Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek 2017 doradzcie prosze

Polecane posty

Ja mogę polecić od Chicco na przykład taki https://www.al.to/p/207865-wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-chicco-trio-living-smart-brownie.html Jest to opcja 3w1 więc masz gondolę, spacerówkę i fotelik w jednym. Ma lekką ramę, ale solidną ramę, bardzo łatwo się go składa i nie zajmuje dużo miejsca. Wygodnie się go prowadzi praktycznie po każdym podłożu. Posiada pełną regulację - rączki, oparcie, podnóżka i pasów. Koła solidne, plastikowe a dla wygody kosz na zakupy. Nie wspomnę o całej masie akcesoriów jak choćby torba z przewijakiem czy folia przeciwdeszczowa. Wózek naprawdę przyjemnie się prowadzi, zaspokaja potrzeby mamy i maluszka tak więc polecam.

Gość gość
Ja mam roan bass i jest świetny :)

Gość gość
jest to jedne z najlepszych obecnie foteli na rynku, jeden z nielicznych ktory można odsunąc na isofixie i lekko pochylić, fajne długie siedzisko, wraz ze wzrostem zagłówka rozszerzają się plecy, warto zainwestowac w ten fotel i bezpieczenstwo dziecka

Gość Yemmmi
Anex Sport - polecam bardzo, my długo szukalismy, jeździliśmy sprawdzaliśmy i w końcu zdecydowane i tez nie żałuje! Jest wygodny, lekki, super.

Gość Natka112
Też bardzo polecam wózki Anex! Ja mam z serii Discovery i bardzo sobie chwalę :)

Gość gość
skonczcie z tymi anexami, rzygać mi się chce jak te wózki widzę.

Gość Malliwinaioko
A czemu? Masz ten wózek? Jak twoja opinia? Też szukam wózka dla mojego malucha, który niebawem przyjdzie na świat.

Gość Kasiulllinka87
Pewnie nie ma. łatwiej jest też wylewać żale na forum... a co do wózka, to anex jest ok, mamy discovery i sprawdza się na co dzień, wygodny, poręczny, drugi raz bym go tez kupiła

Gość gość
no ładne są, tego im nie można w sumie odmówić ale mi trochę przeszkadzał mały kosz zakupowy, x lander ma większy, budkę też ma większą, wentylowaną a teraz na upały to dość ważny element