Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy tez widzicie ile na ulicach teraz jest zgrabnych i pieknych kobiet??wow...

Polecane posty

Gość gość
A ja wlasnie odpoczywam na plazy a wczoraj bylam w parks wodnym i 90% kobiet to porazka , wielkie brzuszyska, nadwaga rozstepy cellulit z przodu z tylu, na ramionach i laza a raczej tocza sie w skapym bikini. Wstydze za grosz nie maja, ja waze 49 kg mam 163 cm zdrowo Jem, chodze na fitnes a i tak mam kostium jednoczrsciowy cos jak sukieneczka bo mam kilka rozstepow po ciazy i nie chce ludzi o mdlosci przepraszac :o

Gość gość
Sorry za slownik w telefonie

Gość gość
Za duzo photoshopow w gazecie ogladacie, wiec jestescie przerwazliwione na punkcie swojego i czyjegos wygladu...

Gość gość
Polska jest krajem kobiet z masowym problemem zaburzeń odżywiania. Te szczupłe kobiety/dziewczynki, które widzicie na ulicach nie dbają o siebie, tylko albo się głodzą, albo wymiotują po większych lub niezbyt chudych posiłkach i słodyczach. Zwróćcie dokładniej uwagę na ich ciała i poszukajcie mięśni. Jest ich dokładnie zero! Nie jedzą zdrowo, ani nie są aktywne fizycznie, a ich sylwetka to efekt nie jedzenia od momentu pokwitania (czyli już od szkoły podstawowej), kiedy ciało kobiety zaczyna kumulować tkankę tłuszczową. Porównajcie budowę polskich kobiet z budową polskich mężczyzn w tym samym wieku. Mężczyźni są kwadratowi z lekką lub bardziej zaawansowaną nadwagą, bo to jest przyrodzona cecha naszej rasy (budowa podobna do azjatyckiej: niska i szeroka rama). Tak dokładnie wyglądałyby kobiety gdyby się nie głodziły i tak dokładnie wyglądają te, które się nie głodzą (bo mają wywalone na to co myślą inni), jedzą normalnie to co mężczyźni i tak samo jak polscy mężczyźni nie ćwiczą (w sensie, nie uprawiają żadnego sportu, bo to jest typowa polska cecha). Zazwyczaj są to te, które już nie szukają (faceta), czyli dzieciate mężatki i babki. Pytanie tylko jaki efekt ma te kilkanaście, a czasem kilkadziesiąt lat zaburzeń odżywiania na ich zdrowie? :o A i wiecie kto wymyślił ten trend na tą obowiązkowo chudą Polkę (mimo, że jest to sprzeczne z naszą naturalną budową ciała)? Polscy kwadratowi otyli mężczyźni, o wyglądzie kartofla, tłumaczący swój łój hasłem "kto nie ma brzucha ten nie ru|cha"! To samo jest w Rosji, na Ukrainie, Białorusi i ogólnie w większości słowiańskich narodowości. Smutne. :o