Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliscie wczoraj uwage tvn o jajkach?masakra..od dzis nie jem jajek..koszmar

Polecane posty

Gość gość
Ale ci co produkuja z tego inne produkty np majonezy czy ciasta nie widza co kupili? przeciez taki pisklak to jest juz jak mieso czyli mieso jest w ciescie tak? acha czyli wegetarianki nie badzcie takie pewne swojego wegetarianizmu.

Gość gość
Jak czytam takie kwiatki typu,ze jak jajko potrzyma sie dluzej w cieple to wykluje sie z tego kurczak i nawet kogut nie jest potrzebny do tego aby zaplodnil kure i powstalo nowe zycie,to zastanawiam sie czy osoba,ktora to napisala chodzila do jakies szkoly specjalnej.Chyba,ze kury to jakies kosmitki sa i nie potrzebuja samca koguta aby rozmnazac sie.

Gość gość
Oj tam palnela bzdure a ty sie podniecasz. Nie o to tu chodzi. Jak mozna dac rozwinietego kurczaka do ciasta? no kurr

Gość gość
kurza seksmisja :D dzieworództwo normalnie dajcie mi namiary na te wasze szkoły :D

Gość gość
to pieczcie same ciasta i po problemie!

Gość gość
Same pieczcie. A to nie zamawiasz tortow? Nie kupujesz czasem makowca, sernika, ciastek, jakiejs bulki. Chyba kazdy robi takie zakupy czasem. To przeraza.

Gość gość
no to nie piecz i nie kupuj w czym masz problem? co mnie twoje fobie interesują albo to co jesz :o ja akurat nie kupuję żadnego pieczywa żadnych serników ani makowców, bo lubię robić ciasta, kupne mi nie smakują z reszta nie jemy tego dużo. Nie zamawiam tez żadnych tortów w całym swoim życiu a mam 32 lata nie zamówiłam ani jednego tortu. Nawet chleb robię w maszynie, a bułki jajek nie mają moja droga :)

Gość gość
nie, nie kupuje i tortów nie zamawiam. nie każdy robi takie zakupy

Gość gość
Ale na weselach,chrztach i komuniach jecie

Gość gość
Prawdziwy makaron NIE powinien mieć jajek tylko samą mąkę.

Gość gość
ale autorko odkrylas ameryke:D już dawno o tym wiem . wszytso co zawiera mase jajeczna ma te zbuki :( najlepiej robic makaron samej.

Gość gość
gość dziś Ale na weselach,chrztach i komuniach jecie xx A wiesz, ze nie ? Bo nie chodze na komunie, wesela i chrzciny :P Nie mam do kogo , juz wszystkie odbebnione :D A na imieniny czy urodziny.. ja robie swoje i moi znajomi tez :)

Gość gość
takie rzeczy dzieją się niestety, i rosnei wciaz ilosc ferm drobiu... ogladalem ostatnio doposazenie takich miejsc http://agro-lech.pl i ...troche to smutne...