Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
01:38 Weź wyluzuj troche, bo przesadzasz. Zabardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. Jestes typową komentująca, mieszająca za wszelka cenę Candy z błotem. Nie ważne czy zasługuje na to, czy nie. Zastanów sie i logicznie pomysl, gdyby było tak zle jak mowisz Fabian juz dawno (cytuje) „by to gdzieś zgłosił”. Uważasz, ze pozwoliłby w złych warunkach mieszkać swojemu synowi? Puknij sie w glowe, a to co sie dzieje na filmikach podziel przez dwa. I nie emocjonuj sie tak:)

Gość gość
Do 07:00 Ależ ty jej musisz zazdrościć tych facetow i powodzenia;)

Gość gość
07:45 Mam nadzieje, ze to byla ironia, bo jezeli nie, to nie, nie zazdroszcze prawie 40 letniej kobiecie i matce dwojki dzieci tego, ze sie kürwi. Bo to co Aga robi, to jest dla mnie kürestwo, powiedzmy sobie otwarcie.

Gość gość
Moze powinna oddac dzieci do jedenego i drugiego ojca i wyedy nie szaleje! Za tydzien CANDY prosimy kolejnego wujka

Gość gość
to ze zabiera dzieci na gry,na filmy czy do knajpy to nie oznacza ,ze jest najlepsza matka na swiecie. nagrywa pierdylion durnych filmow z dziecmi w tle,z alkoholem w tle,z kolejnymi wujkami,tatusiami itd w tle...zobaczcie jak ona sie do dzieci odzywa. moim zdaniem dzieci to dla niej zbedny balast. moge sie mylic

Gość gość
Fajny ten motocyklista, Aguś, powodzenia❤️

Gość gość
Mam wrażenie, że same zakonnice tu piszą. Podniecacie się jak szczerbaty sycharami, że dorosła kobieta spotyka się z dorosłymi mężczyznami. Chcecie chyba być swietsze od papieża :D swoją drogą, ciekawe czy też byście tak ostro ocenialy życie prywatne faceta... Nie lubię Candy, ale nie mam prawa jechać po kimś, że żyje jak uważa za słuszne.

Gość gość
Do 09:06 Tak trzymaj siostro!:)

Gość gość
Oczywiście ze nikt nie ma prawa. Ale ona pokazuje to publicznie ! Niech oddzieli prywatę od YouTube i nie pokazuje. Skoczy sie hejt i wszyscy bedą krytykować jej makijaże.

Gość gość
Zawsze było tak, ze ci co mają najwiecej za uszami, najbardziej umoralniają innych! To jest tak zwane odwracanie uwagi od swojego zachowania.

Gość gość
pewnie. Chwalmy ją za to, ze pokazuje kolejnego faceta. Ahhh jaka jest " subcio". Co za wyzwolona kobieta. Ahhh te super bluzeczki I raczka w buzce na zdjeciu. Ahhh i pojechala po rodzicach F juhuuu, a teraz na lajfie jedzie tez po samym bylym I to jeszcze z " wickami " ohhh nio bierzmy z niej przykład. Buhahaha nikt tutaj nie jest swiety ale I też nie wywala tego "calemu swiatu " że-nu- ła ! Takie jej zachowania beda tutaj opisywany I czy bedziemy sie szczerzyc czy nie :D

Gość gość
to po co Ty tutaj wchodzisz i nas umoralniasz? No cio masz za uszkami, nio cio- zdradz. Buhahaaaa

Gość gość
Zakonnice? Nie! Normalne kobiety! Jestem 10 lat mlodsza od Candy, mam dziecko, meza i sobie nie wyobrazam robic takiej wiochy w internecie! Ona robi krzywde dzieciom i to straszna. Oczywiscie, jest po rozwodzie i ma prawo byc szczesliwa, ma prawo miec faceta, nie mowie, ze nie! Ale ludzie, nie w taki sposob i nie na oczach obcych ludzi w internecie...

Gość gość
Dobrze, że nie tatuuje sobie imion partnerów na ciele, bo by nie nadażyła z przeróbkami hehehe

Gość gość
Za tydzień będzie tramwajarz :D Także szykuj już kolejne gratulacje :)

Gość gość
Chodziłaby cała zadziarana :D

Gość gość
Ee tam nagraj lepiej clogi o milosci nowe

Gość gość
Aga jest fanką Smrody, bo lubi jak ktoś jest wyszczekany :D To świetnie ją obrazuje.

Gość gość
Ciekawe musi prowadzić życie, jak nigdy nie wie jaki dzień kiedy nagrywa, chyba za dużo pewnych płynów.

