Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona cięgle chce więcej

Polecane posty

Gość gość

WItajcie Na początek chciałem poprosić tylko w wyważone i przemyslane komentarze. Rozmawiałem z przyjaciółmi, znajomymi, ale myślę, że opinia anonimowych nieznajomych może być ważna. Ja i moja żona 30 lat, 12 lat znajomośc****eć po ślubie. Jendo dziecko. Robie naprawde wszystko co mogę, Zajmuje sie dzieckiem trzy cztery dni w tygodniu *(moja praca na to pozwala odrabiam w weekendy kiedy żona jest w domu), biorę udział w codziennych obowiązkach domowych (nie pomagam, robie ! pranie zmywanie sprzątanie drobne naprawy).Spie po 6 godizn na dobę wieczorami i nocą nadrabiam edukacyjne sprawy. Pracuję na pełen etat do tego dokształcam się, w nocy wstaję do dziecka (2 lata) bo szybciej uspokaja sie przy mnie... a jej ciągle mało. Ciagle na jakieś wyrzuty ze cos niezrobione, że za mało, że nie tak . ZOna też pracuje rozumiem że może byc zmęczona i nie w humorze. Ale do cholery ile tak można ? Czy na pewnym etapie życia (dziecko, praca obojga, splacanie kredytów itp) takie przeciągające sytuacje sie Wam zdarzały czy to już patologia ?

Gość gość
Patola, taki typ księżniczki, rzuć ją w cholerę.

Gość gość
Kobiety dzieliły los taki jak twój przez ostatnich co najmniej 70 lat, witaj w prawdziwym życiu. Masz o tyle lepiej, że prawdopodobnie nie zostaniesz kopnięty w doope i wymieniony na młodzy model kiedy będziesz 45+ jak to często spotyka kobiety.

Gość gość
moim zdaniem powinieneś jasno jej powiedzieć, że nie masz ochoty na female domination w życiu. Obowiązki trzeba podzielić a ty dałeś się zdominować. Im dłużej taki stan będzie trwał tym bardziej twojej żonie będzie się wydawało, że ma tak być i wszystko to twoje psie obowiązki. Czasu masz mało bo już za chwilę nic nie da się z nią wynegocjować i jedynym wyjściem będzie rozwód. Więc staraj się usiąść i podzielić obowiązki. Jak sam nie potrafisz temu podołać (np. miałeś w rodzinie dominującą matkę a ojciec był pantoflarzem i nasiąknąłeś takimi wzorcami) to zgłoś się do psychologa. Dobra terapia małżeńska też mogłaby być wyjściem pod warunkiem, że będzie uczciwa a nie będzie polegała na próbie usankcjonowania stanu dominacji

Gość Wertykalna trąbka
Ja myślę, że ona Cię już nie kocha

Gość natasza81
Jesteś bardzo dobry dla swojej żony , mało która tak ma, myślę że zbyt wiele od Ciebie wymaga wyręczasz ją w wielu rzeczach a ona to wykorzystuje i będzie chciała więcej i więcej, miałam tak z eks, robiłam wszystko za niego ale to droga do nikąd bo im więcej robiłam tym gorzej mnie traktował, musisz postawić granice i też wymagać, powodzenia ale wyobrażam sobie, że łatwo nie będzie.

Gość gość
U nas ja tylko zmywam, piore, gotuje, sprzatam, dziecka nie mamy, a facet pracuje, czasem odkurzy i wyniesie śmieci.

Gość gość
Żadna patologia normalka raczej :) Minie chyba, że się pogubicie nadmiernie.

Gość gość
piedol to idź spokojnie na piwo i luz

Gość gość
to jest partnerstwo a nie niewolnictwo.