Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Oliwia: Nie Mamo nie czytaj tego listu, bo będziesz znowu płakała... XX Jak to usłyszałam ręce mi opadły...To są wrażenia które serwuje się dziecku????

Gość gość
Jakas keasna mine miala na tej wigilii. Pewnie nie bylo alkoholu wiec zwineli sie po oplatku.

Gość gość
Niektóre kobiety po prostu muszą udowadniać otoczeniu i sobie że są seksowne. Jej ex przyjaciółka Karolka m..też odwalila się na Wigilię z rodziną jak na randkę z mężem. Prawie całe piersi na wierzchu, fajny widok dla ojca czy szwagra przy stole ;P

Gość gość
Nie piersi czynią kobietę seksowną. Ale co by nie mówić, pod każdym względem Myśliwiec bije Candy na łeb i szyję.

Gość gość
A mnie jej zal. Sama zostala I widac po niej smutek.

Gość gość
Żal mi tylko tych dzieci, one wszystko widzą i słyszą. Zamiast spędzać normalne dzieciństwo to patrzą na matkę która publicznie mówi głupoty. Jak zerwali z Fabiankiem to już sobie kolejnego fagasa sprowadziła do domu i się znowu nie udało. Oczywiście dzieci zapoznała z nim i teraz znowu będzie kolejnego wujka im przedstawiać ? Żałosne to jest..

Gość gość
A Ona tego ostatniego Live co tak gadała na Fabiana usunęła? Bo nie widzę.

Gość gość
Aaaaaaaaaa ..... Ok. Dopiero przeczytałam komentarze.

Gość gość
Widac ze czyta kafeterie...usunela bo przeczytala komentarze. Widac ze sie pogubila w zyciu I chcialaby stworzyc zwiazek ale nie umie.

Gość gość
Kendi, w sumie nic takiego na tym live nie bylo czego my juz nie wiemy, nie wiem po co go bylo kasowac. Pozwolcie ze streszcze dla tych ktorych live ominal. Monolog rozpoczal sie z opoznieniem bo nie bylo 50 widzow, ponizej 50 to szkoda strzepic jezyka, a tematyka ambitna wiec przez 10 min raczylismy sie jakims belkotem ktorego nie spomne. Gdy juz emocje siegaly zenitu i kazdy zaciskal z ekscytacji piesci na lepionych w miedzyczasie uszkach bylo: - winko, oczywiscie z dolewka, - obgadywanie M (Malva jak nie dalas rady obejrzec to kendi mowila ze wedlug niej ladna nie jestes, no i bardziej naiwna niz kendi myslala. ah no i nie nadajesz sie aby zaopiekowac sie grackiem wiec kendi raczej by go do was na noc nie wyslala, ona zajmuje sie nim najlepiej o czym za chwile ponizej...) - obgadywanie F (Fabi, nie zaslugujesz na krolowa plastikowych paznokci z primarka, przepraszales za komenatrze na kafe i bardzo tego zalujesz i nie jestes jeszcze gotowy na nowy zwiazek i dlugo nie bedziesz, za to ona juz sie z ciebie dawno wyleczyla. Bylo tez cos o tym ze nie kulturalnie jest obgadywac swego ex na kafe, skoro macie razem syna, lepiej isc razem na obiad. Mozna za to jechac po ex jesli ponizsze warunki zostana spelnione: - jest sie kendi - robi sie to na Livie (ale tylko powyzej 50 widzow, w koncu jak pic to duzo, jak krasc to miliony) - Gracjan w miedzy czasie ogladal sobie youtuba ale co on oglada to ona w sumie nie wie i ja to nie interesuje, no bo po co, jak cos sie stanie to przeciez kendi obwini: - dostawce internetu - rzad wielkiej brytanii - listonosza - rzad nigerii - malwine Tak, kazdy powyzej jest bardziej winny niz ona, bo ona nigdy nie jest winna i zawsze jest ofiara (zapamietajcie hejterzy) - Z Lukaszem w czasie jego wizyty byla spina ale jakos wyszli na prosta. Mial byc uszczypliwy, pewnie tylko zapytal czy mackowi skora glowy przestala sie przetluszczac po zestawie Clinic (?) - Oli nudzil live wiec klikala sobie na fonie wiec zostalo postawione jej ultimatum, albo sie usmiechasz do kamery albo wyjazd z Live'a. (bylo cos o kanale Oli) - kota nie bylo (albo nie pamietam) - Kendi miala na sobie czarna swiecaca bluzke z kolia z diamentow z primarka i spodnie z dresu. - live robila w przerywniku robienia krokietow na wigilie, wicka poprosila ja o zrobienie 10 a ona strzelila 20, ale zbytek chyba zostawi w domu albo wsunie jeszcze tego samego dnia bo ja ssie glod po winie. - chyba byly tez jakies zyczenia swiateczne ale w sumie nie wiem, skupila sie na jechaniu po fabianie i Malwie, w koncu to byl lajv bozonarodzeniowy wiec nie zyczenia graja tu pierwsze skrzypce. - nie wiem tylko jakim perfumkiem sie spsikala i jaka yanke candle dymila sie w pokoju, wybaczcie.

