Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie że to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak, mam znajomego od seksu. Zawsze jak się z nim widywalam to był seks i w ogóle. Dzis gadałam z nim na necie żeby się spotkać on mówił że jest napalony ja jednak napisałam że mogę wpaść na chwilę bo będę koło niego ale nie chce nic robić . No i przyszłam a on się do mnie dobieral i w ogóle chciał zachęcić mówiłam cały czas że nie. Nawet siadlam dalej od niego. Ale co siadlam przy nim i zaczęłam coś gadać to on znowu zaczął mnie macac. Zdjął spodnie i się bawił. Był mega napalony. Chciał mi zdjąć spodenki ale nie chciałam to nie robił nic na siłę. W końcu się poddał i dał mi spokój bo wiedział że nic z seksu nie będzie. Czy takie zachowanie jest normalne ? Zee tak się dobieral? Pamiętam jak byłam w związkach to też tak miałam że mówiłam nie a facet się ciągle dobieral. Nie wiem może nie mówiłam tego nie zbyt stanowczo w sensie nie krzyczałam nie itp

Gość gość
ile macie lat ?

Gość gość
No jak spotykacie się tylko na bzykanko to wiadomo, ze tylko o to mu chodziło haha masakra

Gość gość
Jak mówię "nie" to też nie dociera. Dopiero jak warknę to odpuszcza więc chyba raczej normalne skoro napalony.

Gość gość
Myślał że jak cię zachęci na miejscu to mu dasz.

Gość gość
Mamy po 30 lat

Gość gość
Po 30 lat ? A piszesz jakbyś miała 16 , kobieto dorośnij !!