Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli bóg nie broni kogoś niewinnego, to jest on albo świnią albo go nie ma.

Polecane posty

Gość gość

Zawieszam życie sakramentalne do czasu kiedy moje przesladowanie sie skończy, a jesli sie nie skończy, popełniam samobójstwo.

Gość gość
Jesli mnie doprowadzicie do samobójstwa (przypominam, że jestem NIEWINNA) - to wrócę do waszych dzieci albo do was z rakiem z przerzutami.

Gość gość
No właśnie co z tym Bogiem, gdzie on jest? Chyba zapomniał o nas:(

Gość gość
Z szantażystami się nie rozmawia.

Gość gość
Juz teraz was przeklinam. Obyście byli samotni, chorzy i przesladowani tak jak ja. Ze szczególną dedykacją dla waszych dzieci, jesli je macie.

Gość gość
To nie rozmawiaj! mnie wystraczy że cie przeklinam.

Gość gość
Bog nie ingeruje,bo dal ludziom wolna wole.Ale jak zwrocisz sie do Niego,wytrwasz na jego drodze,to ci pomoze.A ci zli ludzie,ktorzy krzywdza innych kiedys beda odpowiadali za swoje grzechy.

Gość gość
bóg nie istnieje albo jest wcieleniem zła. bóg staje po stronie ludzi złych i bogatych, tak samo jego księża. Ten sam podły konformizm. Ważne, zeby im było dobrze i żeby mieli jak najwięcej KASY.

Gość gość
W d. mam boga który przedkłada wolna wolę złych ludzi nad moją krzywdę. Nie chcę znać tego niesprawiedliwego semickiego demona.

Gość gość
gość dziś bóg nie istnieje albo jest wcieleniem zła. bóg staje po stronie ludzi złych i bogatych, tak samo jego księża. Ten sam podły konformizm. Ważne, zeby im było dobrze i żeby mieli jak najwięcej KASY. x To nie Bog staje po ich stronie tylko szatan.Owszem,moze im dac slawe,pieniadze..ale do czasu.Jak juz wykorzysta ich do swoich celow,to wyrzuca jak zuzyta zabawke i tacy ludzie przewaznie koncza jako wraki.Nie mowiac juz o tym,co sie stanie z takim czlowiekiem po smierci.

Gość gość
Jak mowa o powołaniu to zapominacie o wolnej woli i wmawiacie ludziom że muszą iść do klasztoru albo seminarium. Jak trzeba stanąć po stronie kogoś niewinnego to umywacie ręce jak Piłat i przyznajecie prawo do wolnej woli temu, kto jest silniejszy. Juz nie wierzę w boga który ma takich kapłanów. To wszystko jest interes, kasa zbijana na ludzkiej łatwowierności.

Gość gość
To nie Bog staje po ich stronie tylko szatan. x A bóg mu przyklaskuje i sprawdza, kiedy Hiob da się złamać i zacznie bluźnić. bóg i szatan to zgrany tandem.

Gość gość
Widać jak bardzo dobrze znacie Boga :P Polecam wykłady Mikołaja Kapusty i bloga ks.Pierzchalskiego.