Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Jej się wydawało, że na gumowe balony złapie frajera który będzie sponsorował ją i cudze dzieciaki. A wujkowie pociupciali (jeden po drugim - - - - - rzyg! ) i się ulotnili.

Gość gość
Kendi to patologia wizualna i mentalna i jeszcze obnosi się tym w internecie. Zero poczucia obciachu.

Gość gość
Fabian to typowa c**a a nie facet,taki chłoptas co w rekaw sie wypłakuje z gilami pod nosem.Nim to można kręcić jak baranem.Bez ambicji,honoru on nawet ego niema żeby to urazić. Bez znaczenia jest czy spotyka się z Malviną czy nie.On powinien już dojść do tego że to Candy jest toksyczna w tym związku i to ona jego ciągnie na dno.Chlaniem,bajzlem w domu,imprezami i ciągłymi zakupami gdzie lista potrzeb Candy jest jak autostrada przez USA. Gdybym miała takiego syna to chyba sama bym mu wtłukła żeby zmadrzał. Dziecko to nie materiał przetargowy żeby być z kimś i tym bardziej to sponsorowac.

Gość gość
Ta jej relacja z Fabianem jest bardzo dziwna. Nawet jak nie byli razem, to i tak zawsze jakieś wspólne nagrywki, kolacyjki, prezenty. Rozumiem, że fajnie jest mieć dobre relacje z byłym partnerem, tym bardziej gdy jest wspólne dziecko, ale w tym przypadku trąci mi tu toksyną.

Gość gość
Ona to już ma licznik przekrecony jak w autach sprowadzanych z Niemiec. Niech już robi co chce ale nie musi tego na cały świat trąbić. Nawet gdyby kogoś wartościowego poznała ,to jak zobaczy te jej youtubową twórczość to zwieje. Bo jak ona pokazuje część swojego życia i jak się prowadzi i co mówi to trzeba to wziąć przynajmniej razy 2 To który facet by chciał być z kimś takim.Nawet najszczerszych jej chęci.

Gość gość
O tak Fabian elokwentny bo wydukał kilka słów więcej po angielsku niż Candy :) Szkoda że taki elokwentny nie jest jak co chwile sie rozstaje i wraca jak bumerang po kilku wujkach. Szkoda że taki elokwentny nie jest jak kupuje kolejny produkt w drogerii. Szkoda że taki elokwentny nie był jak Candy na wizji obrażała jego rodzinę. A że kasę zarabia? No tyle lat na obczyźnie to chyba nic nadzwyczajnego, co?

Gość gość
Bo to jest toksyczna, wyrachowana baba. Fabian, jak ktoś wyżej napisał, to zwykła C//I//P//A. Aga to wie, i wie jak nim kręcić. Gracjan w łapach matki jest marchewką na kiju, Fabian znajdzie nową partnerkę / dokręci kurek z kasą - to bum, Gracjanka nie zobaczy.

Gość gość
Fabian ma swoją firmę dość dobrze prosperującą, nie każdy na obczyźnie potrafi się ustawić i nauczyć języka ;-) Są tacy, którzy siedzą latami w UK, żyją z tygodnia na tydzień, w weekend balety i jakoś się żyje.

Gość gość
Fabian pracuje, to i zarabia. Nic nadzwyczajnego. Wy chyba nie myślicie że więcej ma niż przeciętny fachowiec. Ten sponsoring botoksow, cyckow, knajp bierze się stąd, że gość nie ma swojego domu (sądzę że nawet mieszkania) wynajmuje jak każdy golec który przyjeżdża do UK. Zero kosztów w związku z tym i w nic nie inwestuje oprócz swoich bab, bo tym najprosciej zaimponowac. Faceci w jego wieku są już na swoim, zmieniają auta na lepsze, a on jak kendi. Trwoni kase na p*****ly. Dla mnie zero atrakcyjności jak na gościa w tym wieku. Ale jako przerwa w związku to jest super, baby sobie pokorzystaja. Facet na życie -NIE!

Gość gość
Do gość dziś Nikt tu nie twierdzi że Fabian jest nierobem.Co najwyżej idiotą i to jest diagnoza a nie forma ubliżenia. Cóż z tego że potrafi zarobić i na tej płaszczyźnie się spełnią.Kiedy wszystko Candy z niego wyssa. Po co tak pracować?Ich nawet nie stać na wakacje z rodziną tylko na krzywy ryj do Hiszpanii. Z nia to sie co najwyzej dorobi garbu na plecach.a wakacje to galeriach handlowych ewentualnie szwagier ;-p go zaprosi wraz z Candy i dziećmi.

Gość gość
Nikt tu Fabiana nie wystawia na piedestał. Ale na przeciw Kendi wypada korzystniej i jest bardziej ogarnięty.

Gość gość
Wróci wróci do Brandi, kwestia czasu. To powinien być sygnał dla każdej dziewczyny, z którą on zaczynałby sie spotykać, podczas kolejnego zerwania, że nie warto... Bo wyjść z toksycznego zwiazku można tylko obcinając do minimum kontakty, a tu jak jest kazdy widzi.

