Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna5759

To nie kochanka jest winna

Polecane posty

Gość gość
Winna jest i ona o on po równo

Gość gość
Weź mnie nie rozśmieszaj jakie nowe poświęcenia.

Gość gość
Jak wygląda życie po zdradzie i seks z kimś kto zdradził?

Gość gość
Kochanki zastanówcie się nad sobą co wy bredzicie? W czasie romansu ideał po prosu a po romansie jak wrócił do żony to tchórz, frajer itp. Nie tchórz tylko człowiek odpowiedzialny za swoje dzieci a wy po co żeście się tam pchały? Czy wy zachowywalyscie się w porządku pchając się tam gdzie żona i dzieci?Kto normalny się pcha na trzeciego raniąc tyle osób? Nie tylko wasz czubek nosa się liczy. Same jesteście sobie winne że teraz cierpicie jakoś jak cierpiał ktoś inny przez was to niewiele was to obchodziło to czego teraz oczekujecie?

Gość gość
A przez męża nikt nie cierpiał?

Gość gość
Nikt nie twierdzi że nie cierpiał.

Gość gość
Jesli ktos chce byc kochankiem / kochanka to musi z gory ustalic zasady . W takich " zwiazkach" nie mozna sie angazowac emocjonalnie , ale ludziom sie to nie udaje .

Gość gość
Zdradzacz notoryczny to odpowiedzialny za rodzinę facet? no hicior tej nocy na kafe !!!!!!!!1

Gość gość
23:58 tez to wyłapałam, ale wpadłam w takie osłupienie że,,, nawet nie wiem jak to skomentować:-)

Gość gość
23:58 niektore kobiety sa zalosne . Oczy by drugiej wydrapaly , a misia po glowce poglaskaly i spytaly czy przypadkiem sie nie spocil Jeszcze ciepla kolacja pod nos . Zenada i zero honoru

Gość gość
Irytuje mnie to, ze mężczyźni ogólnie uważają nas za głupsze od nich... aczkolwiek czasami im sie nie dziwię.

Gość gość
Zero honoru to masz ty szmato gdy się rozkraczasz przed żonatym w jego samochodzie, na leśnym parkingu, jak liżesz w krzakach jego dope i jaja i gdy go żebrzesz o rozwód , żeby rodzinę porzucił. Jak byś czepiała się mojej córki wywłoko to foty z twoim ryjem i rozkraczoną pesdą (nawet fotomontaż) fruwałyby tam gdzie mieszkasz i pracujesz. Nie nadążyłabyś zbierać swoich obleśnych zdjęć porozwalanych po całej okolicy. Średnio raz w tygodniu miałabyś publiczny pokaz ryja i pesdy. Niech sobie wszyscy popatrzą, jak tak lubisz obcym pokazywać i dawać.

Gość gość
gdyby żona go tez kopnęla w d**ę tak jak ja to zrobiłam ( bo prosił mnie o czas tjaaa) wówczas miałabym do niej szacunek i nie złorzeczyłabym jej dzieciom a tak to ma to na co sobie zapracowała, przez nią jej dzieci sa przeklete! xxxxxxxx Zobaczcie do czego zdolna jest k****, jak bardzo próbuje wymusić rozwód, żeby tylko zdobyć chłopa. Nie udało się od kochanka to próbuje od jego żony. Sama jesteś przeklęta k***o! Zdychaj w męczarniach!

Gość gość
Jakby przylazło do mnie takie ścierwo, co się pieprzyło po kątach z żonatymi i powiedziało mi, że ja żona nie mam honoru, to tak bym pieprznęła wywłokę w trąbę, aż by się kopytami nakryła.

Gość gość
Pamiętajcie żony, że ku/rwa musi się bać, bo inaczej to będzie pogrywać.

Gość gość
Nie dziwię się niektórym mężom, ze szukaja poza domem...jesli na codzień maja takie prostaczki za żony. Slownik rynsztokowy..całkowity brak klasy i kultury.

Gość gość
Już k***o wstałaś i zrzędzisz? Ty masz klasę podstawową i kulturę z rynsztoka skoro pieprzysz się z każdym wszędzie: w osiedlowych krzakach za śmietnikiem, w rowie, w cudzym samochodzie, byleby tylko cię wyroochał.

Gość gość
dziś a ja się nie dziwię, że ten żonaty w końcu przejrzał na oczy i kopnął cię w zad, jak ty się wiecznie czepiasz jego rodziny

Gość gość
Wy macie paranoje...swietojebliwe zoneczki..

Gość gość
Takie niby "madre" a wydaje im się, ze posze tu tylko jedna osoba. Tłuste glupie lochy..czas dostosować się do waszego poziomu:-D

Gość gość
Kto tłusty to tlusty, a kto pusty to pusty. Zawsze mroźna schudnąc, ale do pustego to nawet Salomon nie naleje:)

Gość gość
i jedna druga bije się i kłoci o jakiegoś nic niewartego szmaciarza bez jaj a on sonie na tym korzysta. Wezcie się ogarnijcie kobiety on nie jest was wart, ani zony ani kochanki!

Gość gość
Ktos sie bije, ktos sie klóci? Wystarczy byc przyzwoitym czlowiekiem, szanowac malzenstwo, nie zdradzac, nie zadawac się z zajetymi, i będzie spokój.

Gość gość
Tak to jest jak się jest stworzonym TYLKO do bycia żoną swojego męża i matką swoich dzieci, zero indywidualizmu, zawód żona, zawód matka. Z kobiety to wam tylko imię i nazwisko zostało. Pogonić dziada i życ samej dla siebie a nie trzymac się go kurczowo pazurami jakby był dobrem najwyższym. Stało się i się nie odstanie, szanujcie się i zony i kochanki!

Gość gość
Są babska co stworzone są tylko do dawania d**y żonatym. Do niczego wiecej się nie nadają.

Gość gość
gość dziś no własnie dają d**y a oni i tak mimo tego je zdradzają i szukają sobie kochanek.

Gość gość
4:46 Ale rynsztok, zaden normalny mężczyzna by z toba nie wytrzymał.:-(

Gość gość
Ja nie chcę aby on się rozwodził, na co mi szarość i codzienność . Od prania skarpet ma żonę.

Gość gość
Tak to jest jak się jest stworzonym TYLKO do bycia żoną swojego męża i matką swoich dzieci, zero indywidualizmu, zawód żona, zawód matka. Z kobiety to wam tylko imię i nazwisko zostało. Pogonić dziada i życ samej dla siebie a nie trzymac się go kurczowo pazurami jakby był dobrem najwyższym. Stało się i się nie odstanie, szanujcie się i zony i kochanki! x Tak to jest jak się jest stworzonym TYLKO do bycia dzi/wką. Zero szacunku do siebie, zero godności i honoru. Zawód d****** Z kobiety to nic tobie nie zostało, bo z ryja i pesdy już dawno zrobiłaś rynsztok.

Gość gość
Zaraz znowu larum podniosa zoneczki , biednych , uwiedzionych misiów...bezmozgowcow :-)