Gość gość
Nosz recenzja słuszna:-) brawo koleżanko, nic dodać nie trza;-) Przyjemności dziewczeta:-*

Gość gość
22:40 Tak było. Potwierdzam, nie zaprzeczam :-)

Gość gość
Idealne streszczenie. Potwierdzone info.

Gość gość
Kendi dała tej całej Gosi w prezencie na wigilii kalendarz adwentowy. Czy ona rozumie ze właśnie adwent sie w ten dzień kończy ? Pewnie kupiła na wyprzedaży bo już nikt w tym czasie nie chciał tego kupować. A z drugiej strony tak niedawno gadała ze kalendarze adwentowe są do bani i ich nie lubi. Czyżby kolejny raz zdanie zmieniła.

Gość gość
ja tego nie sluchalam,bo nie dalam rady..zapamietalam tylko plastikowa kolie z prajmiego I znudzona corke (moze to" hora curka"?),grajaca?na fonie. Kendy oczywiscie pieprzyla odrzeczy zatem sie wybaczylam.kabaretki na Wigili wygraly spraw e...Moze I Kendy sprobuje wyjsc z k********a ale k*******n z Kendy nigdy.

Gość gość
Ona kolejny raz skompromitowała sie na live. Odlewała sobie winka, obok siedziała znudzona córka i zamiast życzeń świątecznych wyszły gorzkie żale na fabiana i Malwinę. Skasowała wiec doskonale wie ze pojechała po bandzie. Widać jak strasznie boli ja temat fabiana i Malwiny. Niech lepiej spojrzy w lustro i zapyta sie samej siebie co ona wyprawia. Kabaret w życiu to i kabaretki założyła. Żenująca.

Gość gość
Najlepsze było jak miała spotkanie we Wrocławiu z widzkami xD Tylko dwie przyjechały lol

Gość gość
Wg ta cała jej siostra Monia z twarzy strasznie podobna do tej Malwiny. Ciekawe czy o siostruni tez myśli ze nie jest ładna. Obłudna baba.

Gość gość
Z kalendarzami adwentowymi to było tak, że najpierw Kendusia mówiła, że nie zamierza ich kupować, bo to taki typowy coroczny 'jutuberowy' szał, którego ona nie rozumie. (Podobnie jak mieszania łyżką w zupie, nagrywając potem mieszanie na patelni). To był oczywiście czas gdy już skończyły się zakupy za Fabianowe pieniądze, więc i kalendarze były "zbędne". Potem dostała jeden od wicki i nawet jej się spodobał, a z biegiem czasu to już nawet z wielką chęcią go otwierała. Potem to już w ogóle zaczęła mówić że chciała wcześniej kupić (serio Candy?) ale już były wyprzedane. Zamotało się biedne dziewcze :D Jak ze wszystkim zresztą...

Gość gość
Co ona za bluzkę na te wigilie założyła?

Gość gość
A ja się zastanawiam jakie wy musicie mieć życie skoro tak bardzo potraficie kogoś oceniać. Ciekawa jestem jakich macie mężów, bo gdybyście były szczęśliwe to pewnie nie byłoby czasu na kafe ;) Szczęśliwe osoby tak się nie zachowują więc jedziecie na jednym wózku. Nie pasuje wam jej wygląd i dosłownie wszystko. To po co ją oglądacie ? Macie widocznie nudne życie skoro śledzicie jej każdy krok ;( Nie jestem jej wielką fanką i jakoś tematyka jej filmów mnie nie interesuje, ale nie widzę sensu by cały czas ją oczerniać na forum bo jest specyficzną osobą. Wy też święte nie jesteście, założę się że wiele z was gorzej się zachowała w życiu niż ona. No chyba że są tu same zakonnice. Dziewczyny jesteście serio mało normalne skoro wam to sprawia przyjemność. Odbiegając od tematu to czepiacie się o to że pije przy dzieciach ? Jakoś nie chodzą głodne i mają się w co ubrać więc w czym problem ? Widać że je kocha i są szczęśliwe. Dopóki dzieciom nie dzieje się krzywda to nie macie o co się gryźć. Zajmijcie się sobą lepiej.. Bez odbioru..

