Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczczyzna starszy o ponad 15 lat

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wstęp zacznę tym, że mam 16 lat i zdaje sobie sprawę co poczuje osoba czytająca to co zaraz napisze, wiec tak mam 16 lat na pewnej imprezie na mieście, byłam z koleżankami i zauważyłam iż przechodząc obok ławek na których ludzie pili piwo siedzi chłopak w zasadzie już mężczyzna grubo po 30( przynajmniej tak mi się wydaje) do rzeczy: zauważyłam ze gapi się na mnie za każdym razem jak przechodziłam do tego się uśmiechał dodam ze to może przez to ze wyglądam na straszą dają mi około 20-25 lat. Siedział ze swoją dziewczyna bądź narzeczona.Zaczęłam o nim myśleć i myśleć, wiecie jak to jest. Dowiedziałam się gdzie pracuje, niedaleko mojego domu, przyznam przechodząc koło jego pracy nie raz zajrzałam przez szybę. On chyba się domyślił. Co mam robić?

Gość gość w kość
Niemożliwe x a widzisz! niektórzy potrafią:P

Gość gość w kość
Co mam robić? x ależ to dziecinnie proste! absolutnie NIC z tym nie rób!

Gość gość
Myślę już od dłuższego czasu i nie wytrzymuje już. Nie chce rozwalać mu związku ale najchętniej bym z nim pogadała tylko o czym.. jak dowie się ile mam lat

Gość gość
Myślę i myślę nie daje rady już nigdy nikt mi się nie spodobał tak jak on imponuje mi jego męskość, inteligencja, samodzielność do tego jest mega przystojny. I nie jest tak ze szukam mężczyzny który zastąpi mi ojca bo z ojcem zawsze świetnie się dogadywałam