Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka do szkoły

Polecane posty

Gość gość

kochane gdzie kupujecie ubranka dla dzieci na nowy rok szkolny/. czy już zaczynacie poszukiwania czy dopiero pod koniec wakacji?

Gość gość
tam kupuj gdzie cie stac wiadomo ze sieciówki typu Tesco czy Auchan przescigają się promocjach wczesniej kupuje sie tornister czy strój galowy a takie bzdety jak stroj na wf linijki zeszyty mozna lupic bez problemu kilka przed rozpoczeciem roku

Ja kupuję już choć pewnie część zakupów zostanie zrobiona pod koniec wakacji :) Jeśli chodzi o ubrania to ja swoim dzieciom kupuje od zawsze w https://www.51015kids.eu/. Świetna jakość za bardzo atrakcyjną cenę. Dodatkowo często zdarzają się wyprzedaże więc warto z tego skorzystać :)

Myślę, że warto kupować stopniowo, po trochu i zacząć jeszcze w wakacje. Uniknie się kolejek, nerwów w ostatniej chwili i taszczenia po sklepie wózka wypchanego zakupami po brzegi. Co do tego gdzie kupować, to możesz zobaczyć naszą aplikację :) Mamy tam bazę gazetek promocyjnych, więc łatwo porównasz sobie aktualne promocje i wybierzesz najlepszy sklep ❤

Gość gość
Tak naprawdę największy wybór jest dopiero w wakacje, raczej rzadko wczesniej trafiają sie fajne rzeczy do wyprawki, szczególnie w marketach. Ale teraz mamy istny rajd po sklepach, bo córka zaczyna naukę w http://atena.edu.pl/ i już się nie moze doczekać ;)

Gość gość
kupuję teraz bo nie lubię później na ostatnią chwilę, w tym roku zamówiłam spódniczkę i koszulkę na psoty.com i jeszcze tylko musimy iść do galerii kupić jakieś balerinki i na pierwszy dzień córa jest gotowa

Gość gość
Ja ubranko na rozpoczęcie roku szkolnego kupiłam już dwa miesiące temu - to piękna granatowa sukieneczka, którą moja córa uwielbia. Teraz kompletuję wyprawkę - przybory szkolne. Znalazłam nawet taki fajny artykuł jak umilić dziecku pierwsze dni w szkole - https://supermamy.limango.pl/kulturalna-szkolna-wyprawka/ Zachęcam do lektury.

Gość gość
Jak to ubranka na rok szkolny? A jak dziecko nie chodziło do szkoły to było cały czas nago?? Ja kupuję jak jest potrzeba, stosownie do pogody i rozmiaru. Co to za pomysł kupować na cały rok, dziecko rośnie i zimowa kurtka kupiona w lecie może być już za mała. Na rok szkolny kupuje książki, zeszyty i inne przybory szkolne. No i strój galowy ewentualnie.

Gość goosiasamosia
ubrania kupuje pod sam koniec sierpnia w sieciowkach. a wyprawke zawsze troche wczesniej w media expert. stały tour :)