Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka19

Duch w lesie? Czy duchy istnieją i nas widzą?

Polecane posty

Gość gość
Ludzie cienia to zwykle zwidy, bo nie widzimy ich nigdy, że tak powiem, w całości, a jedynie kątem oka... Spokojnie, każde wydarzenie tzw paranormalne da się wytłumaczyć w logiczny sposób. Nie ma czegoś takiego jak duchy

Gość Makaron Major
Kiedyś mój pies też chyba widział ducha. U niego na pewno nie był to paraliż seny, byliśmy w kuchni i w pewnym momencie przeraził się czegoś co było przy zlewie, jakby tam ktoś stał, ja nic nie widziałam, ale obserwowałam mojego zwierzaka i jego bardzo dziwne zachowania.

Gość gość
Poczytajcie sobie ten temat ; Czy doświadczyłyście kiedyś czegoś dziwnego w waszych domach? tylko w wersji pierwszej,bo już ktoś założył taki sam temat,są tam mądre słowa osoby która się tym zajmuje, ale nie mogę znaleźć więcej wypowiedzi.

Gość gość
Makaron Major w pełni sie z toba zgadzam,psy widza duchy i bardzo sie ich boja.Czytalam kiedys o tym jak zwierzeta reagoja na rzeczy paranormalne.

Gość gość
Mnie bardzo zaintrygował temat zmor a nawet czytałem na jakimś forum ze należy zaprosić takową na obiad.Hm kest w tym deko prawdy?

Gość gość
Wolę się nie przekonywać jak to z tymi zmora mi :) Sam paraliż senny w pełni mi wystarczy póki co

Gość Gość

Pewna stara historia! Dzialo sie to na jakiejs wiosce,kazdej nocy ktos wiązał koniowi na kicie warkocz i w koncu ąsiedzi tych ludzi kazali isc do domu i glosno powiedziec ze zapraszaja zmore na obiad.Co ciekawe pierwsza osoba ktora zapuka do ich domu to wlasnie ta zmora.Ciekawy jestem czy faktycznie to prawda!?

Gość Gość

Jakoś nie umiem tego zrozumieć,może jest ktoś kto zna sie na tym albo sie tym interesuje?

Gość Zenobiusz

Witam,jakieś 2 miesiące temu moja dziewczyną zginęła w wypadku, od tego czasu dzieją się dziwne rzeczy, np spadające rzeczy w pokoju, w nocy dziwne hałasy na strychu a raz to słyszałem tam jej głos, już nie wiem czy mi odbija czy jest coś na rzeczy, co o tym myślicie?

Gość Gość zuzanna

Zdecydowanie Ci odbija... Ale bardzo tęsknisz 

Gość Michał

Nie wolno zbyt dlugo oplakiwac ukochanej osoby bo dusza nie moze odejsc w spokoju i bladzi. Tak bylo z moim tata dopoki plakalysmy codziennie to caly czas chodzil po domu otwieral szafki i lodowke itp.Zdecydowanie Ci odbija... Ale bardzo tęsknisz 

Gość Kasiek

Duchy istnieją... 

Gość Aldona

A koty też widzą duchy czy jedynie psy mają taki dar?

Gość Xyz

Podobno w domu w którym są koty nie ma duchów 🙂