Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie drogie ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie podejście do ubrań? Osobiście rzadko kupuję drogie ubrania - wychodzę z założenia, że to co noszę na co dzień, jakieś jeansy, koszulki, nie musi być drogie. Głupio byłoby mi przepłacić za spodnie z dziurami. O jakośc się nie przejmuję - jak się zniszczy to wyrzucę i kupię nowe. Jak wy to widzicie?

Gość gość
Mi zalezy na jakosci ale nie za pelna cene, wole outlety, przeceny.

Gość Weronika69
Zawsze kupuję tylko drogie i markowe. Nie wiem czemu, ale do tanich ciuchów z supermarketu czy innych tego typu rzeczy czuję odrazę. I mam inne podejście niż ty - bardzo dbam o swoje ciuchy, ale mam to szczęście że markowe są lepszej jakości.

Gość gość
ja po prostu mam bardzo prosty styl - i lubię "rockowe" rzeczy które od nowości wyglądają często jak znoszone. Dlatego nie widzę sensu w przepłacaniu za fabrycznie podarte spodnie

Gość gość
Cenię sobie jakość, dobre materiały, perfekcyjne wykończenie, krój, desenie. Wiadomo, że za to się płaci . Jestem zwolennikiem mniej a lepiej.

Gość gość
Mój mąż skutecznie wybił mi z głowy dzielenie ubrań na te "na codzien" i inne. Zawsze trzeba wyglądać jakby to był wyjątkowy dzien:)

Gość gość
dokładnie. Uwielbiam kupowac ubrania, kiedys masowo na ilość. Poniewaz w szafach sie nie mieszczę, teraz tylko mega okazje i zdecydowanie poszłam w jakość.

Gość gość
mnie się do pracy malować nie chce, a co dopiero stroić. Jak mi się coś bardzo spodoba to cena nie gra roli, ale zwykły, czarny top kupię bez metki nawet :P

Gość gość
Nie. Noe stac mnie na drogie ubrania.

Gość gość
Ja kupuję często ubrania u www.metafora.net.pl. Tam zawsze można znaleźć w dobrych cenach wysokiej jakości ciuszki. Jest też darmowa wysyłka i szybka realizacja. Polecam