Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Kendi na usunietym livie powiedziała, że między Malwiną a Fabianem jest PUSTKA

Gość gość
Do ją? Ciebie :-)

Gość gość
Przede wszystkim to Agnieszka ma paskudny charakter. O licu już nie wspomnę. Widać że tatuś Olivi też tu zagląda,skoro skasował swój wywód u Fabiana. Tak Panie Łukaszu.Zabieraj córkę bo Aga zrobi z niej to samo co z siebie.Dziecku nie to jest potrzebne.Mniej chociaż ty jajca z tej całej bandy popaprańcow.

Gość gość
ja juz pisalam Kendoza jest brzydka I WEWNETRZNIE(parszywy charakter,interesownosc,opryskliwosc,wulgarnosc ,alkoholizn)I ZEWNETRZNIE ( to juz kazdy widzi)

Gość gość
co napisał Łukasz u Fabiana?

Gość gość
15:30 żeby wpadał do niego na Lanzarote

Gość gość
Dobrze że ojciec Oliwii nie bierze przynajmniej udziału w tej szopce pod względem filmowania się. Może partnerka mu poradziła, bo sam to wątpię czy na to wpadł, skoro chętnie przyjąłby u siebie byłego/nie byłego (?) swojej byłej.

Gość gość
Faceci po rozstaniu mają lepiej niż kobieta która zostaje z dzieckiem /dziećmi. Tatuś rzuc***arę groszy, dwa razy w roku odwiedzi i luz. To kobieta musi na codzień dbać, wychowywać, troszczyć się. No i ma mniejsze szanse na poznanie kogoś fajnego.

Gość gość
Szczekacie jak te suki. Zwłaszcza jedna z was, która pisze tu w przewadze. Zazdrość wyłazi garściami. I co uważasz, ze jak bedziesz wylewać na Candy wiadro pomyj to ta przestanie nagrywać? No to nie przestanie. Pluj jadem ile wlezie. Tylko nie przestawaj. Candy akurat to wychodzi na plus. Ujadaj tu jak najwiecej, trać swoje życie na poczet Candy. Szczuj, knuj, motaj. I udawaj, ze wiesz najlepiej. A my sie pośmiejemy:D

Gość gość
I to prawda, ze wiesz o mnie o Adze i o Malwinie gó...no. Nie masz pojecia co robimy, jak żyjemy. I jakie sa miedzi nami relacje. Ośmieszaj sie dalej...

Gość gość
Ale Aga dźwiga ten trud wychowania,bo w sumie z benefitów na dzieci żyje,nie ma wyjścia.Nawet jak by chciała oddać dzieciaki ojcom to nie stać ja na alimenty.Tak naprawdę to gdyby mogła to by dzieci odstawiła i poszła w dobry cug,ona mentalnie ma dalej z 15 lat.Zabawa,picie,męskie towarzystwo to jest u niej na pierwszym planie,oj i bym zapomniała ta zgryzota gdy ktoś ma lepiej.Także nie ma co się tak użalać nad jej osobą. Jak by popracowała nad sobą to i faceta by szybko znalazła,ale jak ona zaczyna wszystko od sponsoringu swojej osoby i łóżka,tak to nikogo na dłużej nie zatrzyma,no ale nikt i tak nie dotrze do jej wybujałego ego.Także ma tak jak sobie sama zapracowała na to.

Gość gość
Do (15:25) podobno miałaś stąd spadać? :D To raz. Dwa - niech Kendi nagrywa jak najwięcej. Przynajmniej jest niezły kabaret.

Gość gość
Agi zycie, to zycie na pokaz. Tym żyje, w sumie z tego żyje, bo oprócz benefitów i alimentów to nie ma nic, więc pokazuje by zarobić. Nie ma kanału tematycznego, ma istny misz-masz w zależności od stanu materialnego na dany czas. Przeciętnemu człowiekowi nie trzeba wiele by ją ocenić. W końcu każdy widzi co robi, słucha o czym mówi i jak ma się to do rzeczywistości. Spasuj trochę, bo zarażasz się od kogoś (?) nienawiścią. To zła cecha. Po prostu przejrzyj na oczy. A wiedzy, to co najwyżej ty nie masz o osobach które tu piszą. Kazdy jest anonimowy, Kendi nie jest. A z tą zazdrością to nie poniżaj siebie, bo tak może napisać tylko ta osoba, która wiedzie jeszcze smutniejszy los od Candy.

Gość gość
gość dziś Agi zycie, to zycie na pokaz. X Tezmi na pokaz :D te 1000 osób ja ogladających, to wiecej niektórzy maja w znajomych na fejsie :P

Gość gość
Do gość dziś 15:25 Dam Ci jedna radę ,najpierw mysl -potem pisz .nigdy odwrotnie .Ta zasada tyczy się również mówienia. Jakbyś była dobra koleżanką to przeczytalabys ze zrozumieniem co tu napisane. I doszlabys do pewnych wniosków,a mianowicie; Że bardzo dużo trafnych uwag jest tu odnośnie twojej idolki Gdyby miała choć ciut rozumu to wyciągnęła by z tego wnioski bo wbrew pozorom jest tu wiele cennych uwag. I to nie ma zasadzie jak ma żyć, tylko co z nią nie tak i dlaczego zarza ludzi do siebie. Gdyby choć jeden raz przyznała w tych swoich filmach że się pogubiła i ciężko jej się odnaleźć to zapewniam Cię wiele osób wyciągnelo by do niej pomocna dłoń. A teraz idź i przemysl...

