Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_gość

Czy 34letni facet bez dziewczyny może być normalny?

Polecane posty

Gość ona_gość

Podoba mi się jeden gość. Jak się poznawaliśmy, to nie wiedziałam, że ma 34 lata, wygląda - jak się nie ogoli - na 30, a jak się ogoli to na jeszcze mniej ;)... ja mam 27. Co o tym myślicie, czy to normalne, że facet w tym wieku jest "czysty" - bez dzieci, zobowiązań itd.? On się tłumaczy życiem zawodowym i długą edukacją... a ja mam wątpliwości...

Gość gość
A TY aby normalna ? :

Gość ona_gość
proszę o poważne przemyślenia... nie wiem, może ta ja wydziwiam...

Mysle ze cos napewno jest z nim nie tak, kazdy normalny czlowiek ma za soba jakis zwiazek w wieku 20 paru lat, a on kiedykolwiek byl w jakims zwiazku i po prostu nie zdecydowal sie na zblizenie czy wgl nie mial kobiety?

Gość gość
a czy 27 letnia kobieta jest faceta, dzieci i zobowiazań jest normalna? :O przecież to stara panna, która ma coś z deklem nie tak, ze ktoś jej nie chciał na stałe. Żenada

Gość zuel
a co w tym nienormalnego, że ktoś jest zajęty życiem i nie wiąże się z pierwszą lepszą poznaną osobą, aby tylko zaliczyć małżeństwo w "odpowiednim wieku", żeby zadowolić widownię rodzinną i środowiskową? pozaj się z nim bliżej i sama ocenisz, czy to facet dla ciebie, czy się w ogóle zgadzacie, bo mi się widzi, że twoje kompleksy mogą nie współgrać z jego niezależnym podejściem do życia...

Gość ona_gość
Może powinnam napisać wcześniej, ale ta długa edukacja to robienie doktoratu (nie jest lekarzem). Jak go tak podstępnie przycisnęłam ;) to opowiedział mi, że miał okazję związać się z kimś na studiach jeszcze ale był strasznie zakompleksiony a później życie płynęło. Nie mam powodu, by mu nie wierzyć, bo jak widziałam jego zdjęcia sprzed 10-15 lat to faktycznie jak nie ten facet. Dziś znajomi na mieście go nie poznają...

Gość gość
A mi się widzi, że jesteś starym kawalerem z takimi odbiciami, że żadna kobieta nie chce spędzić z tobą nawet godziny :P.

Gość gość
ona_gość dziś A co ? Przeszedł operację plastyczną :D ? Normalny facet ma pociąg seksualny do kobiet. Zależnie od charakteru rozładowuje go w monogamicznych związkach lub bzykając wszystko, co na drzewo nie ucieka. Jeżeli facet jest ogólnie normalny, to w wieku 34 lat musi mieć za sobą jakiś związek. Jeżeli nie przyznaje się do niego, to musiał być w nim strasznym bydlakiem, albo ***** wszystko, co upije. Oczywiście można przeczytać o 34-letnich wspaniałych mężczyznach, z czystą kartą, ale to tylko w Harlequinach :P.

Gość gość
Ja mam 26 lat i nigdy nie ****ałem i nie byłem w żadnym związku. Lepiej mi żyć samemu, nawet sprawy onanizmu ograniczyłem totalnie, chcę mieć spokój i czuć się sam ze sobą dobrze i nie kierować się popędem jak zwierze. Są kolesie, którzy stawiają na starokawalerstwo i innym nic do tego.

Gość gość
Bez dziewczyny tak, prawiczek - niekoniecznie.

Gość gość
Ja pierdziele dlaczego wy sei doszukujecie jakis podtekstow jesli ktos w wieku powyzej 30 lat jets sam?? mzoe nie mial szczescia? Ja mam 29 lat a wlansie zakonczylam toksyczny zwiazek gdzie gosc wyzywal sie na mnie fizycznie i psychicznie i co mam powiedziec> czy to cos ze mna nie jest tak? bez przesady... Ludzie schodza sie i rozchodza w roznym wieku. To niestety nie dziala tak jak kiedys kiedy ludzie poznawali sie w wieku 109 lat i zyli ze soba do 80 roku zycia.

Gość gość
*w wieku 19 lat

Gość ona_gość
Wydaje się, że jest ze mną szczery i z tego co wiem (też od jego kolegów) to miał jeden, przelotny "związek" na studiach, a później był zajęty sprawami naukowymi przez kilka lat. Może faktycznie jak ktoś tu napisał za dużo szukamy podtekstów?

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o to, że w danym momencie jest sam, ale o to, że przez 20 lat nie próbował nawet zbudować jakiegoś związku. To nie jest normalne. Niektórzy ludzie wyglądają zupełnie zwyczajnie i dopiero po bliższym poznaniu, wychodzi z nich psychopata (jak było u ciebie :( ). Tego ćmoka żadna kobieta nigdy nie dopuściła do związku, więc musi być gorszy od twojego byłego.

