Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto?

Polecane posty

Gość gość
Twierdził że gdybym była zakochana to nie było by żadnego problemu,tylko pakowanie walizek i tyle.

Gość gość
blednygosc dziś Jeśli możesz napisz kilka słów,jak to wyglądało u Ciebie?

Gość gość
Ja taka jestem że zanim coś zrobię to zastanawiam się 10 razy zanim coś postanowię....

a co maja do tego twojego zastanawiania się na temat twój i twojego faceta doświadczenia innych ?

Gość gość
Ok,skoro nie chcesz nie mów.Nic na siłe.

Łatwiej ci będzie poszukać w necie w TV masę jest tego będziesz mogła i 100 razy się zastanowić :classic_cool:

Gość gość
Jestem ciekawa jak historia zakończyła się u kogoś innego? Jakie decyzje padły,czy ktoś żałuje że zrobił tak a nie inaczej?

Gość gość
Dziewczyno wszystkiego nie przewidzisz.

on był twardy i nie chciał. x Jestem ciekawa jak historia zakończyła się u kogoś innego x rozerwało :classic_cool:

Gość kardulaki
Takie gdybanie nic Ci nie da jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ,coś za coś . On już pokazal ,ze moze sie do Ciebie przeprowadzic szukał u Ciebie pracy i nie znalazł . W większym mieście jest więcej możliwości . Masz super pracę u siebie,że tak się trzymasz tego miejsca ??Ludzie ktoś musi pójść na kompromis. Na co wy czekacie ? Szkoda czasu zaryzykuj. Jak Ci na nim zależy to jedź i się przekonasz.

Gość gość
Może myslicie że jestem dzieciak,ale jest mi cholernie źle z tym jak wyszło. Chyba najlepiej wcale się ponownie nie kontaktować... bo jak inaczej zrobić? Dlaczego jak ogrnięty facet to mieszka gdzieś na końcu świata... :(

Gość gość
kardulaki dziś Ja nie jestem takim kameleonem. Jak gdzieś wsiąknę to ciężko mi się przestawić na nowe otoczenie.Gdzie nie spojrzę to wszystko jest obce w jego mieście,miejsca,twarze.

Gość gość
Boje się że w nowym miejscu nie dam rady i będziemy się męczyć oboje. Ja tu zaraz na zawał chyba zejdę....

Niestety musisz wybrać albo on albo swoje środowisko .Ja jestem z tych osób ,które poszlyby na koniec świata z osobą ,którą kochają ale póki co nie mam za kim :):). Teraz masz znajomych ale oni pozakładają rodziny i nie będą mieć dla Ciebie czasu ,a Ty będziesz czuć się samotna . Rodzinę i znajomych możesz odwiedzać i oni Was zawsze to okazja wyjechać gdzieś. Nie zakładaj od razu ,że będzie strasznie może poznasz fajne osoby w nowym miejscu. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Zobaczysz po czasie jak się ułoży . mi się wydaje ,że najważniejsza jest osobą ,z którą układamy życie . Przecież nie możesz być w dwóch miejscach. Pomyśl o przyszłości skoro facet nie ma u Ciebie pracy to z czego utrzyma rodzinę ?? Ja myślę ,że nie jesteś do niego przekonana i dlatego wachasz się .Poza tym ludzie zawsze boją się zmian ale takie życie . Ile osób wyjechało Zagranicę i tam musieli ułożyć sobie życie ,a łatwo nie jest bo też byłam kiedyś zagranicą. Trzeba przystosować sie nie do rzeczywistości ,a nie odwrotnie . Jedno jest pewne sana musisz się przekonać jak jest w innym miejscu nic Ci nie da pytanie nawet 100 osób :). Wiem z autopsji bo sama mieszkałam w kilku miejscach i też zawsze się bałam ale ja musiałam zaryzykować bo wyjeżdżała do pracy . Trochę rzeczy mi się udało w nowych miejscach ,trochę nie ,kilku wyborów żałuję ale cóż życie składa się z wyborów i dopiero po czasie okazuje się czy były dobre...

Nie zakładaj od razu x koleżanka dobrze radzi wtedy może on się skusi i historia inaczej się zakończy :classic_cool:

Gość gość
Powiem tak. Facet z charakteru jest raczej ok ale nie należy do przystojnaików. Zawsze wydawało mi się że będę patrzeć na to co w środku ale no człowiek z wyglądu też się musi nam ciut podobć a tu no fajerwerków nie ma. Zabiegał o mnie,i może tym mnie urzekł a reszta jakoś poleciała.

Gość gość
Jeśli jesteś z facetem bo nikt inny Ci się nie trafił to hmm czy jest sens?

Gość gość
Może dziewczyna się boi że się rozstaną i zostanie już sama.

Gość gość
Nie mam jakiejś wysokiej samooceny i może z tąd to wynika. Zawsze mi się wydaje że wszyscy są lepsi,mądrzejsi tylko nie ja. Zanim coś postanowię szukam opini 10 osób bo sama nie chcę podejmować decyzji. Tu gdzie mieszkam czuje się dobrze,bezpiecznie,znam każdy kąt. Nigdy nie miałam parcia na życie w dużym mieście.Nie ciągneło mnie w świat. Dlaczgo podejmowanie decyzji jest tak cholernie trudne? Mimo moich lat to był mój pierwszy poważniejszy związek. Czasami ktoś się kręcił ale na inne drogi to nie schodziło.

Gość gość
Jestem w takiej czarnej dziurze jak nigdy. Nic mnie nie cieszy. Niby "tego kwaitu jest pół światu " ale tak jakoś szkoda tego wszystkiego co było. Na obecny moment innej opcji by nie było jak moja przeprowadzka a ja jakoś specjalnie tego nie chcę.....

Gość gość
W życiu różnie bywa.Niestety...

Gość gość
Człowiek by chciał ale się boi.Znam to.Jeśli masz takie podejście daj mu spokoj,Masz pracę,swój kąt i przy tym zostań.

Gość gość
Nie mogę spać,mam ochotę się do niego odezwać ale wiem że rozmowa i tak pójdzie do tematu przeprowadzki...

Gość gość
Dlaczego los rzucił nas tak daleko od siebie... Ludzie często po przeprowadzce się rozstaja bo na odległość idealozowali partnera a potem cyk i czar pryskal.

Gość gość
Pozna pora to i cisza,nikogo nie ma a mi tak smutno....

Gość gość
Up up

Gość gość
up up