Gość gość
""Wylewała żale na Fabiana i Malwine?" Czyzby? A to nie Fabian i Malwina tu wypisywali, przecież chyba nie wierzyli że Aga tego nie przeczyta skoro wiadomo że mimo zaprzeczeń, ona cały czas czyta forum Po co to robili, po co dolewali oliwy do ognia?? Fabianek buńczucznie się tu odgrażał, że syna jej zabierze, straszył ściaganiem z niej kasy za benefity, pisał że jest fałszywa wobec widzek itd Ale juz jaj mu zabrakło poinformować na Kafe, że grzecznie pobiegł przepraszać Agę za wpisy? hahah Czy to nie Fabian daje jej prezenciki i składa jej wizyty niekoniecznie związane z odwiedzinami syna? On jest nie lepszy w tym wszystkim od Agi. A po tym jak pozwalał niejednokrotnie Candy na kpiny ze swojej rodziny pokazał jakim jest facetem, bez honoru i jaj. I Aga ma rację, on nigdy od niej nie odejdzie na stałe, zawsze będzie próbował wracać jak bumerang, niepomny innych ludzi w łóżku itd. I dziwne że na livie Aga była oburzona tym, że "PISALI" na kafeterii, szkoda, że nie przytoczyła ani jednego cytatu, tak samo jak nie mówi o tym CO zawierają te "okropne i hejterskie" komentarze na jej temat w sieci. Bo to w 99% prawda?

Gość gość
Candy jak składała życzenia na livie to mówiła wszystkiego dobrego Łukaszowi, Ani i (podała jakieś imię, chyba Patrykowi) którego jeszcze nie ma. Chyba ze coś źle zrozumiałam. Ale myślę że dlatego Ania tez nie przyleciala. A Oliwia przez tą wiadomość ma swój zły czas. Jakby nie było to mialaby rodzeństwo. Może być zazdrosna o tatę który siła rzeczy będzie więcej czasu z drugim dzieckiem. Za to Candy zamiast teraz ja wspierać to jeszcze ośmiesza ja na filmikach.

Gość gość
Candy pousuwała wiele filmików ale te gdzie na ikonce jest ona z Fabianem zostały :D:D:D Jak dzieci :) a zrobie na złość, bo wiem że oglada :) Co oni by zrobili bez tych fejsbuków, instagramów i innych bzdur?:)

Gość gość
Do zakonnicy każdej z nas daleko, porównanie dość śmieszne. I tak, każdy w swoim życiu próbował pewnych rzeczy, ale tu mamy przykład 40 letniej kobiety która z niczego nie wyrosła. Nie widzisz różnicy pomiędzy przeciętną 38 latką a Candy, której w głowie disco-polo, przekłuwanie pępka, języka, nosa, tatuaże, powiększanie czego się da i siedzenie przy drinkach, robienie z własnej córki koleżanki która ma wzgląd we wszystko co robi jej matka. To naprawdę jest dla ciebie normalne?

Gość gość
Tu nikt nie przeczy temu, że Aga i Fabian są siebie warci. Tak, będzie do niej wracał jak bumerang z prostej przyczyny, bo ona mu na to pozwala. Chociaż nie ma żadnego obowiązku wpuszczać go do domu, bo Gracjana może on zabierać gdzie chce, to ona chętnie do czyni. Mało tego, już zaprasza go na wspólny wypad na obiad :) Oczywiście zastrzega że gdy sama byłaby w związku, to obiad odpada. Cóż za śmieszna pani. Co z tej kobiety czyni uzależnienie od pieniędzy Fabiana! A komentarzy z Kafeterii nie przytoczy już nigdy, po co miałaby na głos czytać prawdę.

Gość gość
1:38 - skoro nie jesteś wielka jej ganka i tematyka jej filmików cię nie interesuje to co robosz na tym forum i jak sie tu znalazłaś. Nie musisz jej bronić. Tutaj pisze sie sama prawdę, to co widać na filmikach. Gdyby kendi tego nie pokazywała nie byłoby pisane. Proste. Napisz lepiej do swojej królowej ze sama ze sama z siebie robi pośmiewisko. A z wyglądu drwiny są owszem, ale z tego który sama sobie zafundowała.

Gość gość
01:38 Ty tak poważnie? Nie widzisz problemu jak ktoś ciągle pije, bo dzieci mają się w co ubrać? W patologicznych rodzinach też nie chodzą gołe, ale co ja ci będę tłumaczyć, przykład idzie z góry, więc nie ma co prowadzić dyskusji w tym temacie.

Gość gość
Tamten komentarz pisała bankowo ta sama osoba która upierała się że to nie Fabian i Malwina tu pisali. Tu jest tylko jedna jej obrończyni. Stara się ją bronić na wszelkie sposoby, a na końcu okazuje że to co piszą na Kafe to prawda.