zębuska
w następnym wcieleniu

Gość gość
Nie wierzę w reinkarnację a urodzić wróżu zawsze można, nie wiesz o metodzie in vitro. Trzeba tylko chcieć.

"Nie wierzę w reinkarnację" x Wcale nie musisz. Nie tak dawno absolutnie nikt nie wierzył w czarne dziury:) x "a urodzić wróżu zawsze można, nie wiesz o metodzie in vitro. Trzeba tylko chcieć" Po pierwsze - samo "chcieć" to za mało. Po drugie - to ja tu rozkładam karty:classic_cool: Jak mówię, że w 2076 będziesz ojcem to nie dyskutuj!;)

Gość gość
Nie wyczytałeś z kart, że Cię okłamałem:D Jestem mężczyzną:D

Gość gość
Witam Jurek jestem i piszę tu na kafeterii od dwóch dni.

Gość gość
Mało_stanowczy czy Ty nie masz na imię Marek?