Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

Dlaczego samice ciągle kłapią swoimi jadaczkami?

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

co chcą tym osiagnać?

Gość gość
Nic, one w ogóle nie myślą, bo co można osiagnąć opowiadaniem osobistych rzeczy byle komu, paplają wszystko ,,koleżankom" których nawet nie lubią, czy nowemu listonoszowi... mają coś z deklami :-D

Gość kabel do wtyczki
gość dziś Masz coś z głową?

Gość gość
Dlatego, że rzadko który mężczyzna potrafi w sposób zrozumiały i logiczny porozmawiać ze swoją partnerką, że rzadko który da się wypowiedzieć jej po to by ją zrozumieć. Zapewniam cię, że gdybyś umiał posłuchać kobiety, nigdy byś nie miał problemu, jak w swoim temacie. Związek dwojga ludzi m.in.polega na rozwianiu wszelkich konfliktowych spraw poprzez rozmowę. Jeśli tego nie robisz bo nie umiesz, to masz poważny problem z psychiką :P

Gość gość
twój problem polega też na tym, że kobietę nazywasz "samicą". :P

Gość gość
gość dziś To nie ja mam problem tylko samice :P

Gość gość
Coś w tym jest, zgadzać temat potrafimy jak nikt inny:D

Gość gość
baby som gópie

Gość gość
Autorze pozostań przy waleniu konia bo to cię przerasta :-)

Gość gość
a konkretnie na jaki temat bo nie mam z nimi kontaktu?

Gość gość
U lekarza o wszystkich najdrobniejszych szczegółach swoich wstydliwych chorób Porzygać się można szczególnie jak sie czeka w kolejce do gastrologa

Gość gość
hm ciekawe ,miałam gastroskopie ,nikt nic nie mówił w poczekalni ,poza tym jest coś takiego jak muza w uszach :-)

Gość gość
ale możliwe że po podpisaniu papierka że jak coś pójdzie nie tak umierasz na własne ryzyko trochę stresuje i nie chce się gadać:-)

Gość gość
W sumie w pytaniu nie ma słowa o kobietach więc np u bocianów kłapanie dziobem czyli klekot jest głównym sposobem komunikacji

Gość gość
gość dziś hm ciekawe ,miałam gastroskopie ,nikt nic nie mówił w poczekalni ,poza tym jest coś takiego jak muza w uszach Kiedyś założyłem słuchawki to mnie dwa razy z rzędu z kolejki wysiudali Niby tacy wszyscy chorzy i słabi ale jak się drzwi otworzą to mało człowieka z krzesłem nie przewrócą

Gość gość
ojj może być cicho ta muza może być tylko fikcyjna :-) i udajesz że nie słyszysz ,ale jesteś czujny a już na pewno gdy twoja kolej ,z moich obserwacji wynika że samce też chętnie zagadują

Gość gość
samce zagadują? jak? "pani ma taką uczciwą twarz pani mi powie dobry ten lekarz jest?" a może "nie wie pani z którą firmą farmaceutyczną ma podpisaną umowę lojalnościową? Bo po lekach z grupy adamed dostaję wysypki"

Gość gość
:-) cóż ,sa ludzie którzy potrafią w sposób naturalny i niewymuszony rozpocząć rozmowę ,jak mam nastrój to mogę odpowiedzieć tym samym

Gość gość
gość dziś ,jak mam nastrój to mogę odpowiedzieć tym samym A jak masz roztrój akurat nerwowy to facet idzie w kolejkę do chirurga

Gość gość
nie mam takich rozstrojów :-) 100 % opanowania i władzy nad umysłem :-) nie lubię histeryczek ,jeśli nie chcę rozmawiać to czytam coś w kolejce

Gość gość
Ja juz się wolę owinąć szalikiem i przeczekać Jeszcze się czymś kropelkowo zarażę