Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaakceptowałem Twoją decycję

Polecane posty

Gość gość

że nie będziemy razem, nie ważne z jakiego powodu, nie ważne co o tym myślisz, tylko proszę o jedno, skoro nie chcesz , czy nie możesz- to odpuść mnie, daj uzyskać spokój, nie dawaj nadzieji i sygnałów , już tak nie chcę. Dziękuję

Gość gość
Łamiesz mi serce bo ja chcę być z Tobą.

Gość gość
Autor jak ma na imię?

Gość gość
do 19-35 wynika to z tego , że jestem bardzo zraniony, wiem , że nie chciałaś tak zrobić.

Gość gość
Do 19-37 To nie istotne, przecież i tak to nie przeczyta.

Gość gość
Aaa to ten Pan z żoną i dziećmi i nieszczęśliwym zakochaniem. Czemu nie powiesz to tej kobiecie w twarz? Tutaj nie osiągniesz spokoju.

Gość gość
do 19-39 nie szukam tu spokoju, poważnie.

Gość gość
Konkubina cię ranila w ządło na moczarowej czy na serbskiej Nie masz dzieci kundlu, ani na moczarowej ani na serbskiej nie ma nikogo więcej zarejestrowanego niż wy. Za to u twojego brata i jej konkubiny było 2 dziadków którzy kopneli w kalendarium... Opatów Kielce Sandomierz Tarnobrzeg no proszę swój swojego palcem w dup.IE namaca Wiesz że zbieram na kamerę taka jaką ty mi zainstalowales. Oj brother Louie będę czuwać nad twoim kur.ewskim życiem :-)

Gość gość
Ja też jestem zraniona uwierz mi.To co.sie stało to jedno i nie było w tym niczyjej winy ale najbardziej boli fakt ze nie porozmawiałeś ze mną o Nas otwarcie.Swiata poza Tobą nie widzę..nie spię nie jem i nie potrafię normalnie oddychać bez Ciebie.Chciałam go dla Ciebie zostawić a Ty zwiąałeś się z tą czarną Wbiłeś mi nóż prosto w serce mimo to nie potrafię o Tobie zapomnieć.Wciąż Cię kocham jak nigdy nikogo innego.Nie chcę i nie widzę sensu życia w ten sposób.Moja decyzja to Ty ..zawsze i na zawsze Ty.Wtedy ta decyzja była durna ..tak nie chciałam tego ..wiedziałam że i tak wrocę..i wrociłam ale Ty już nie byłeś ten sam.Nie pozmawałam Cię.Wiedziałam że coś w Tobie pękło a potem.pojawiła sie ona .Wszystko spieprzylismy..nie na wszystkonmielismy jednak wpływ.Bardzo Cię kocham i bardzo tęsknię.

Gość gość
do 19-44 nic nie rozumiem , nawet i nie chcę wiedzieć o co chodzi

Gość gość
Do 19-48 tylko nie jestem tym , o kim piszesz

Gość gość
A kim jesteś?

Gość gość
19-52 napewno nie jestem tą osobą , o której piszesz. Ale czy to ma znaczenie?

Gość gość
No ja akurat Cię kojarzę, pisałam z Tobą nie raz. Dlatego nie wierzę w to co tu piszesz, bo moim zdaniem wciąż czekasz na jej jawny znak, że jednak zmieni zdanie i powie że chce z Tobą być. Gdyby ten post miał mieć sens to powiedziałbyś jej to w twarz ale nie powiesz bo boisz się reakcji. Być może ona już nie daje Ci nadziei tylko Ty w ten sposób odbierasz jej zachowanie, widzisz to co chcesz widzieć? Ludzie często tak właśnie robią.

Gość gość
Dla mnie to ma ogromne znaczenie.

Gość gość
Rozstalismy się 13 lutego 2012 prawda?:-(

Gość gość
do 19-59 akurat tak nie jest, nie czekam już, nic nie chcę, odpuściłem sobie, poprostu nie umiem powiedzieć, że nie chcę , by do mnie pisała, czy pierwsza do mnie gadała itd, nie umiem tego ująć.

Gość gość
do 20-02 tak nie jest, to nie ten, poważnie

Gość gość
Nie odpuściłeś a wiesz skąd wiem? Bo nadal tu o niej piszesz, a to że piszesz oznacza że nadal za dużo o niej myślisz, nie przerywasz wcale tego ciągu. Kolejny temat to żadne odpuszczenie, odpuszczenie to przerwanie tej relacji, powiedzenie wprost, po prostu przełożenie decyzji na czyny. Ty tylko mówisz :)

Gość gość
Jesteś W prawda?

Gość gość
do 20-16 no właśnie nie wiesz jak się zachowuję, nie wiesz jak Ona się zachowuję. Spojrzenie- uwierz, to czuję, wilgotne oczy, rozpacz, żal, nie wiem jak to opisać- to mnie poprostu zabija, nie daje spokoju. Mam swoje lata, wiem czego chcę, czego nie chcę. Masz rację myślę o tym sporo.

Gość gość
Ale czemu ona ma takie smutne oczy i Ciebie to "zabija"?

Gość gość
P. To Ty?

Gość gość
do 20-21 nie ważne kim jestem, piszę to dla innych, nie możecie, nie chcecie- nie róbcie nadzieji innym, proste.

Gość gość
do 20-31 nie wiem o co chodzi, przecież nie mam żalu, złości , nie daję powodów ,by miała do mnie żal, chcę by było dobrze, stało się, trudno, ale wszystko co nie ma sensu powinno być zakończone i o to chodzi.

Gość gość
20-37 w moim przypadku , to zmiana województwa.

Gość gość
Możesz i zmienić państwo ale jeśli będziesz nadal w kontakcie to niczego nie zmieni.

Gość gość
Otóż mija kolejny tydzień, staram się poprostu unikać kontaktu , nie patrzę w Jej oczy i jest lepiej, jednak zerwanie kontaktu pomaga.

Gość gość
no i co ? Mija miesiąc od kiedy założyłem temat. Zrobiłaś wszystko, by mi się nie udało to czego tak chcę- czyli nie myśleć o Tobie. Przecież wyraźnie dałem Tobie znak, że nie chcę tkwić w tym wszystkim. A co Ty na to? Masz to gdzieś, robisz tak , by było dobrze Tobie, nie myśląc o tym, że nie stać mnie więcej na taką relację. Nie narzekam, poprostu nie wiem po co TY tak ze mną? Po co? Proszę Cię nie rób mi tak. Nie chcę .