Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
No Lesław wiadomo, myślał o jednym a ona chciała kręcić go na kamerce i pokazywać jaka to z nim szczęśliwa, a nie czaiła że chłopu nie o to chodzi.

Gość gość
Najlepsze jak mu leciała po odżywki na silke, jakby on sklepu nie mial. Zrobiła kubeczek i takie tam. Miesięcznica i te gratulacje od fanek to było coś. Swoją droga ciekawe czy ktoś chodI w tych koszulkach co na licytacje dawała.

Gość gość
I te jej pouczajace pożal się Bosz filmiki w których mówi że lepiej najpierw poznajcie dobrze faceta. Haha, jak jej to bez różnicy, Lesia znała krótko i stalo się jak stało, Fabiana zna bardzo długo i też funkcjonuje z nim na zasadzie bumerangu. Ktoś w ogóle bierze na poważnie te jej rady?

Gość gość
Haha, myślałam że napisałaś że leciała mu po odżywkę na włosy :D:D:D

Gość gość
Odżywka na włosy to jej by sie przydała. Jedyna fryzura w której wyglądała to był ten bob. Ale agusi sie nie spodobał bo odpowiedziała ostatnio jakiejs fance w odpowiedzi na komplement dotyczący jej fryzury. Aga woli tlenic i nosić strąki.

Gość gość
Czyli tata oliwki nie był na tym zdjeciu z 2005?! Masakra. Ta kobieta sama sie kompromituje i w tym kolejnym wypadku widać ze to z nią coś jest nie tak.

Gość gość
Oliwka to madra I dojrzala dziewczynka...nie raz tulila sie do matki na filmikach a ta ja odrzucala.....zal.

Gość gość
12:20 Padłam:D Odżywka do włosów dla Lesia:D:D:D:D

Gość gość
Fabiana zna ale długo ale to jak w życiu. Nie mówicie że nie znacie koło siebie takich bumerangów ;> pełno ich koło nas. Kogoś znasz całe życie ale i tak polecisz do Lesia kupić mu odżywkę do włosów  Przy takiej dyskusji bonusów by zabrakło dla tych co posty piszą i nagrody się dostaje za pisanie  Nie będę reklamowała bo jak ktoś będzie chciał to wejdzie w mój profil i sam zobaczy o co chodzi z wypowiedzi  Lesiu by pozazdrościł  sorry ale nic nie zrozumialam z Twojej wypowiedzi

Gość gość
Nie tylko ty nie zrozumiałaś, co to za gniot

Gość gość
dziś Ale o co kaman?

Gość gość
Hej, W ktorym odcinku Candy jedzie po rodzicach F ?

Gość gość
14:00 No wlasnie. Ja tez nie bardzo kumam

Gość gość
Ciekawe czemu była dzisiaj taka wściekła. Czyżby to prawdziwa twarz Candy?

Gość gość
Do gość dziś Kilkukrotnie.W jakimś tagu o rodzinie jakiś czas temu. I nawet jakoś niedawno .

Gość gość
Ona zawsze jest wściekła. Czasem jak jej się przypomni, to poudaje ze jest happy, ale to jedna z niewielu wiecznie skwaszonych you tuberek. Strasznie tym odrzuca widzów. Porownajcie ja do choćby Mysliwcowej. Dwa inne bieguny.

Gość gość
A z czego ma się cieszyć? Tyle przeróbek i ciągle samotna. To nie kwestia watpliwej urody, tylko charakteru. Teraz musi jeździć na mopie, to tez nie jest jej wesoło.Zakupy skromne, więc też nie cieszą. Wizja Świat Bożego Narodzenia z widzka... Współczuję jej. To chyba ta karma o której swego czasu tak trabila.

Gość gość
Jasne ze charakteru. Jestem daleka od oceniania jej urody i nigdy słowem jej za to nie skrytykowałam. Cycki to co innego bo sama je napompowala i wystawia je gdzie tylko sie da. Jej życie to był YouTube i zakupy oraz imprezki. Teraz urwało sie kilka rzeczy to i nagrywki sie zmieniły.

Gość gość
Wściekła jest bo szuka chłopa z kasą aby go doić, mało takich więc jej nie w smak :D

Gość gość
Leszek hajsu nie miał bo chodził w jednym swetrze :)

Gość gość
16:41 To bylo body! Sprawdzone und potwierdzone. :-)

Gość gość
A No to zmienia postać rzeczy :) oj Leslawie nawet nie wiesz jaki sławny jesteś :)

Gość gość
Przecież Aguś była zatrudniona u Fabiana na self employed jako firma sprzątająca teraz będzie gola i wesoła buhahaaaaa

Gość gość
gość dziś Kto kumaty już dawno taki wałek podejrzewał.

Gość gość
17:29 A! To dlatego wtedy tak "pracowala". :-) No ale teraz wreszcie pokazala swoje mopy, więc to już nie sciema, tylko smutna rzeczywistość.

Gość gość
no smutna rzeczywistość i dlatego takie rozgoryczenie u niej oraz skromniejsze życie,bo swoje zarobione pieniądze nie lekką pracą już tak się chętnie nie wydaje na wszystko co w oko wpadnie.

Gość gość
Ależ ona taka szczera, prawdomowna, o co wy ja podejrzewacie? :D

Gość gość
A miała tak dobrze. Zero pracy, zakupy ponad stan i swoje potrzeby. Teraz sie urwało to polki w sklepach pokazuje i robi "slocze"- w jak w końcu znalazła paletka na która polowała to jej nie kupiła. Cała brendy!

Gość gość
16:29 To było do przewidzenia.

Gość gość
Hybrydy tez miała robić, nakupiła tego wszystkiego i zrezygnowała. Zmienia Non stop zdanie i przedstawia półprawdy tak jak jej na dana chwile pasuje. I jeszcze te teksty ze Angielki paznokci nie robią ?! Nawet jeżeli to prawda to nie wiedziała o tym wcześniej?!