Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z córką która jest w ciąży nie wiem juz jak do niej dotrzeć

Polecane posty

Gość gość
Jak kobieta po 40 - tce wpada z ciążą to jest och i ach,dziecko cie odmlodzi i takie tam p*****ly.Też wpadka,ale chyba wiezy i rozumu winno byc więcej niz u mlodej. Jak młoda to gromy lecą. Podwojne te wasze standardy.

Gość gość
Cóż, podjęła dedycję o współżyciu to musi ponieść konsekwencje. A co z ojcem dziecka?Mówicie tu o dziadkach, może ojciec by swoje dziecko wychował, przecież to bliższa rodzina niż dziadkowie. Co on nagle wyparowal?

Gość gość
Tu autorka. Ojciec dziecka wiadomo, szybko się zmył gdy dowiedzial sie o ciąży. Rozmawialam z nim i powiedzial ze jak cos to alimenty moze płacic bo poczuwa sie do odpowiedzialnosci ale nie ma zamiaru uczestniczyc w tym wszystkim. Ona nie zgodzi sie na taka adopcje bo nie chce w ogole tego dziecka w domu. Ja wiem że jej sie zmieni i bedzie chciała je zatrzymac tylko boje sie ze wlasnie przez to głupie myslenie teraz i złosc nic sie nie nauczy o opiece nad dzieckiem

Gość gość
Autorko uczyć to się można dat z historii Polski, od wieków bez nauki o opiece kobiety dawały sobie radę z opieką, czyli to nie problem. Co cię obchodzi czy ona sobie tego dziecka życzy w domu czy nie ? Życzyć to sobie mogła wcześniej teraz ma się dostosować do decyzji, którą ty podejmiesz. A najlepszą z możliwych jest jakaś forma adopcji, jeżeli córce nie odpowiada obecność dziecka w domu może się wyprowadzić, przecież jest taka dorosła. Nie zawsze udaje się dobrze wychować dziecko tzn ty się starasz a ona robi i tak co zechce, ale oddanie wnuczka/ki to już byłby życiowy błąd wielkiego kalibru.

Ona nie zgodzi sie na taka adopcje bo nie chce w ogole tego dziecka w domu. x Córka mieszka u ciebie ;) zaadoptuj dzieciaka :)

Gość gość
Oczywiscie ze mieszka u mnie. Nie rozumiecie sytuacji. Jeśli ona nie chce tego dziecka to taka adopcja tylko jej źle z psychika zrobi. Jeśli naprawdę zdecyduje sie na adopcje to nie bede miala nic przeciwko bo to jej decyzja ale wiem ze bedzie inaczej i ze jak urodzi to nie da rady oddać dziecka.

Gość gość
No tak jej psychika w tym temacie jest najważniejsza po co się martwić o bezbronne i porzucone dziecko. Może jak przyjdzie z drugim czy trzecim to się zdecydujesz. Wierzysz też we Wróżkę Zębuszke ? Jeżeli nie prowo to głupota sięgająca zeniutu:o

Gość gość
Nie rozumiem co więcej wcale nie chce:o

Gość gość
dyskusja chce nie chce jest bezsensowna bo w Polsce nie ma aborcji na życzenie więc musi donosić. Chyba, że uda się na turystyką aborcyjną ale w to wątpię. Najpierw więc niech urodzi a potem zastanowicie się czy nie zaadoptować jej dziecka i nie wychować. I skoro tak jest to już teraz myśleć o tym na zimno i bez nerwów. 18 lat w końcu to jednak nie dziecko i trochę niech się wasza córka ogarnie.

Gość gość
dziecko to największe szczęście jakie może spotkać dziewczynę ..

Gość gość
20'42,ty tak na poważnie ? ......