Gość gość
Czy Fabiana rodzice mieszkają w UK, mają tam swój dom i ta firma remontowa należy /należała kiedyś do nich? Coś mi się kiedyś obiło o uszy, ale pewności nie mam.

Gość gość
A jak Kandi wygadywała na jego rodzinę to mu jakoś nie przeszkadzało... Rodzina najgorsza bo mu odradzali ten zwiazek. I go nie broncie, bo co to za facet co pozwala jeździc po swoich rodzicach? Co to za facet, któremu nie przeszkadzają wujkowie kolejni? A jak mu się zebrało na pisanie na kafe to potem biegiem przepraszał Kendi?

Gość gość
Czy przepraszał tego nie wiemy.To wersja Kandy A jak wiemy ona lubi ubarwiac rzeczywistość. Ale fakt jest taki że jako syn dał doopy po całości. Jego rodzice chyba gdzieś w Szkocji mieszkają, kiedyś Aga mówiła.

Gość gość
16:10 Można nie znosić swoich rodziców/tesciow, ale szanować trzeba. To wie każdy inteligentny człowiek. Ja sama nienawidzę teściowej, ale nigdy publicznie bym jej nie ublizyla ani nie dała ublizyc.

Gość gość
A ja nie należę do osób które "bite" w jeden, nadstawiają drugi policzek. Matka przede wszystkim powinna szanować swojego syna i jego wybory, bo nie dając akceptacji na związek syna po prostu go tym krzywdzi. To syna wybór, on będzie żył z tą osobą, a nie mamusia. Nie trawię takich bab, które wiecznie wpieprzają się i mącą w życiu dorosłych dzieci. Niektóre związki nawet rozpadają się przez takie stare q****. Synuś, który nie szanuje swojej żony i słucha mamusi, i pozwala swojej mamusi kamenderować swoim życiem, to dopiero p***a nie facet.

Gość gość
Nie chodzi o to co jego rodzina powiedziała na ten zwiazek, ale o to że POZWOLIŁ PUBLICZNIE Z NICH KPIĆ, widzisz róznicę? Serio juz wszystko na sprzedaż?

Gość gość
10 lat szanowałam, heh - wręcz właziłam w doopę swojej teściowej nauczona z domu, żeby najpierw dać coś z siebie a potem wymagać od innych. Od początku częstowała mnie chłodem i skwaszoną miną, złośliwościami. Nigdy nie powiedziałam złego słowa na nią, nigdy się nie odgryzłam. Traktowałam ją ciepło, walczyłam o jej sympatię, akceptację. Jak się dowiedziałam że obrabia mi tyłek po całej rodzinie, znajomych, nawet obcych ludziach, oczernia, (potrafiła nawet powiedzieć że jej syn niszczy sobie ze mną życie), coś we mnie pękło i się skończyło bycie dobrym i szlachetnym. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Gość gość
Do gość dziś 16:10 Tu nie chodzi o to czy się kogoś lubi czy nie.Czy teściowej są fajni czy dają popalić.Ale o zwykłą przyzwoitość i szacunek dla drugiego człowieka. Nikt nikomu nie każe wychwalac ale lepiej o takich relacjach nic nie mówić albo bardzo wymijająco.To już nie chodzi o to czy to dotknie rodziców tylko ze względu na partnera.Nie muszą wszyscy wiedzieć że są zgrzyty w rodzinie. O takich sprawach to z kimś bliskim można pogadać A nie całemu światu obwieszczac i stawiać partnera w tak głupiej sytuacji.Tym bardziej że jak widać Candy ma za uszami.

Gość gość
gość dziś Byc może u nich było podobnie tyle że odwrotnie widzac zachowanie Candy do koleżanek byłych.

Gość gość
Skoncz swoja historię. Jaka jest Candy kazdy widzi. Rodzina Fabiana też.

Gość gość
Łooo :D mój komentarz z (16:10), że nawalam na swoją teściową i mój mąż też zniknął :D

Gość gość
Powieki ma w strasznym stanie. Solarium się odzywa :)

Gość gość
A niech sobie Kendi papla w filmikach co chce i o kim chce, przynajmniej jest się z czego pośmiać :D

Gość gość
Może się wezmę za tego Fabiana :-) Fajny facet.

Gość gość
Kendi nie będzie miała ze mną żadnych szans :-) Fabian! Nadchodzę! :***

Gość gość
Do hahahahaha

Gość gość
Fabian ma wszystkiego dość, coś się niedobrego stało. Luknijcie na jego dzisiejszy post na FB.

Gość gość
Obrazek z napisem: "Gdy nie mamy wpływu i czujemy się bezsilni", i pisze że ma wszystkiego dość. Dodał 4 godziny temu. Nastrój: przygnębiony. Kendi pewnie znowu dała mu popalić.