Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie zdyscyplinowani mają nie równo pod sufitem. Akceptują rozbój

Polecane posty

Gość gość

Zajmują się drobnymi sprawami. Opłaty ich nie interesują. Nie zależy im na mieszkaniu, palą fajki, pilnują interesu innych, wyklinają, plotkuje. Obrażają bez skrupułów.To jest efekt psychotropow w wieku średnim. Zapytać trzeba ministerstwa. Jaką przyszłość ma ludność kraju w afekcie takich przykładów z życia wzięte?

Gość gość
Na ulicy widzimy zjawisko jak na dłoni. Trafia ktoś do szpitala pobity lub prawie nie żywy ślę wszyscy wiedzą kto to zrobił tylko, że nikt nie zgłosi na policję bo to gniazdo wspólnych interesów. Czy się kończy taka sytuacja z perspektywy czasu? Mafie to też społeczność, która czasem nie ma świadomości, że pracuje dla przestępców. Np podwizimy kogoś z fantami lub narkotykami i tego nie wiecie, bo sytuacja i brak czasu zaślepia oczy co się dzieje, ponieważ nikt nie powie co ma przy sobie, chociaż wszyscy wiedzą, że nie pracuje. Taka osoba opowiada bajki typu:Szukam pracy albo będę pracować tu i tam ma to i to a w rzeczywistości śmierdzi z daleka fetorem, brakiem odpowiedzialności czy rozsądku.

Gość gość
ja jestem za mało zdyscyplinowana,buntownicza natura kocha wolnośc i samowolkę ,jedyne co to jestem dobrym człowiekiem