Gość BertaGrabowska Napisano Czerwiec 21, 2017 Bardzo chętnie przystąpiłam do testu sprayu Nivea Invisible Fresh Black&White. Ostatnio prowadzę bardzo aktywny tryb życia i skuteczna ochrona przed przykrym zapachem jest dla mnie bardzo ważna. Po pierwsze ładny zapach - świeży i taki "nivea'owy" usmiech.gif Producent obiecuje 48h ochronę, ale która z nas oczekuje aż tak długiej ochrony? Wiadomo, po całym dniu każdy z nas zapewne się myje, wiec dla mnie to trochę absurd. Jak dla mnie wystarcza to, że chroni przez 24h - i to przy dość intensywnym dniu (praca, potem dwugodzinny trening i wracam wieczorem do domu świeża bez nieprzyjemnego zapachu potu) To jest duży plus. Drugim plusem jest, że nie podrażnia skóry - użyty nawet bezpośrednio po depilacji łagodnie ją potraktuje i otuli miękka powłoczką. Natomiast jeśli chodzi o ochronę białych i czarnych ubrań - niestety tutaj poległ smutas.gif na czarnych ubraniach pozostawia jasne smugi i tym mnie trochę rozczarował. Niemniej jednak spodobał mi się - bo jego lekki , pudrowy zapach sprawia że czuję się świeżo, a przede wszystkim sprawdza się jako całodniowa ochrona. Jestem zadowolona z niego i chętnie będę po niego sięgać. Polecam ten produkt - myślę że jest godny wypróbowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach