Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna twierdziła, że każda dziewczyna ma taki cellulit

Polecane posty

Gość gość
nie każda. to jest chorobliwe jakieś.

Gość gość
Ona nie uprawiała żadnego sportu a oprócz tego, od dzieciństwa była dość gruba, potem jako nastolatka się ostro odchudziła, potem znów utyła a po dwudziestce znów się odchudziła

Gość gość
Sęk w tym, że taki tyłek, po prostu, najzwyczajniej w świecie, nie ma kształtu tyłka i chyba dlatego nie działa podniecająco - to jest przecież podświadome

Gość gość
Ja po ciąży mam cellulit,ale tylko trochę na udach,na tych zdjęciach nie wygląda to dobrze,powinna zacząć ćwiczyć,teraz lato to namow ją na pływanie,mi bardzo pomogło

Gość gość
Albo olejek i bańki chińskie,też skuteczne tylko trzeba systematycznie masowac

Gość gość
A po tej ciąży o ile kg więcej ważysz niż przed ciążą? Nie myślałaś o tym, żeby robić jakieś ćwiczenia?

Gość gość
Ogólnie w ciąży przytyłam 18 kg,wrzuciłam prawie wszystko,waże teraz 58kg,cellulit z tylu ud mam ale mi bardzo pomogło pływanie,bańki chińskie i kremy ,jak czas pozwala staram się jeździć na rowerze,bardzo dużo kobiet ma cellulit,ale taki na zdjęciach jest naprawdę zaawansowany

Gość gość
No właśnie, skoro w wieku 25 lat ma taki, to jaki będzie miała w wieku 40 lat? Moja babcia, która miała 70 lat miała taki cellulit, moja mama ma znacznie mniejszy...

Gość gość
Ćwiczenia z mel B na yt są i też bardzo skuteczne tylko trzeba ćwiczyć regularnie

Gość gość
Tfuuuuu mi też by nie stanął,pogoń ją niech ćwiczyć zacznie przecież to wygląda tragicznie,to tzn te doooopsko kwadratowe

Gość gość
lato jest, idz na plaże, jezioro, nad morze i popatrz sobie na tylki młodych kobiet. Ideałów będzie mało ale zdecydowana większość nie bedzie miała czegoś takiego

Polecam jej Callanetics, jest najlepszy na cellulit, przy tym pięknie kształtuje sylwetkę. Niektóre dziewczyny mają dużo skłonności do cellulitu, ja też miałam z tym problem, nie taki jak na zdjęciu ale miałam kompleksy, i teraz jestem zachwycona. Są to ćwiczenia rozciągające połączone ze wzmacnianiem mieśni, moim zdaniem na celulit najlepszeeee <3 :) Pozadrawiam :)

Gość gość
Trzeba zacząć ćwiczyć, po prostu ruszyć tyłek z kanapy, zmienić też dietę i używać kosmetyki, które pomogą zredukować cellulit, np slim cellu corrector od Bielendy, fajnie chłodzą, pomagają rozbić cellulit i przyspieszają spalanie tłuszczu, poprawiają mikrokrążenie.