Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sobotę spotkałam byłą przyjaciółkę. Czuje się lepsza.

Polecane posty

Gość gość

To byla przyjaciółka za czasów szkolnych. Poznałam chłopaka, dzis mojego męża, a ona twierdziła, że moj mąż jest toksyczny, więc każda poszła w inną stronę. W sobotę spotkałyśmy się na weselu. I Wiecie co poczułam? Poczułam że jestem lepsza - mam męża, 6 letniego syna, 4 i roczne córki, mam męża, mam szczęśliwą rodzinę. A ona ? Dopiero co wyszła za mąż, owszem męża ma mega ciacho, ale pewnie ją zostawi, ponoć prowadzi firmę, ale jak ja nie słyszałam więc biedna ta firma, jej mąż jest deweloperem a jakby nie było to zawód umierający.

Gość gość
Jesteś żałosna. Tyle w temacie.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Mam 26 lat.

Gość gość
MARNE PROWO DLA BARDZO NAIWNYCH GIMBUSIAR :)

Gość gość
Jestem po prostu szczęśliwa i dumna z mojej rodziny.

Gość gość
Glupie prowo. Nie nabierajcie sie na te bzdury.

Gość gość
ale żenuła wymyśl lepsze prowo

Gość gość
ona twierdziła że twój jest toksyczny ty twierdzisz ze jej facet ją rzuci i straci pracę ,obie jesteście beznadziejnie żałosne :-) jeśli to provo to dobrze przedstawiasz naturę idiotek

Gość gość
Tak twierdziła. Zawsze byla dla niego oschła, ciągle mówiła mi, ze mam na niego uważać, że opętał mnie, uważała, że kobieta powinna dowodzić w związku, że mam przestać słuchać swojego wtedy chłopaka. A dzisiaj jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, a ona dopiero co jakiegoś znalazła.

Gość gość
Skoro ty masz 26 lat to zakładam że koleżanka również. Teraz to jest normalny wiek na wyjście za mąż. A ty skoro masz już 6 letnie dziecko to kiedy ty do szkoły chodzilas ?

Gość gość
Koleżanka myśli głową, a Ty macica. 26 lat i 3 dzieci? Wspaniałe masz to życie nie ma co. Na utrzymaniu męża siedzisz czyli jesteś pasożytem.

Gość gość
Deweloper to nie umierający zawód :P oj nadepnęła ci koleżanka na odcisk

Gość gość
Przeczytałam że deweloper nie może zarobić tyle co kiedyś.

Gość gość
00:46 To zależy od miejsca .

Gość gość
Syna urodziłam jak miałam 20lat zdążyłam skończyć szkole. Ona nie nadepneła mi na odcisk.

Gość gość
W wieku 20 lat to się dopiero prawdziwą szkołę zaczyna, a nie kończy. Nie wiem kto w tych czasach pozostaje przy średnim wykształceniu...

Gość gość
Ha ha. Deweloperzy się dobrze mają. A dlaczego zakładasz ze ja zostawi? W wieku 26 3 dzieci, nieźle prowo bo jakby to była prawda to byś się nie chwaliła

Gość gość
Mój mąż chciał mieć dużą rodzinę w młodym wieku, studia zdążę skończyć.

Gość gość
Przeczytalam że rynek nie jestem laskawy dla deweloperów

Gość gość
Bezdobotna, bez wykształcenia, z trójką dzieci w wieku 26 lat. Oh ah mężuś chciał, a ja zostałam krową rozpłodową rzygam teraz tęczą. A prawda jest taka, że koleżanka jest niezależna, ma fajnego faceta, który zarabia dużo kasy (tak, kotek mój mąż jest w branży deweloperskiej i zarabia miesięcznie tyle ile twój byk rozpłodowy przez pół roku), a Ty z trójką dzieciaków na głowie i pełna sfustracja.

Gość gość
Gdzie to przeczytałaś?

Gość gość
Wnioskuję z wpisu. Kobieta, która jest szczęśliwa nie na potrzeby obwieszczenia całemu światu, że taka jest. Ty najwidoczniej szczęśliwa jednak nie jestes skoro musisz obrabiac tylek koleżance na forum i w ten sposób się dowartosciowywac. 26 lat, twoja dzieci, brak wykształcenia i pracy, bo kiedy pracowałas skoro tylko dzieci rodziłas albo w ciąży byłaś? Typowa beneficjentka mopsu.

Gość gość
Miałam kiedyś taką koleżankę jak autorka. Oj jaka ona szczęśliwa, bo mąż, bo dzieci. Tylko jakoś nikt nie chciał się z nią spotykać towarzysko, bo potrafiła gadać tylko o kupach i zupach. Kiedy my wychodzilismy do kina, pubu, spotykaliśmy się po pracy, wyjezdzalismy ona siedziała w pieluchach. Na zlocie absolwentów okazało się, że jest nudą, sfrustrowaną babą na utrzymaniu męża i zalila się, że ma dość. A my się tylko usmiechalismy ukradkiem i jedna z osób zapytała ja z przekasem gdzie to jej szczęście. O 22:30 przyjechał po nią mąż i pędem musiała wracać do domu. Później już nikt jej nigdzie nie zapraszał. I takie to szczęście miała hahaha.

Gość gość
Jak urodzilas dziecko w wieku 20 lat,licząc ciążę dodatkowo to oznacza to że ci młodość minęła. Czas kiedy inni studiują i imprezuja spedzilas w pieluchach. Czy to takie super to nie wiem. Jedynym twoim osiągnięciem życiowym jest założenie rodziny.

Gość gość
Autorko mamy dzieci w tym samym wieku:-) ja mam 31 lat i uważam że jestem młodą mamą trójki dzieci więc nie przesądzajmy z tym wiekiem.

Gość gość
To ile on może zarobić? Moj maz też dobrze zarabia, bo miesięcznie 3,5 tyś to nie jest mało. A ja jestem szczęśliwa.

Gość gość
Wydaje mi się przyjaciółka ma rację, bo twój facet chciał dzieci to ma

Gość gość
Nie miała racji. Kochamy sie, a ona byla wtedy zazdrosna bo byla sama.

Gość gość
A t zalezy jaki deweloper. Mogę ci powiedzieć ile zarabia RoR developer. Duzo.