Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie"normalna" sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Mam pewny dylemat. Na portalu randkowym typu "Sympatia" poznałam elokwentnego,milego gentelmena w wieku 49lat , dodam, ze jest on kawalerem. Czlowiek z pasja. Po naszych rozmowach telefonicznych zaproponowal spotkanie w najblizszy Poniedzialek. Dziela nas km , 25 lat roznicy wieku. Doradzcie kobiety czy w to brnac? Nigdy nie przeszkadzała mi roznica wieku ale dzis wpełzły do mojego umysłu jakieś wątpliwości Co o tym sądzicie?

Gość gość
Chyba delikatnie mówiąc nawija Ci makaron na uszy. W tym wieku kawaler? kawaler niedorozwój lub żonaty udający kawalera.

Gość gość
Jest kawalerem z wyboru. Jak twierdzi większosc jego życia pochłaniała praca ale chce to zmienić , a w związki typu "małżeńskiego" nie wchodził z takiej to przyczyny , że nie chciał nigdy aby np:jego dzieci cierpiały z powodu rozwodów. (dlatego też ich nie posiada) Nie znalazł odpowiedniej partnerki - cóż różne ludzie mają wymagania względem tej drugiej osoby.

Gość gość
Jeśli szukasz związku to z nim go nie stworzysz

Gość gość
W tym wieku i kawaler? Dramat. On jest pewnie mamisynek lub coś w tym stylu. Już lepszy rozwodnik

Gość gość
Praca? Jaka praca? Jego zawód to?

Gość gość
Zajmuje sie pewna Fundacja oraz graniem w zespole. Ogolnie pelni kilka funkcji. Watpie aby byl mamisynkiem

Gość gość
Nie . Nie ze mam jakis problem z wiekiem bo pan jest nie wiele starszy odemnie ale ... sam fakt ze nie wchodzi w zwiazki zeby nie bylo rozwodow... nikt nie wchodzi w zwiazek zeby sie rozwodzic i robi wszystko by bylo super. Swoje Pasuje ... egoista ... jesli ty przestaniesz podzielac jego Pasuje i zapragniesz czegos innego ? ... nie nie zmieni sie . On chce byc motywem przewodnim . Mozesz sprobowac ale musisz sobie zbadac Pytanie czego chcesz ? Poszalec troche z dojrzalym panem czy miec rodzine :)

Gość gość
Wali scieme stary dziad zonaty albo rozwiedziony. Cos z nim nie tak moze zdradzal albo cos i zona puscila go z torbami. Wg mnie towar wybrakowany. A jak przystojny lub przecietny to na pewno kogos ma. Do r.uhania na bank. Nie wytrzymalby. Stary dziad z wiszaca torba. Moja ciocia wiek 55 lat poznala wdowca w swoim wieku. Ona tez wdowa jej maz pil bil i zdradzal takze ten. Glupia nie jest. Jednego poznala na sympatii mowi ze cos nie tak z nim telefonow unikal czy raz dzwonil pozniej milczenie. I zrezygnowala Ten jest fajny poznalam. A Ty czemu mloda dziewczyna szukasz dziadka? Masz geriatrofilie? ;)

Gość gość
A swoja droga intuicja Ci podpowiedziala jak nazwac temat : NIENORMALNA SYTUACJA. no wlasnie. Sama sobie odpowiedz. Na kilometr bije ze to sciema. Lubi szukac kobiet do sponsoringu pewnie iles naraz na sympatii moze do tego badoo itd. Moj ex erotoman tak robil zdradzal i mnie i inne. 36 lat kawaler. Kolejna rzecz ktora az razi: Czemu dziad w swoich pokretnych i przedziwnych tlumaczeniach przed mloda plodna samica twierdzi ze niby nie bral slubu zeby nie krzywdzic potencjalnych dzieci (jesten pewna ze je ma.)? Czyli zalozyl z gory ze cos jest z nim nie tak i by sie rozwodzil ? Bo co zona mialaby dosc zdrad i szukania partnerek w internecie? Gosc smierdzi jak stary cap na odleglosc. Opamietaj sie zanim Cie zauroczy. Czemu nie szuka swoich rownolatek badz kobiet chociaz z 10 lat mlodszych? No wlasnie. Liczy sie tylko jedno - jego przyjemnosc. Pewnie bierze wiagre zeby miec twardszego a i tak nigdy nie bedzie lepszy od mlodego z twardym i zameczy Cie seks godzine. To wcale nie jest mile. 20 min i znowu albo odczekac i wieczor to rozumiem :) pzdr!

Gość gość
Sam stwierdził , ze rozum podpowiada żeby sobie mnie odpuścił i wgl czy to się może udać bo jestem młoda i na pewno mam szanse poznać niejednego młodego chłopaka i gdzie on do mnie, ale emocje robią swoje. Powiedział, ze nie szuka jedynie zaspokojenia cielesnego, ze ma jakieś wartości i tego się trzyma. Owszem był w związkach ale nigdy nie zadeklarował się wobec kogoś w Urzędzie lub Kościele. Tak naprawdę nie wiem co o tym wszystkim sądzić. On zdaje sobie sprawę z tej różnicy wieku i ewentualnych przeszkód

Gość gość
Jeśli jest przystojny to na stówę jest to jakiś krętacz, a jeśli brzydki no to twój wybór czy chcesz mieć brzydkiego dziada

Gość gość
Sorry ale muszę to powiedzieć, w internecie są same wybrakowane towary albo aspołeczne dziwaki albo ru/chacze. No odpowiedz sobie sama czy zdrowy, normalny facet szukałby kobiety w internecie? Oczywiście możesz sie oszukiwać ale sama w końcu poznasz prawdę.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Odradzam takiego starego grzyba ,nawet jakby jakims cudem to wypalilo to za 10 lat zaczniesz sie rozgladac za mlodszym bolcem bo Twoj dziadzius juz niewiele bedzie mogl zdzialac ,znam taka sytuacje - moja znajoma poleciala na kase i gentelmana - teraz lazi po scianach i zali sie ,ze stary juz nie moze ..

"nikt nie wchodzi w zwiazek zeby sie rozwodzic" x I to wystarczy jako podsumowanie tez starszego pana. O czym niestety sam powinien wiedzieć.

Gość dlugowlosa na szpilkach
malo stanowczy - dziadek to zapewne wie ,ale mysli sobie ,ze 25 letnia dziewczyna lyknie wszystko jak pelikan ;)

Gość gość
Możliwe, ze macie rację dziewczyny ale ogólnie on stwierdził,ze ten pomysł z portalem randkowyM był słaby i miłośC niekoniecznie spotyka się na drugim końcu Polski. Obawiam się, ze ja mam większe potrzeby seksualne niż On bo 3 razy w ciagu dnia to jednak mało.