Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monicamonica25

dziecko z osoba z zespolem downa

Polecane posty

Gość monicamonica25

Kamil ma 30 lat, ma tylko matke o rencie. Mieszkaja razem na wsi. Ale od poczatku Byłam tam na festynie gminnym. Kiełbaski, jarmark, scena z disco polo oraz morze alkoholu. Kuzyn polał spirytus, odleciałam. Do pozna tańczyłam pod scena, podobno chcialam zdejmowac bluzke i krecilam tyłkiem wywijajac przy ogromnym parasolu jak przy rurze. Strasznie mi wstyd, ktos nagrał video. Byłam pijana a raczej nawalona jak stodola po żniwach - takie slyszalam komentarze. Pod scena tanczyl tez Kamil. Widzialam to na video. Wogole nie pamietałam. On dotykał mojego tyłka a ja sie smiałam. Wypinalam sie do niego. Obudzilam sie w krzakach przy boisku na wsi. Kamil był obrzygany a ja w sparmie klejaca. Wstalam chcialam go budzic ale cos bełkotał i zostawiłam go tam ! Tak, przespałam sie pod wplywem alkoholu z osoba z zespolem downa . Jestem teraz w rozsypce - test pokazuje dwie kreski

Gość gość
Mężczyźni z zespołem downa nie płodzą dzieci.

Gość gość
Wakacje się zaczęły to i prowokacje wymyslaja

Gość gość
problemem związanym z brakiem płodności mężczyzn z ZD może być przede wszystkim : “…ignorancja w zakresie seksualności…”. Mówiąc prościej, Hinduscy lekarze stwierdzają, że mężczyzna z ZD może być płodny, ale akt seksualny jest dla niego niezrozumiały i ignorowany, czyli niepraktykowany, stąd istnieją wątpliwości co do samej płodności, bo tych aktów po prostu nie ma! http://www.zespoldowna.info/czy-pary-z-zespolem-downa-moga-miec-dzieci.html

Gość monicamonica25
boje sie teraz ze mogł byc to ktos inny ale tylko z kamilem tanczylam na festynie plus jego nasienie na mnie nie mam innego partnera

Gość gość
masakra :O

Gość gość
autorko,chyba pomyliłaś forum? Z tego co opisujesz,to sama wygladasz na taką osobę,ale nie obrażając osób z ZD,to kto tak napisał i kto powiedział że osoby z ZD nie moga miec dzieci?Dziecko może być zdrowe,małoprawdopodobne aby też miało ZD. A poza tym,jest masa gorszych facetów od ZD i laski z nimi śpią i robią dzieci i jakoś leci.Nie masz sie czego wstydzić,dacie wspólnie radę,a on sie ucieszy że zacznie nowe życie,zrobisz dobry uczynek

Gość gość
Gratulacje! Na pewno bedziesz dla niego idealna partnerka, powodzenia

Gość monicamonica25
podobno sw krzakach bylo wiecej facetów ;O

Gość gość
Hahahaha dobre :D

Gość gość
o rany i to jak.

Gość gość
Glupie to malo powiedziane, debilne prowo :o