Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VivaEspana

w Hiszpanii i Portugalii lubią Polaków bo nas tu mało

Polecane posty

Gość VivaEspana

we Francji i Włoszech raczej też, bo tam nas jest stosunkowo mało i nie poznali się na nas ;) w Wielkiej Brytanii, Szwecji, Danii, Holandii i Norwegii jest Polaków pełno i nas nie znoszą :(

Gość gość
A Hiszpanów w Polsce jest za dużo. Przynajmniej w takim Krakowie. Chodzą stadami po kilkanaście osób, wrzeszczą, krzyczą, są uciążliwi.

Gość gość
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Gość gość
bzdety pier%lety piszesz dzieciaku

Gość gość
W Polsce jest za dużo Niemców. Thun, Tusk, Petru, Scheinfeld, Neumann, Wasserman, Gersdorf...

Gość VivaEspana
No Hiszpanie sa glosni, ale przynajmniej nie oddaja kalu na rynku w Krakowie jak Anglicy ;) Rozumiem ze mowa o Hiszpanach-turystach?

Gość VivaEspana
Niestety ale pisze prawde :) w Portugalii i Hiszpanii jest malo Polakow wiec wiekszosc nas lubi bo nie maja zlych skojarzen a w Wielkiej Brytanii nas nienawidza i taka jest prawda i nie zmienisz tego :)

Gość gość
Tak oczywiscie ze o turystach, ale przede wszystkim o studentach z Erasmusa.

Gość VivaEspana
No coz... Studenci to inna bajka ;) Polscy studenci na erasmusie w Hiszpanii tez aniolkami nie sa. Taka prawda ze po to sie na erasmusa jedzie zeby szalec.

Gość gość
To cieszy, gdyż jadę do Hiszpanii, w następną niedzielę na majorkańskiej będę plaży :)

Gość gość
W każdym narodzie są czarne owce ale chyba lepiej skupić się na dobrych osobach?

Gość VivaEspana
Jasne że tak, ale powiedz to Brytyjczykom którzy mają takie uprzedzenia do Polaków.

Gość Adamama
hahahaha. genialne stwierdzenie :D to teraz niech sie szykuja na mnie:D mieszkanie juz mam bo pomogli mi agenci z nieruchomosci-hiszpania.com i teraz juz tylko pozostaje przewiezc moje rzeczy i hiszpanio szykuj sie!

Gość gość
Dokładnie !

Gość gość
Nie każdy Polak jest taki sam , ja mieszkam w niemczech i nigdy się nie spotkałam z wrogoscia wręcz przeciwnie niemcy Szwedzi i norwedzy których poznałam sami piszą do mnie i zagaduja na fb , czemu ktoś by miał oceniać wszystkich ? Mnie lubia bo jestem miła , idiotow i chamow nie lubią wielka filozofia