Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Czas candi się skończył na sponsorowanie od Fabiana teraz Czarnulka korzysta a Fabian płaci więc tak naprawdę są takie same z różnica taka że jedna jest młodsza a Fabian z tymi statusami jak małe dziecko więc całą trójka jest siebie warta

Gość gość
Pamietam jeszcze jak na tym livie jak juz zeszla to darla sie do Fabiana ze nie moze wrocic do nagrywania no teraz rozmawia z dzieckiem!taka napruta!zenada

Gość gość
Ta a na drugi dzień ściema ze pogotowie było bo Agusie brzuszek bolał :) pijaczka wstrętna.

Gość gość
Przynajmniej ta nowa ma jakieś pasje ,fitnes zdrowe odżywianie .wiadomo młoda dziewczyna w porównaniu do całej acc ..Ja również mam dziecko i powiem wam szczerze , kiedyś były imprezy i picie nawet codziennie w wakacje :

Gość gość
A teraz zdesperowana kendi popija desperadosa na vlogu i zadowolona z życia :)

Gość gość
Hehe, można by rzec, że każdemu co innego do szczęścia potrzebne :D

Gość gość
Z kim aga pojdzie na sylwestrowa zabawe?;)

Gość gość
Spokojnie. Na jedną noc kogoś wyhaczy na "Poznajmy się".

Gość gość
Chyba do niej napisze jest taka piekna i madra kocham jej vlogi.K

Gość gość
Ja tam ja uwielbiam poznam sie z na na fb i powiemnjej jaka jest dobroduszna!

Gość gość
Kocham Cie Agus!

Gość gość
Widze ze wielbicieli nie malo ha ha ha

Gość gość
Aga kiedy bedziesz otwierala zalegle okienka w kalendarzu z Pandory?

Gość gość
Czy ktoras z Pań jest wolna w Sylwester? Pozdrawiam Leszek!

Gość gość
Niestety tylko Agnieszka.Przykro mi.

Gość gość
Fabian,Fabian co mi dasz? Ja chce jajka,ktore masz! O nich mysle caly czas. By jajcami dostac w twarz!!

Gość gość
Przecież nasza Agusia nie lubi kalendarzy adwentowych

Gość gość
Ale jak sama nie płaci, to lubi.

Gość gość
20:53 :D złotymi jajcami

Gość gość
Myslicie że Agnieszka potrafi bez google wymienić kto jest prezydentem Polski? -wymienić chociaz 10 stolic europejskich? - wymienić 10 tytułów wartościowych filmów? - podac chociaz 5-ciu autorów wybitnych dzieł literackich? Do książek !!! a nie za facetami się uganiać w miniówie i w bluzce na naramkach :D:D

Gość gość
Jaka zdziwiona ze P.Ewa nie poinformowała ją ze dziewczyny nie wrócą, zawiedziona ze duze kanaly jej nie pomogly orzy zbiórce! Przecież powinno dotrzec do jej pustego lba ze jej nikt nie bedzie bral na poważnie z takim zachowaniem. Nawet ,Maciek , Leszek miesiac wytrzymali to normalna osoba wziela by sobie to do siebie , a ona dalej Sama nie bylam swieta , ale gdy urodzilo mi sie dziecko moje zycie całkowicie sie zmienilo , wszystkie decyzje sa z mysla o moim synku !!! A nie córka reklamująca mamy piwko !! Co chwilę nowy wujek , a i zero magi swiat w tym domu! Tylko matka nawalona z desperadosem i ona smie twierdzić ze nie jest pijaczka ! Jej corka za chwile będzie pelnoletnia , zrozumie co matka robila na yt doslownie kurwskie zachowanie i bedzie im wstyd ona sobie nie zdaje sprawy z powagi sytuacji , ze dzieci krzywdzi .Powinna wziasc się za prace , zamknac kanal na yt i skupic sie na dzieciach , a nie minki na zdjęciach jakby co najmniej orgazm miala z takimm retuszem ze całkowicie nie pezypomina siebie na filmikach, a pozniej zdziwienie ze leszek ja oklamal

Gość gość
11:23 Prawda. I wiadomo że każdy ma jakieś grzeszki na sumieniu, ale przychodzi pewien wiek, zmienia się życie bo pojawiają się dzieci. Zmieniają się więc priorytety i myślenie. A u niej to stanęło gdzieś daleko, jakby miała nadal naście lat.

Gość gość
Dziewczyny a co myslicie o jutuberce „ja wam powiem”?

Gość gość
Nie wiem kto to taki, ale może ma swój temat, to poszukaj, pewnie ludzie wypowiadają się tam co o niej sądzą.

Gość gość
dziewczyna sztuczna,mieszkala w klitce to jeszcze byla znosna teraz ma sponsora i juz wielka pani. Zakupy z VS i Korsa a juz nie pamieta ze ubierala sie w Primanim ha ha. Ale sponsor chyba nie za bogaty nie ma samochodu ani swojej chaty nawet nie ma kasy zeby Agniesi kupic laptopa zeby mogla nagrywac swoje wywody ha ha

Gość gość
Ostatni vlog - Aga ociepla swój wizerunek :D

Gość gość
Im mniej osób ją ogląda, tym częściej powtarza że "tyle was jest..." No ale nie dziwię się że ta resztka jest dla niej ważna, dzięki temu w ogóle ktoś ją ogląda, stąd takie wielkie podziękowania. A rodzina może czuć się dumna, ze dla Agi ważniejsze są wicki i tak otwarcie o tym mówi, że nawet rodzina jej tak nie wspiera, a potem nagle mięknie jak dostaje od rodziny prezent który rozpakowywała. Niech się w końcu zdecyduje.