Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumialam nienawisci tesciowych do synowych az sama nie zostalam tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Moj jedyny syn sie ozenil. Niby dziewczyna ok na pozor ulozona i mila. Poprzestawialo jej sie jak urodzila...pozal sie boze eko mama. Daje dziecku do picia wode. Ok ale od czasu do czasu moze wypic jakis kompot czy swiezy sok. Ale po co dopajac 3miesieczne niemowle? Teraz maly ma 8msc i dalej pije sama wode. Idiotka nic w domu nie umie zrobic.jedna reka buja dziecko w drugiej ma telefon. Wrzuca zdjecia dziecka na fb jak sie kapie jak je jak sie obslini. Tlumacze jej ze nikogo to nie obchodzi a sa dni ze co godzine jest zdjecie dziecka czesto je osmieszajace...typu brudne albo obslinione. Pozatym nie.slucha rad. W upaly ubiera dziecko w dlugie spodnie jeansowe i bluze. Nie slucha nic chociaz ja czesto powstrzymuje sie od rad. Kupila gdzies uzywany wozek za 900zl i sie rozwalil a przeciez nowy mozna juz za 1300zl kupic .teraz trzeba wylozyc kolejna kase na wozek... Od urodzenia dziecko nie bylo u mnie dluzej niz 2-3h. Musze sie prosic zeby dala mi go na spacer... Siedzi w domu a moj syn wraca i nawet oboadu nie ma. Juz wiem skad ta nienawisc do synowych. Idiotki kretynki co tylko o sobie mysla.

Gość gość
Szkoda ze twoją tesciowa Cię kochała , oby karma do Ciebie wróciła za to co wygadujesz o niej , mam nadzieję ze się dowie jak ja obsmaeowujesz w Internecie

Gość gość
Nie wierze w zadna karme...

Gość gość
Żadna podłość nie zostanie bez oddania jeszcze żebyś nie płakała za swoje słowa

Gość gość
Ja się wtracalam do małżeństwa syna tak jak ty i dostałam za swoje syn mnie do domu nie wpuszcza a dziecka 2 lata nie widziałam , opamietaj się kobieto , choć ja takich swinstw o synowiej nigdzie nie gadalam

Gość gość
To Ty jesteś głupią wredną baba :) BRAWO! i później się nie dziwić, że wszystko idzie w drugą stronę czyli synowa nienawidzi teściowej, ogarnij się kobieto i się nie wp*****laj, bo to nie Twoje dziecko, tylko jej i Twojego syna i oni sobie wychowają to dziecko jak będą chcieli. A Tobie za przeproszeniem g****o obchodzi.

Gość gość
Hehehe jak to dobrze ze nie mam takich problemow. Uffff. :)

Gość gość
A po kija tam łazisz,siedz w swoim domu i lej na nią i jej bałagan,brud,zimną płytę ,a dziecko niech poi czym chce,jej dziecko i w razie choroby jej problem. Syn jak głupi to niech z nią siedzi,jak się opamięta to kopnie w zad. Uważam że temat to prowokacja choć często słyszy się o takich "damach" co to tylko potrzebny im jest penis,dwie lewe łapy do roboty w domu.