Gość gośćtylkogosc
a czy facet który ma w domu terminatora na co dzień i słucha ciągłych pretensji może być normalny ? :-) to jest moj***ardzo poważne przemyślenie

Gość gość
ona_gość dziś Tylko impotenta, albo zboka nie ciągnie do kobiet. Kobieta zajmuje się pracą i nie wchodzi w związek, bo nie może pozwolić sobie na ciążę. Każdy mężczyzna najefektywniej funkcjonuje, gdy ma swoją kobitę. Nawet Hitler dorwał się do władzy, bo dymał własną kuzynkę :). A francuski makaron :) ? Bez swojej dużo starszej babeczki nie osiągnąłby w życiu niczego :) .

Gość gość
Przecież mieszkał ze swą studentka na torfowej. Ty tego nie wiedzialas? :-)

Gość gość
Hitler ponoć nie miał żadnych kobiet, a jedyną jego kobietą była ponoć Ewa Braun, a z kuzynką nie wiadomo, czy go coś łączyło. Chodzą pogłoski, że chciał, aby jego kuzyna sikała mu na twarz, chociaż tutaj nie ma potwierdzonych źródeł. Hitler był prawiczkiem, albo do czasu zanim nie po znał Ewy Braun, albo był nim całe życie. Zresztą Tesla też był prawiczkiem, Da Vinci, Michał Anioł, Franz Kafka, Newton, Kant, więc widać, prawiczkiem można być i żyć całkowicie bez kobiet. Ja też nie szukam związków i nigdy w zadnym nie byłem, postawiłem na celibat i mam spokój.

Gość Dasertyn
Można bardzo dobrze funkcjonować bez kobiet, życie jest znacznie spokojniejsze,poukładane i znacznie łatwiejsze.

Gość gość
gość dziś Jesteś obrzydliwym przygłupem, którego nawet gej nie tknie :P. Akurat Hitler zarabiał w młodości jako męska prostytutka (taka dla panów). To dlatego tak bardzo opiekował się nim Röhm i dlatego Hitler miał problem z zamordowaniem go po nocy długich noży. Nie zastrzeliłby osobiście własnej kuzynki, gdyby łączyły go z nią tylko więzy rodzinne. Potem kazał zamordować wszystkich, którzy mogli to udowodnić.

Gość Dasertyn
Każdy impotent i gej potwierdzi moje słowa.

Gość gość
a gdzie jest napisane ,kto oznajmił.że facet po 30tce MUSI kogoś mieć? Serio,wy baby musicie trochę zmienić to swoje płytkie myślenie bo czasami jak was słucham to się flaki przewracają. Może jest po kilku nieudanych zwiazkach i chce być sam. Może czeka na tą jedyną bo do tej pory nie poznał tej do której by poczuł chemię. Przecież 34 lata to jeszcze nie dziad,ma mnóstwo czasu by kogoś znależć. Wasza durna presja na szybkie zwiazki w jak najmłodszym wieku kończy się własnie tym czym się kończy - na portalach randkowych cała armia samotnych porzuconych matek z dziećmi,niektóre nawet nie mają jeszcze 25 lat a już sama z dzieckiem (!!!) i szuka kolejnego opiekuna. Lepiej wybierać wolniej i z głową niż szybko bo kolezanki już kogoś mają i wywieraja presje albo mama/ciotka/babcia wpaja że szybkie małżeństwo to lekarstwo na wszystko. Zmień myślenie kobieto bo gadasz jak nastolatka co życia nie zna.

Gość gość
"Jesteś obrzydliwym przygłupem, którego nawet gej nie tknie jezyk.gif . Akurat Hitler zarabiał w młodości jako męska prostytutka (taka dla panów). To dlatego tak bardzo opiekował się nim Röhm i dlatego Hitler miał problem z zamordowaniem go po nocy długich noży." xxxx Fajnie, tylko szkoda, że to wszystko zwykłe domysły a żadnych potwierdzonych źródeł. A co do mnie, to g****o o mnie wiesz, nawet nie wiesz jak wyglądam.

Gość gość
i jeszcze jedno co bardzo ważne i charakterystyczne - związki zawarte w późniejszym wieku są trwalsze.

Gość gość
gość dziś ...A co do mnie... nawet nie wiesz jak wyglądam... x Na moje szczęście :P. Pewnie musiałbym zwrócić jedzoną właśnie kolację :P.

Gość gość
gość dziś ...i jeszcze jedno co bardzo ważne i charakterystyczne - związki zawarte w późniejszym wieku są trwalsze... x Bo z wiekiem drastycznie maleje szansa, na znalezienie interesującej samotnej osoby, do nowego związku :P.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś tak głupi od urodzenia :D, czy to dopiero jakaś choroba ograniczyła cię umysłowo :P ? Już dawno ustaliliśmy, że problemem jest "czysta karta" związków tego 34 latka, a nie to, że w tej chwili jest sam.

Gość gość
napisała że jednak kogoś miał więc jest raczej normalny