Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek 2017 doradzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , Jest to moja pierwsza ciaza, nigdy nie prowadzilam zadnego wozka... czytajac opinie glupiej*****ardzo was prosze o polecenie naprawde dobrego wozka , wygodnego dla dzidziusia z dobra rama i amortyzacja . Cena do 4 tys z gory dzieki

Gość gość
Byle nie anex sport

Gość gość
Wlasnie go dzisiaj ogladalam , wygladal calkiem solidnie ale jak czytam opinie to masakra

Gość gość
Mima xari.

Gość gość
Wózki mamas&papas.

Gość Kasia_wrocław
Wózki Anexa są świetne, a kafeteria to siedlisko hejterów, którzy tylko czekają żeby napisać coś na niekorzyść tej marki. Zwróć uwagę, że żadny z tych wpisów nie potrafi rzeczowo wyjaśnić swoich zastrzeżeń.

Gość gość
za to płatne wpisy marketingowców firmy anex są zawsze rzeczowe i merytoryczne, jak ten powyżej :D

Gość gość
Riko brano ecco

Gość Kasia_wrocław
A szkoda w ogóle się tutaj udzielać, widzę, że konkurencja Anexa nie śpi ;)

Gość gość
Ja miałam jedo fyn wersje memo. O tyle fajny ze. ma naprawdę dużą gondole pompowane koła itp. Był idppowiedni zarówno dla mnie która ma 160 cm jak i dla osoby mającej prawie 190. A koszt to ok 2 tys zależnie od wersji i fotelika samochodowego.

Gość gość
Polecam Coletto Florino:)

Gość lady_in_rainbow
zastanów się; gdzie będziesz nim jeździć(kostka, piach, las, chodniki) gdzie mieszkacie/przechowywanie/wnoszenie po schodach jaki masz bagażnik duży i czy dużo będziecie autem jeździć Też jestem w pierwszej ciąży i temat wózka olewałam aż do teraz(30t.c) ale jak zaczęłam czytać opinie, to włos się jeży. Mieliśmy sobie pożyczyć od znajomych ale kupimy nowy 2w1, nowy fotelik a potem jakąś małą spacerówkę na wycieczki. Gondola musi być czysta i nowa, wózek musi się łatwo składać/rozkładać i prowadzić. Dobrze jest jak można wyprać bez odkręcania miliona śrubek i naciągania materiału z powrotem. Wózek ma się podobać mamie :-)(mój priorytet)a kwestie techniczne są w każdym podobne, idź do sklepu i pooglądaj na żywo, te co wybierzesz w necie, przejedź się, złóż, rozłóż, rączkę przymierz, obejrzyj wykończenie. Dobry motyw jest też z wkładaniem ciężarka do wózka i sprawdzeniem jak podbija krawężniki i jak skręca. My już wybraliśmy ale nie napiszę co, bo zaraz, że reklama. Powiem tylko, że ma budkę w tęczowe paski

Gość gość
zobacz na cybex, obojętnie który

jestem w posiadaniu wózka anex sport i bardzo polecam. Lekki w prowadzeniu, na każdy teren, piękna kolorystyka.

Gość cza_cza
Lady in rainbow, też zagadkę podałaś, w anexie jest rainbow. Mam cię! też mi się spodobał najbardziej...

Gość Martyna12369
A ja mam wózek z Polskiej firmy Tutek. Co jak co ale wózki Polskiej marki są bardzo dobre.

Gość gość
Wiele zależy od tego ile masz kasy na wózek, ale myślę że taki wydatek do 2 tys to faktycznie lepiej wybrać polskiego producenta, amelis jest dobry, solidny i przede wszystkim atrakcyjnie wygląda

Gość gość
zobacz sobie Graco XT, my go kupilismy teraz własnie dla Julka, znajoma nam poleciła. Nawet błotniki ma a jesienią to wiadomo...bieżnikowane koła , amortyzowane to jak znalazł dla mnie idealne rozwiązanie bo moje osiedle to istny teren budowy...no i ta regulowana raczka . http://gracobaby.com.pl/produkt/evo-xt

Gość gość
nie wiem co macie z tymi anexami, wedlug mnie jest paskudny. Wizualnie podoba mi sie Bebetto Luca, a naj naj to wedlug mnie Peg perego book

Gość gość
21:15 Autorka napisala, ze do 4 tysi. Czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne.

Gość gość
Nie wiem po co wydawać 4 tys na wózek skoro można kupić za połowe tej kwoty co najmniej tak samo ładny i funkcjonalny

Gość gość
ostrożnie z kierowaniem się opiniami bo oprócz mam są tu jeszcze trolle które piszą opinie adamex a teraz pojawił się jeszcze tutek. Wózek należy wybrać pod siebie i swój tryb życia. Przy wyborze pierwszego wózka na pewno jest trudno ale wózek idealny jeszcze ni powstał

Gość gość
Polecam forum wozkomania .Tylko tam znajdziesz bezinteresowne porady prawdziwych wozkomaniaczek.

Gość gość
Nie kupuj polskiego wozka a zwlaszcza zadnego czolgu czestochowskiego.I nie sluchaj tyc co linkuja strony producenow.

Gość gość
Idealny wozek to bugaboo cameleon ale za 4 tys to uzywany.Polecam opinie dziewczyn z forum wozkomania

Gość gość
myśle że wózkomania też ma tylko swoje typy polskie jedo i roan, a zagraniczne bugaboo, baby jogger, więc też nie tak obiektywnie i raczej wszystkimi wózkami jedna mama nie jeździła, opiniami można się kierowac ale każdy z nas czego innego poszukuje w wózku. Mamy proszę myślęć

Jeju to indywidualna sprawa, ile kto wydaje na wozek:) jak kogos stac,to niech wydaje nawet 10 tys i ma taki,jaki mu sie podoba:) Mnie osobiscie baaaardzo podoba sie anex sport i tez raczej skusze sie na niego. W internecie jest pelno opinii pozytywnych,a na kafe widac przepychanki miedzy tymi od anexa a tymi od adamexa:D Mnie to nie interesuje, czytam fachowe opinie na innych portalach i modele z 2017 r Anex Sport sa super. Ponadto podoba mi sie wizualnie i jestem w stanie wydac niecale 2500 zl na 2w1 razem ze wszystkimi dodatkami. Inne wozki najnormalniej w swiecie mi sie nie podobaja i nie maja tylu opcji ,ile anex. Pojade jeszcze zobaczyc wszystkie na zywo, poslucham opinii w kilku sklepach i zobaczy sie,jaki bedzie ostateczny wybor:) ja przeznaczam max 2500 zl, choc jest wiele wozkow za ok.4-5 tys,ktore baaardzo mi sie podobaja.Nie na moja kieszen,ale gdybym byla bardziej bogata,na pewno bym sobie kupila:)

Gość gość
Na forum wozkomania dziewczyny raczej polskich wozkow nie polecaja.Napewno ich podpowiedzi sa pomocne i wynikaja z wiedzy i uzytkowania wielu modeli wozkow a nie z tego,ze producent im placi za reklame.