Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lubią prawiczków i starych kawalerów, zwłaszcza bogatych

Polecane posty

Gość gość

Dlatego, że jest wolny, i nie dał się schwytać w sieć małżeńską, i jest wolny, a jak bogaty, to budzi jeszcze większą agresje i pogardę kobiet.

Gość gość
Wolny bo NIEZDOLNY :P albo do miłości, albo do seksu :P.

Gość gość
To chyba jakieś spaczone. Ale ty też w nienajlepszej firmie.Twoja wizja małżeństwa jest błędna.

Gość gość
To właśnie wolny się oparł kobiecym wdziękom czyli jest silny. I ma seks z wieloma kobietami jak zechce. Mąż jest zniewolony.

Gość gość
Większość ludzi jest nieszczęśliwych w małżeństwie, chociaż się do tego nie przyznają przed ludźmi. Jak tak sobie o tym pomyślę, to nie widzę zbytnio żadnych plusów w małżeństwie.

Gość gość
Mąż ma być na tyle "zdolny", by był wołem roboczym, a na tyle naiwny, żeby to kobieta rządziła.

Co do tego drugiego to fakt są agresywne ale jednocześnie występuje zjawisko ogromnej potrzeby zdobycia takiego samca. Bo jeśli do tej pory żadna go nie posiadła to jeśli MI się uda to znaczy że jestem wyjątkowa.

Polubią... jak zajdą w jedną czy dwie nieplanowane ciąże z badbojami z disco ;). Masz pełno takich ogłoszeń jak: "samotna matka szuka odpowiedzialnego, czułego mężczyzny do stałego związku" :classic_cool: