Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda kobieta chce wyjść za mąż

Polecane posty

Gość gość

A jeśli twierdzi inaczej to się oklamuje.

Gość gość
Wmawiając sobie takie pierdy również się okłamujesz.

Gość gość
Nie każda, ja nie chcę. Jestem z partnerem 15 lat i żaden papierek czy impreza niesprawi, że będziemy ze sobą bardziej.

Gość gość
Moja koleżanka była przeciwniczka wszelkich związków i serio myslalam że mówi prawdę bo skończyła 3 kierunki studiów, bardzo inteligentna, myslalam że jest tak ciekawa świata ze chłop jej nie potrzebny. Wystarczyło ze ledwo poznany facet się oswiadczyl i już 180 stopni zmiana. Aż byłam w szoku.

Gość gość
13:27 co ma ilość ukończonych kierunków do inteligencji? Jak widać to tylko wyuczona wsiura, która swoich przekonań nie umiała dotrzymać.

Gość gość
ja chciałam męża ale dzieci nie chcę...męża mam od 14 lat

Gość gość
13:27 A ty jakaś ograniczona jesteś? twoim zdaniem "chłop" jest "potrzebny" tylko tym, co nie znają 3 języków i nie mają wysokiej wypłaty? Tobie się wydaje, że ślub brany jest dla kasy? Może w twoim środowisku, normalna kobieta bierze slub z miłości a nie wyrachowania. Wspólczuje wielu osobom na kafeterii dla ktorych slub z milosci to abstrakcja, zapewne jestescie dziecmi z wpadek i mamusia i tatus ani was nie chcieli, ani siebie nawzajem, tylko "tak jakos wyszlo" albo presja rodziny na slub ich zmusila do tego slubu. Tak czy siak wspolczuje, takie antywzorce kaleczą poglądy na całe życie.

Gość gość
Tyle że menów o odpowiednim statusie wciąż mało, wciąż brak :O Jak dla mnie 10 tys/mies to minimum inaczej nie da rady żyć na godnym poziomie. i żeby nie było że będziecie mnie hejtować to owszem sama nie mam wiele, więc muszę dobrze i intensywnie szukać, bo tylko to mi da gwarancję jakiegoś godziwego życia. Sorry jeżeli jakaś się decyduje na mena z 2 lub 3 tys pensji to to jest porażka ;/

Gość gość
13'32,ten post to jakaś porazka myslowo-swiatopoglądowa.

Gość gość
13:33 a co masz do zaoferowania takiemu co zarabia minimum 10 tys.?

Gość gość
Myślę, że wiele, ale jeżeli sądzisz że będę tu wklejać swoje zdjęcia to to jeszcze eksponujące walory to chyba cię wali koleżanko. Nie rozumiem zresztą związku, bo chyba za adwokata mojego potencjalnego kandydata tu nie robisz? :>

Gość gość
gość dziś gość dziś x Proponuję, abyś szukała bardziej intensywnie, bo jak kasy nie masz, mieszkania pewnie też nie, a tylko trochę urody to wiesz. Uroda i młodość lubią spierdzielać :P

Gość gość
Myślałam, że kobieta chce kochającego partnera, ale jeśli czyimś życiowym celem zamiast tego jest papierek to juz jego sprawa.

Gość gość
14.44 szczera prawda

Gość gość
Nie kazda,zaręczam.

Gość gość
wczoraj Nie musisz mi przypominać, a staram się jak mogę, choć łatwo nie jest. Jednak póki co szansę mam i zamierzam wykorzystać jak się trafi. Wiadomo że jak jest chociaż uroda to szanse mocno wzrastają :D