Gość gość
Tak i te życzenia składane kilka dni po nagrywaniu bloga. Pustak.

Gość gość
Od kiedy bida, to z kanciapy ozdoby do hybryd wygrzebała, a to buty :D Powoli wyciąga stare graty.

Gość gość
Nigdy nie bylam zakonnica i nie zamierzam , pamiętaj to co ona puszcza w Internecie nie jest normalne i nie da sie nie zauważyć krzywdy dzieci , Gracjan nie grzeczny ciekawe dlaczego?? Tata odszedł a tu w przeciagu 2 msc 2 wujkow matka nie ma czasu porozmawiać z dzieckiem bo praca , bo krecenie filmików na yt , a to szukanie nowego wujka na portalach randkowych uwazasz ze jest to normalne? Słuchaj kendi jest zakochana w sobie koszulki robi ze swoim logo kubki , zauwaz ze malo zdjec jej dzieci w domu natomiast wszedzie jej .a fabian moze sie boi zgłosić ze zabiora dzieci do rodziny adopcyjnej wiem jakie prawo jest w angli gdyz często bywam bo moj brat dlugo tam mieszka i wiem tez gdyby ktoś ja zgłosił pokazal zdjecia z jej instagramu czy flimiki na yt ciezko bylo by odzyskac jej dzieci bo matka przy dzieciach nie moze pic do ukonczenia dziecka pełnoletności .Tam o dzieci dbają nie to co u nas w polsce taka jest prawda .mam taka nadzieje ze ktos kto mieszka angli w końcu to zglosi to nic ze jest po polsku tam jest mnostwo tłumaczy nawett moj brat jest i chodzi nawet z ludzmi do sadu takze tylko czekać az stanie sie tragedia i kendi sie w koncu ocknie ale zeby nie bylo za pozno bo ona szuka miłości a wiekszek milosci od dzieci od nikogo nie dostanie

Gość gość
Anglia jest krajem prorodzinnym, tam Social Servis naprawdę nie śpi.

Gość gość
Aga zyje z socialu dlaetego Nigdy nie worci do Polski

Gość gość
Żyje z socialu i z facetów

Gość gość
Uważam że też jest wina w tym Fabiana bo widzi co się dzieje i nic z tym nie robi podchodzi do tego jak Candy co ma byc to bedzie ja bym nigdy nie pozwoliła na coś takiego gdyby moja córka miała tak u ojca zrobilabym wszytko co w moje mocy a by dziecko było przy mnie ale widocznie mu jednak wygodnie zero obowiązków a ona jednak musi robić wszystko jakby nie patrząc

Gość gość
10:46 Przestań pierniczyc takie głupoty. Odrazu widac, ze nie znasz prawa jakie jest w angli. Puknij sie w glowe co ty wypisujesz, i nie bierz dziewczyn pod tak zwany ch...uj, ze jak napiszesz bzdury, typu, że brat twój tam mieszka to odrazu we wszystko ci uwierzą. Nie, Fabian niczego sie nie boi zapewniam cie. Nie rób z niego biednej ofiary bo nią nie jest. Dzieci tez nie sa żadnymi ofiarami Candy i zapewniam cie, ze nikt ich jej nie odbierze! I powtarzam, gó...wno wiesz o jej zyciu, wiesztylko tyle co widac na filmikach. A te filmy nagrywane sa typowo pod oglądalność, No sorry z tego ma pieniadze (i wcale nie takie małe). I nie pisz, ze ogląda ją garstka, bo tak nie jest. Pewnie sa youtuberki, które maja znacznie wiecej widzów, ale te pare tysięcy jak u Candy wystarczy zeby dostać z tego jakiś pieniądz. A do puki tak jest to ona bedzie nagrywać takie a nie inne filmy. Jedyne co mozesz powiedziec, to to, ze w filmie zachowała sie tak czy siak, na filmiku powiedziała to czy tamto, ale nie pieprz jaka jest w zyciu, jaką jest matkom i ilu „przerobiła” w ostatnim czasie partnerów. Jej filmiki nie sa odzwierciedleniem życia, sa nagrywane dla oglądalności, tak jak zreszta filmy innych yotuberek. Osoby, które myślą inaczej powinny zgłosić sie na terapie a napewno odstawić na jakiś czas internet skoro nie potrafią odróżnić rzeczywistości od wykreowanej fikcji.

Gość gość
Ok chyba kendi znowu wstała

Gość gość
"... jaką jest matkom ..." :D :D

Gość gość
Do gość dziś [12:46 Ułomna analfabetko jej życie właśnie tak wygląda jakie pokazuje w tych swoich filmach.Jesli ty wierzysz że to tylko pod publikę to masz coś z deklem.