Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów którzy polecieli tylko na wygląd swojej żony, dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Czy po latach nie uważacie że źle zrobiliscie? Ze np nie pasujecie do siebie z charakteru??

Gość gość
wygląd mój drogi to nie wszystko, pamiętaj że uroda przemija.

Gość gość
Charakter się dziedziczy, wystarczy zaobserwować rodziców. Mądre jest powiedzenie: niedaleko jabłko pada od jabłoni. Gdyby skupić się na nim, nie byłoby pomyłek. Co do "wyglądu", to rzecz gustu: jednemu podoba się tłusty zad, a innemu syrenie kształty albo przeciętność - wszystko kwestia wyboru i upodobań. Kalectwem jest ocenianie czyichś gustów. Nikt bowiem nie jest i nie będzie w przyszłości doskonały. Charakter zmienia się także z wiekiem i to jest też naturalne bowiem całe życie człowiek zbiera doświadczenia, które na niego wpływają i kształtują. "Polecieć" można, tylko..zawsze trzeba odpowiadać za swoje decyzje i nie obarczać nikogo później swoimi frustracjami bo coś co było na początku złotem, okazało się zwykłym kawałkiem metalu...Ech, a ja cię kocham, życie! :D 🖐️

Gość gość
jak to charakter sie dziedziczy? glupota.. A jak facet mial ojca ktory zostawil matke to tez taki bedzie? bez przesady.

Gość gość
jak jestes atrakcyjna i faceci na ciebie lecą to faceta / męża bedziesz miala zawsze i wszędzie , i chętnych to jest ich główne kryterium wyboru mój powiedział, ze poleciał na wyglad i na moja ekscentryczna osobowość haha xD

Gość gość
Ja miałem odwrotnie. Dopasowanym się charakterem a z wyglądem średnio. Dziś jestem po rozwodzie.

Gość gość
13:07 - każdy "leci" na co innego, a w tym wypadku ważniejsza jest praktyka, od teorii :P