Gość gość
Ktoś wie gdzie i czy jest nowy temat o boogiesilver? Link poproszę. Dziękuję.

Gość gość
15:35 Wiadro pomyj? Czy Ty aby nie przesadzasz. Każdy w dość kulturalny sposób przedstawia tu opinie o niej.

Gość gość
wiadro pomyj , jad, itd to takie zwroty jak juz nie wiedza jak zaprzeczac oczywistemu i bronia przegranej sprawy :D Moze zacytuj fanko Candy jakieś pomyje lub wskaż gdzie jest napisana nieprawda :D Nie potrafisz?

Gość gość
Do 16:03 Tę rade mozesz zastosować sama do siebie. Przyda ci sie. Cenne rady powiadasz? No to chyba nie wiesz co to jest cenna rada. No chyba, ze według ciebie te „cenne rady”, to obrażanie, wymyślanie idiotyzmów, szczucie i knkucie, wypisywanie kłamstw. I nie, nie jestem dobrą koleżanka i nigdy nie bede. Moge byc dobrym kolega, ale napewno nie dla ciebie i dla idiotek, które nie maja pojecia o czym mowią. Baw sie, wypisuj tu te swoje bzdury, Aga i tak tylko na tym korzysta. I dobrze. Ale nie bulwersuj sie jak nazywam cie „ujadającą suką”, zwykłą bazarówą dla której obgadywanie innych jest celem życiowym. Pomyślałaś choć przez chwile, ze mozesz sie mylić? Oczywiscie, ty nawet to wiesz, ze sie mylisz. Ale n**********lanie na kogoś jest lepsze niż przyjrzenie sie sobie i swojemu nędznemu zyciu.

Gość gość
Nie wiem czy zauważylyście ze Candy lubi koloryzowac, wprowadzać elementy zastraszania itp. Często w swoich filmikach z poważną miną opowiada jak to nie działa zeby ukrocic to co jej nie pasuje. Już drugi raz o Fabianie bredzila. Najpierw ze dzięki Mackowi zgłosiła Fabiana (serio? Gdzie?) Teraz ze Maciek otworzył jej oczy... (serio? Na co?) Ona poprzez te swoje filmiki prowadzi monolog skierowany do Fabiana. A na livie straszyla sądem Fabiana? I co? I goofno! Ktoś w ogóle traktuje serio jej poprocentowe brednie? No oprócz tej jedynej fanki z kafe.

Gość gość
17:08 To forum kobiece.

Gość gość
17:08 Po co bronić kogos kto jaki jest-każdy widzi. Kobieta nie była w stanie do 40 roku życia stworzyć udanego związku. Zwłaszcza ze miala ich tyle, ze przestała liczyć (jej wypowiedź z insta). To chyba już o czymś świadczy . Fatalne stosunki z Fabiana rodzicami, z Łukasza rodzina pewnie nie zdążyła się poznać jak ja zostawił. W skasowanym livie wyszło jak żyje z rodzicami. Życzyła im POMIMO wszystko wesołych świąt . Potem skasowala liva bo okazało się ze rodzice kase wysłali to wstyd było wyciąć te kawałki, zwłaszcza ze tyle gegolila o Fabianie i wg.niej pustej Malwinie. I tak oto ta dobra kobieta żyje że wszystkimi naokoło. Smutne to.

Gość gość
hejo hejo Candy witamy cie na kafe .ile desperadoskow masz pod reka.bajo

Gość gość
Hejo hejo moje kochane ja juz sie szykuje na sale noworoczne moze jakas palecie kupie i do tego jakis cukierek dla dzieci z pounlanda no i Desparados com papieros bajo bajo kochani

Gość gość
Hejo hejo Fabiano Lukaszo Macko itp wpadajcie do mnie na imprezke iscie Desperacka jak moje piwo Desperados pokaze wam moje nowe palecie i i wszystkie perfumy oktore od kazdego z was dostalam za frikulca .Cale zycie musze sepic od innych dobra materialne bo nie chce mi sie uczyc jezyka w obcym kraju i mam dorywacza prace jak to mowia raz na miotle raz pod miotla.Bajo bajo

Gość gość
Do gość dziś 17:08 Chcesz mnie sprowokowac:-D nic z tego Blachara to właśnie Candy ,tylko na impreze w remizie się nadaje. Tak się składa że ona upublicznia swoje życie .Więc nie dziw się że ludzie na tej podstawie wnioskują jaką jest osobą.Tym bardziej że ona raczej nie przemysli co mówi i pokazuje. To jest bardzo wpływowa osoba,gdyby ja ktoś za tak zwane uszy ściągnął to by była z niej całkiem fajna kobieta. Ona tak naprawdę robi dobra mine,a tak naprawde jest samotną ,bez wartości życiowych,bez pasji,zakompleksioną i do tego nieszczegolnie rozgarnietą wyniszczona kobietą,której życie to wieczne w****ienie na cały świat i zakupy +desperados

Gość gość
Ciekawe gdzie zamknie szarancze na czas Sylwestra.

Gość gość
Hejo hejo kochani dzieci zostana moze u jakies widzki na sylwestra ktora chetna na popilnowanie jakze grzecznych mych dzieci? Bajo bajo kochani wasza Desperadosssss

Gość gość
Raz na miotle, raz pod miotłą :D :D :D